Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...66676869707172...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 1 měsíc  
Tak se nauč mít ráda,poruč si!!!Teď jdeme chrupat,obě střízlivé a zítra až budeš mít po tom celodenním kolotoči mi sem napiš a budem obě opět střízlivé.Neznám tě,ale záleží mi na tobě,tak mě nezklam.Zítra tu budu očekávat pozitivní a alespoň trochu veselou Ivanu!!!!
Dobrou noc,Bludička též abstinující alkoholička.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

nechci aby Vám na mně nějakým způsobem záleželo.. to je pitomost.. Nechci abyste něco očekávála.. Nemám jedinej rozumnej důvod, proč bych se "měla mít ráda"...
Ivana

Umíš i jiný slovo než nechci?Poradím je to jednoduché,řekni si už jednou JÁ CHCI!!!!Uvidíš,pak bude líp.
Bludička

V pondělí jsem si řekla, že už na všechno kašlu.. že prostě budu ŠŤASTNÁ A BASTA..!!! ale vydrželo to jenom 2 dny.. a pak..? Nevím proč.. zase zpátky..
Ivana

Protože si strašně moc negativní.Všechno bereš jako trest,nikdo tě netrestá ani ty se netrestej.Každý z nás se někdy dostal do sr...,ale kvůli tomu se svět nezboří.Musíš si stále opakovat chci a dokážu a ono to pak bude úplně o něčem jiném,ty negativistko bláhová.Tak a jde se spát ať ráno nevypadáme jak po flámu
Ahojky zítra.
Bludička

Zdravím Ivano.
Dnes jsem se vůbec na net nedostala a jak vidím,tak ani ty ne.A co jinak,je to lepší?A jak dopadly příjmačky?
Bludička

ahojte, já jsem se na net dostala, jenom jsem neměla chuť psát.. pak jsem si ale zahulila a bylo to zase fajn.. Takže teď už jsem relativně OK.. alespoň v dobré náladě..
...jo, možná díky trávě to je lepší... teda rozhodně díky trávě.. Přijímačky.. no nevim.. něco jsem napsala, tak uvidíme..
..dneska jsem si dala jedno nealko pivo, tak mě to nějak tak trochu nakoplo k tomu uvažovat o tom, jestli si nedám aj normální pivíčko, nebo jinej chlast..
Ivana

Děsí mě, kolik mladých už je ve svrabu.Nealko, tráva, jsou to jen náhražky k brzkému návratu k ožírání.Je tolik krásných věcí, co nevidíš kvůli své slabosti, tolik pěkných věcí můžeš zažívat, nechceš, blbá nejsi, a dopadneš moc špatně, je Tě škoda.
Liba

achjo... já už několik dnů klopýtám mezi tím napít se/nenapít... Mám pocit, že už to nějak nezvládám... Nevím proč... To nealko, ta chuť toho piva.. Sakra..! Nedošlo mi, že mě to stáhne víc na stranu chlastu.. Hulení mi včera pomohlo.. vím, že je to jenom náhražka za chlast..
Ivana

Libo, jaký pěkný věci, napiš jaký???? co mohu zažívat hezkého??? já chci!! ale všude kolem je jen tma a ta šílená bolest! a když už je to chvilku lepší, tak přijde něco, co mě opět totál sestřelí...ale teď, teď je tu zas ta bolest a je silnější než kdykoli předtím. /asi to sem nepatří/
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

Stránka: 1...66676869707172...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter