Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 3 měsíce
|
|
A zrovna jsem dnes na Tebe Movo myslela!Že je Ti asi dobře, nepíšeš!Mám radost, že se držíš, že jsi našla pomoc, ..a tak.A napiš!
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Péťo, psala jsi asi pred 8 mesici. Je to, jako bys psala o mě. Jestli si to ještě někdy počítáš, tak určitě napiš.
|
|
Sisi
|
|
|
|
|
Dobrý den Líbo, nevíte něco o Pétě a Anetě co sem psaly? A Bohouš a Honza.... Teprve dnes jsem dočetla jako knihu jejich příběhy na tomto foru (četla jsem to od včerejška) a je škoda, že už se tu neobjevují. Zvláště některé historky Péti jsou jak vystřižené z mého života....v mnohém jsem se poznala. Děkuji za zprávičku.
|
|
Sisi
|
|
|
|
|
jo taky mě to napadlo, co je s nima, taky jsem to přečetla jak knihu - ale ona je bez konce
jsou jen dvě varianty - ta  a ta
a co si budem nalhávat, to, že sem nepíšou nejni spíše tou první variantou...
Děkuji Libi, že na mě myslíš, já na vás všechny tady taky  ano, je mi dobře, terapie skutečně pomáhá a taky se mi už asi 14 dní nezdálo o tátovi, což beru jako docela výhru...nebo úlevu? každopádně, ještě naposledy, prosím, mi napiš kontakt tady na plzeňský AA - telefon a kdy se schází...zatím mi stačí ta terapie, co mám, ale někdy bych se tam chtěla jít podívat, ale vždycky zapomenu kdy jsi mi to psala ...
celkově jsem s tou pamětí na tom dost zle 
objuví se úzkosti a paniky, ale to těžko říct, zda-li souvisí s nepitím, nebo s tou mojí psych. nemocí...
každopádně teď zas najíždím na nový ad, tak kdoví, co to se mnou zase udělá :/
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj.drřím všem palce, občas sem píšu a čtu si, ale nepravidelně.Držím se, nepiju, nechala jsem si udělat komplet krevní testy jaterní a lipidový metabolismus, ,měla jsem trochu obavy, vše dopadlo skvěle a já jsem moc a moc ráda.Biochemie je můj obor, tak si z výsledků umím dost odvodit.pravda je , že jsem se k abstinenci odhodlala hlavně kvůli zdraví. něměla ksem žádné zdravotní problémy, jenomže játra nebolí, až když už je pozdě. Držím palce. O Pete bevím nic, a moc by mě zajímalo, jak se jí vede. Třeba se ozve !
|
|
Aneta
|
|
|
|
|
Ahoj Aneto, to je skvělá zpráva! Já jsem se dost našla v Pétě, ale s tím, že jsem to nikdy tak nehrotila do extrémů. Ale dost podobných povahových vlastností a životní styl ano. Zajímalo by mě, jak se jí vede. Tobě moc gratuluju a držím palce!
|
|
Sisi
|
|
|
|
|
Movo, stejně to zase zapomeneš, od ledna se na AA chystáš, klikni na Anonymní alkoholiky, najdi Plzeň, zavolej Standovi.Myslím si, že se Ti tam bude líbit, však posoudíš sama.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
já vím, jsem dít trubka  já jen už jsem si to konečně chtěla někam napsat a asi tam i zajít, ale bojim se, že je to ve čtvrtek, to mám skupinu...a věřim, že líbit se mi tam bude  zjistila jsem, že tyhlety skupinový sedánky vážně pomáhají!! je supr, že něco takovýho existuje...a je škoda, že nefunguju v budějkách, mohla bych zajít tam a setkat se s tebou osobně 
|
|
|
|
|
|
|
jak mi teď poslední dobou selhává paměť a moc si toho nepamatuju, tak mi kamarád navrhl, ať si vedu deníček - máte s tím nějaké zkušenosti ? pomohlo to ? a o všechno jste si do něj psaly/i? dík za odpověď
|
|
|
|
|
|
|
ahojte.. tak jsem zas nějak tak v pasti.. Nějak tak už mě docela přešla depka.. Nevím, už mi to je všechno nějak tak jedno.. Ale mám hroznou chuť se opít.. Všechno mi je jedno.. jenom se už chci opít.. nějak to nezvládám a už chci od všeho zase utýct..
.. a proč sem píšu? protože na jednu stranu se chci opít, je mi to jedno.. max. budu zase každej den pít.. A co?
..ale na druhou stranu doufám, že mi někdo nějak pomůže.. A já se nepůjdu opít..  (Vzhledem k tomu, že zítra dělám jedny z přijímaček na výšku, by opít se byla pitomost.. ale .. je mi to asi jedno..)
|
|
Ivana
|
|
|
|