Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...64656667686970...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 1 měsíc  
A zrovna jsem dnes na Tebe Movo myslela!Že je Ti asi dobře, nepíšeš!Mám radost, že se držíš, že jsi našla pomoc, ..a tak.A napiš!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Péťo, psala jsi asi pred 8 mesici. Je to, jako bys psala o mě. Jestli si to ještě někdy počítáš, tak určitě napiš.
Sisi

Dobrý den Líbo, nevíte něco o Pétě a Anetě co sem psaly? A Bohouš a Honza.... Teprve dnes jsem dočetla jako knihu jejich příběhy na tomto foru (četla jsem to od včerejška) a je škoda, že už se tu neobjevují. Zvláště některé historky Péti jsou jak vystřižené z mého života....v mnohém jsem se poznala. Děkuji za zprávičku.
Sisi

jo taky mě to napadlo, co je s nima, taky jsem to přečetla jak knihu - ale ona je bez konce
jsou jen dvě varianty - ta a ta
a co si budem nalhávat, to, že sem nepíšou nejni spíše tou první variantou...

Děkuji Libi, že na mě myslíš, já na vás všechny tady taky ano, je mi dobře, terapie skutečně pomáhá a taky se mi už asi 14 dní nezdálo o tátovi, což beru jako docela výhru...nebo úlevu? každopádně, ještě naposledy, prosím, mi napiš kontakt tady na plzeňský AA - telefon a kdy se schází...zatím mi stačí ta terapie, co mám, ale někdy bych se tam chtěla jít podívat, ale vždycky zapomenu kdy jsi mi to psala ...
celkově jsem s tou pamětí na tom dost zle
objuví se úzkosti a paniky, ale to těžko říct, zda-li souvisí s nepitím, nebo s tou mojí psych. nemocí...
každopádně teď zas najíždím na nový ad, tak kdoví, co to se mnou zase udělá :/
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

Ahoj.drřím všem palce, občas sem píšu a čtu si, ale nepravidelně.Držím se, nepiju, nechala jsem si udělat komplet krevní testy jaterní a lipidový metabolismus, ,měla jsem trochu obavy, vše dopadlo skvěle a já jsem moc a moc ráda.Biochemie je můj obor, tak si z výsledků umím dost odvodit.pravda je , že jsem se k abstinenci odhodlala hlavně kvůli zdraví. něměla ksem žádné zdravotní problémy, jenomže játra nebolí, až když už je pozdě. Držím palce. O Pete bevím nic, a moc by mě zajímalo, jak se jí vede. Třeba se ozve !
Aneta

Ahoj Aneto, to je skvělá zpráva! Já jsem se dost našla v Pétě, ale s tím, že jsem to nikdy tak nehrotila do extrémů. Ale dost podobných povahových vlastností a životní styl ano. Zajímalo by mě, jak se jí vede. Tobě moc gratuluju a držím palce!
Sisi

Movo, stejně to zase zapomeneš, od ledna se na AA chystáš, klikni na Anonymní alkoholiky, najdi Plzeň, zavolej Standovi.Myslím si, že se Ti tam bude líbit, však posoudíš sama.
Liba

já vím, jsem dít trubka já jen už jsem si to konečně chtěla někam napsat a asi tam i zajít, ale bojim se, že je to ve čtvrtek, to mám skupinu...a věřim, že líbit se mi tam bude zjistila jsem, že tyhlety skupinový sedánky vážně pomáhají!! je supr, že něco takovýho existuje...a je škoda, že nefunguju v budějkách, mohla bych zajít tam a setkat se s tebou osobně
Mova
Expert Boarder
graphgraph

jak mi teď poslední dobou selhává paměť a moc si toho nepamatuju, tak mi kamarád navrhl, ať si vedu deníček - máte s tím nějaké zkušenosti ? pomohlo to ? a o všechno jste si do něj psaly/i? dík za odpověď
Mova
Expert Boarder
graphgraph

ahojte.. tak jsem zas nějak tak v pasti.. Nějak tak už mě docela přešla depka.. Nevím, už mi to je všechno nějak tak jedno.. Ale mám hroznou chuť se opít.. Všechno mi je jedno.. jenom se už chci opít.. nějak to nezvládám a už chci od všeho zase utýct..
.. a proč sem píšu? protože na jednu stranu se chci opít, je mi to jedno.. max. budu zase každej den pít.. A co?
..ale na druhou stranu doufám, že mi někdo nějak pomůže.. A já se nepůjdu opít.. (Vzhledem k tomu, že zítra dělám jedny z přijímaček na výšku, by opít se byla pitomost.. ale .. je mi to asi jedno..)
Ivana

Stránka: 1...64656667686970...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter