Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...67686970717273...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 1 měsíc  
Movo, dívej se kolem sebe, kytky, stromy, nebe, ten pohled je zadarmo a úžasný.Cizí člověk se usměje, počasí je hezké, muzika hraje super, ono deset malých radostí je večer jedna velká.Jsi samá depka, na AA by se ti rozsvítlo, jenže nechceš tam jít, ráda se lituješ, hledáš důvody k napití.Věř, že spousta lidí žije daleko hůř, smutněji, s bolestí, x zoufalých situací prožívají, jsou to alkoholici a stejně nepijí.Chlast Ti ubírá sílu, klid, jsi samá depka, z hovna děláš horor.Takto to chodí u alkoholiků, co nechtějí přestat pít.Jestli chceš, zavolej, nebo napiš soukromně..
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

tyjo Libo, ty jsi asi nikdy nebyla psychicky nemocná, kromě alkoholismu...jinak bys nemohla napsat, cos napsala
AA v plzni jsou v době kdy mám svou skupinovou terapii, takže to nejsou výmluvy, přemýšlím jak to udělat.
řešením je prostě NEPÍT, ale to by tu nesměla bejt ta bolest. půl roku jsem nepila, protože jsem byla utlumená práškama a necejtila jí.
já nevim libo všechno je to v prdeli a zjistila jsem, že ten alkohol a podobný píčoviny jsou u mě "jen" forma sebedestrukce, protože prostě už mě ten boj s tou bolestí...
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

Líbo, Vy si depresi vysvětlujete jako špatnou náladu, splín, deprese jako taková je velice závažné onemocnění a člověk ji sám nedokáže zvládnout. Je to změna v chemii mozku a myslet si, že ji vyléčí AA , je přinejmenším pošetilé. Kdo zažil klasickou depresi, ví, o čem mluvím.
Aneta

Ivano,nejdříve si dovolím Ti popřát k dnešnímu svátku.Takže Ti přeji hodně pohody a radosti v duši a hodně moc síly v tom Tvém boji.Teda jestli opravdu Ivana jsi.
A jinak jsem zvědavá.Jak válčíš,ještě si tak netečná sama k sobě?A nebo víš už co chceš?
Zdravím.
Bludička

Co jsou deprese vím dobře, ale taky vím, že jsou díky chlastu, je to kolotoč.AA Ti jen pomůžou změnit náhled na alkohol, možná ukážou cestu, jak z toho ven.Nejvíc si musí pomoc každý sám, musí hlavně vážně chtít.Alkohol od žádné deprese nikdy nepomohl, spíš ji ještě zvětšil.
Liba

jojo, fakt se jmenuju Ivana - takže děkuju
..válčím a přitom neválčím.. spíš teď jenom tak přežívám.. včera to bylo hodně na hraně.. moc si to nedávám.. balancuju ale.. je to špatný.. ALE ZATÍM SEM JEŠTĚ NECHLASTALA, díky jedné super osobě .. Jinak zhnusení atak je pořád na stejným stupni, občas ještě výš.. Vím co chci - MÍT SE FAJN.. jenom nevím, jak toho dosáhnout.. odcházím se zhulit.. (jeden z pokusů mít se chvilu dobře...)
Ivana

Jéje,no konečně alespoň něco pozitivního.Sice né moc,ale přece.Ta věta se mi moc líbila:VÍM CO CHCI.MÍT SE FAJN:Malý krůček,ale dobrý To že si to moc nedáváš chápu,vím není to jednoduché,ale nic není.
A teď mi řekni co potřebuješ víc,opíjet se,a nebo hulit?
Bludička

Jenže já jsem si myslela, že už to je nějak tak ustálený.. že už mám "nejhorší" za sebou... ALE teď? Nemám vůbec páru.. Pořád se všechno vrací jak v kruhu..
..co "potřebuju" víc..? Dřív bych bezmyšlenkovitě řekla, že CHLAST.. teď upřímně netuším.. Tráva se mi stala docela dobrou náhražkou.. Slovo potřeba je silný.. a nepřiznávám, že něco/někoho potřebuju... Takže s obojím mi je v rámci mezí fajn.. ne vždycky.. a ne po celou dobu, co spolu "travime"..
Ivana

Zdravím Ivano.
Co jsi myslela tím,že by si měla mít to nejhorší za sebou.Myslíš absťáky?A co se s tebou děje teď?A hulila si i tehdy když si pila,nebo si jedno vyměnila za druhé?Vím,že jsem samá otázka,ale ještě jedna věc mě zajímá.Ty bydlíš sama,s rodiči,nebo s přítelem?Jestli nechceš neodpovídej,jestli ano budu ráda.
Bludička

Jo, absťáky.. debilní třesy, touhu napít se, nekonečný myšlenky na chlast, monstrozni depky.. Prostě už mi přišlo, že mi je v podstatě nějak tak jedno, že nepiju.. že mě to už nijak nesvazuje.. že je to úplně šumáááák... Ale pak přijde prekérní situace a já se chci zase schovat za chlast.. utýct od všeho a jenom se opít.. "jenom".. heh...

Teď jak se se párktát sfoukla, tak je to už lepší.. Byl to voraz, kterej jsem potřebovala.. Předtím to pro mě byla už nezvladatelná situace.. Nevím najednou na mě padlo, že jsem sráč.. že to stejně nedám, že jsem v pasti.. A najednou mě popadl takovej strach, úzkost.. já nevím prostě zase jenom prázdnota..

Když jsem pila, tak jsem nikdy nehulila.. Protože jsem chtěla buď pít, nebo hulit.. oboje ne.. no, a mě bylo vždycky LÍTO vyměnit flašku na trávu, takže sem chlastala..Jak jsem přestala pít, tak jsem asi 2 týdny na to poprvé zkusila trávu.. no a teďka po novým roce se to stupňuje.. občas se sfouknu 4x týdně, občas jednou.. teď třeba byla 14 dnů "pauza".. a teď zas 2x.. takže v podstatě jo, nahrazuju tím chlast..

jinak bydlím s našima.. nebo teda s mámou a ségrou..
Ivana

Stránka: 1...67686970717273...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter