Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...65666768697071...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 1 měsíc  
Ahoj Ivano,sice se neznáme,ale jukla jsem se na tvůj příspěvek a nedalo mi abych ti nenapsala.Sice o tobě nic nevím,ale co vím je to,že máme jedno společné a to je chlast.Též s ním bojuji.A proto vím,že je to těžké.Takže jestli si teď nějaký čas abstinovala,tak to nevzdávej!!!Byla by to velká škoda.Vykašlej se na depky,nejsou to depky,je to ten bídák chlast co se tě snaží dostat.Tak mu to nandej ať ví že tě neporazí!!!Nestojí nám za to.Tak buď silná a dej mi vědět,že jsi v pořádku.Zdravím.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

jo.. teď to jak nechlastám, je tak 2,5 měsíce.. ale já ani nevím jestli mám depku.. už mě přešlo to nejhorší.. nevím, teď mám nějak pocit, že mi to je všechno jedno.. nejde o nic.. Původně jsem se chtěla zhulit, ale nemám veselou radost.. už tak 14dnů žiju ze dne na den s tím, že nepiju.. a nějak mi už dochází zbytky sil.. Fakt si to nedávám..
Ivana

Vybodni se na to,musíš se na ty neřesti pořádně nas...!A pak i na sebe.Já to taky tak dělám.Peru se s tím sama bez doktorů a co ty?Ale jsem si řekla,že to prostě musím dát ať mi je jakkoliv,když jsem to do sebe sama lila,tak s tím musím i sama skončit.
Bludička

atak.. vztek ten mám pořád.. Hodně velkej.. Vím, že jsem idiot..!! Jasněže vím, že si za všechno můžu sama a hodně sebou opovrhuju.. Takový hodně velký pocity sebezhnusení mám pořád. Standartní sebezhnusení.. A taky často sebedestruktivní..
...jinak už asi skoro 3/4 roku chodím na terapii..
...mám chuť od všeho utýct.. od všech pitomostí co mě momentálně nějakým způsobem tíží.. Opít se.. Utýct..
Ivana

Tak zhnusená seš,tak to je dobrý.Nasr..taky,ale to až tak dobrý neni,protože si pořád.Měla by si se taky umět z něčeho radovat.Určitě se něco pro radost najde!A teď ty pitomosti co tě tíží.Co je to za pitomosti?
Bludička

..všechno jde nějak tak do kopru.. škola, přátelství.. mezilidský vztahy.. nevím, už na to nějak nemám.. jsem sráč.. Mám pocit, že lidem okolo sebe jenom ubližuju.. A to aj přes to, že nechlastám.. proto mám chuť se odrovnat..
Ivana

Nic nejde do kopru.Musíš ten svět brát trochu s nadhledem,to že tu s náma žijou blbci je normální.A i ti mají svý problémy,my jsme chlastaly a oni jsou zas blbí.A jak jsem četla,děláš zítra příjmačky na VŠ,takže si chytrá holka.A to chceš zahodit?Vykašly se na ostatní a udělej vše jen pro sebe.Možná ani nevíš v jakých sra...ch se plácají tvý takzvaní přátelé.
Bludička

vím v čem jsou.. protože oni narozdíl odemně o svých problémech mluví.. Potkáváme se a mluví, mluví, mluví.. mám hlavu jak balón z jejich problémů a ze svých.. já svoje sračky s nima neprobírám, protože to je potupný..Mám pocit, že ten blbec jsem já..
Jo, zítra dělám přijímačky.. mám tam 3hodinovou pauzu.. možná někam zapadnu a půjdu do nějaké hospody.. a pak zase z5 na 2. část testu..
Víte, problém mám v tom, že pro sebe nechci nic dělat.. Nemám jedinej důvod.. Myslím, že si to jednoduše nezasloužím..
Ivana

Nebuď bláhová,nejsi žádnej blbec ani sráč a určitě si zasloužíš víc než si myslíš.Vydržela si bez pití 2,5 měsíce,si úžasná.A jestli kolem sebe máš jen lidi kterým nemůžeš říct pravdu,tak jsou sráčové oni.Oni si tě nezaslouží!!!A vykašly se ty na jejich problémy,sejně jen kecaj aby byli zajímavý.Takže,zítra jdi na příjmačky se vztyčenou hlavou,v pause si dej něco na zub,kafe,colu,nebo nějakou limču a chci tu zítra číst jak si byla báječná a jak moc se máš ráda.Napíšeš?
Bludička

Nejsou sráčové.. To je můj problém že jim to nedokážu říct.. Mám celkově problém s vyjadřováním pocitů, problémů atak.. nechci někoho zatěžovat.. Což stejně dělám.. Kamarádi ví, že mám problém s chlastem - řekla jsem jim to v jednom alkoholovým opojení.. a oni jsou docela ohleduplní a nechcou pít,když se setkáme.. i když já bych se zbořila jako něco.. Ale oni jednoduše nechcou..
...Nemůžu Vám napsat, že se mám ráda... Jestli ale chcete, tak Vám můžu lhát.. upřímně se ale nenávidím..
Ivana

Stránka: 1...65666768697071...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter