Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...68697071727374...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 1 měsíc  
Ivano děkuji ti za odpovědi.Psala si minule,že už 2,5 měsíce abstinuješ,to máš pořád takové absťáky?Já nepiju teprve něco přes 40 dnů a třesy už nemám,ale občas na mě taky padne depka a nějaký nesmyslný strach.To buď opustím místo kde zrovna jsem,nebo něco začnu dělat a ono to odezní.A ty máš stále chuť na alkohol?To ti tak chutná?A proč si vlastně začala pít?Zas ty moje otázky co
A to tvé hulení,jak tě to napadlo?Vím,že když se přestane pít jsou to neskutečný stavy,já bych na ně nejraději zapoměla,ale právě ze strachu aby se to už neopakovalo bych nic dalšího nezkoušela.
A píšeš,že bydlíš s maminou a ségrou.Oni o tvých problémech neví?Nevím teda kolik je ségře,ale ty budeš poměrně mladá holka.A tak mě napadlo,já mám taky ségru a vždy jsme spolu dost věcí probíraly.Nemůžeš alespoň s nima pokecat,když s kámošema nechceš?
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahojte,
jakože třesy právě už nemám - nebo ne z chlastu... To bylo fakt zlo, když sem se dřív snažila ve škole něco přesně narýsovat a ty vykřesaný ruce mi to nedovolovaly... Právěže absťáky už nemám - to sem se snažila říct, že už to je naštěstí všechno přešlo.. V podstatě mi alkohol nechutná.. nebo většina chlastu co jsem pila mi nechutná. Je to hnus. VĚTŠINA.. Nemám chuť na chlast - povětšinou.. Jakože občas ve škole..
Hulení ... já jsem to chtěla vždycky zkusit, a teď tím, že nepiju se mi naskytla příležitost to zkusit.. atak si to teď "užívám"...
A... Heh.. Rodina.. pamparampam.. ne, neví.. neví nic.. ale zrovna teď jsem v pohodě a nevadí mi to, nedeptá mě, že mámpřed tima tohle pitomý tajemství.. Takže bych se v tom teď nechtěla piplat, prostě mi nemáme žádný dobrý vztahy.. Nikdo se nějak moc neznáme.. Mám pocit, že o sobě nic nevíme.. Mrzí mě to.. a připadám si zas jak pitomec.. A teď už mě to začíná zas štvát, takže radši od toho zas dál.. Ségra? to je špatný.. My spolu nic neprobíráme.. v podstatě se spolu ani nebavíme.. a když jo, tak o ničem osobním.. náš "vztah" mě štve.. Ségra je o necelý 2 roky starší než já.. A je jedno co chci nebo nechci.. jestli si chci s nima promluvit.. jde o to, že to stejně neudělám.. a už je to v pasti.. sem idiot že se zas vůbec nějak zaplítám zase zpátky do tohohle.. ..ale protože to mám už napsaný, tak posílám..

Proč jsem začala pít..? no.. asi to tady nechcu vypisovat..
Ivana

No vidíš chuť na alkohol už nemáš a nějak zvlášť ti nechutná,tak proč máš při nějaký depce chuť se opít.Vždyť to stejně zabere jen na chvilku a pak si zpátky v realitě.Máš nějakýho koníčka,nebo něco co tě baví a zajímá?Nemyslím tvůj nový objev v hulení
A když se ti nechce psát o tom proč si s pitím začala,tak nemusíš.Jen napiš jak dlouho si pila.
Bludička

Tak začala jsem pít nějak v 9. třídě.. ale jakože ožírat tak od prváku.. teď jsem ve čtvrťáku.. +- piju tak od 15.. teď mi je 19.. a jakože hodně vykalený období bylo asi tak 2-2.5 roku.. to jakože šlo hodně zkopce.. občas býval týden, kdy sem byla každej den KO.. po škole na pivko, a "pár" panáků... Bylo to fajn...
Koníček.. snažím se zabít čas focením - ale přijde mi, že nemám co fotit.. (fotím asi taky od těch 15..) Teď zkouším aj vyvolávat fotky, takže se vždycky zavřu v temné komoře a pár hodin si vyvolávám.. A taky chodím na florbal, tak se aspoň vyběhám.. A můj koníček by měly být maturitní otázky.. ale.. nešprtám..
Ivana

Nó taky dobrý 2-2,5 roku v lihu a to si se dostala až do čtvrťáku.Jak si to dokázala?Jestli si dokázala tohle,tak bez pití a při troše šprtání maturitu musíš udělat.Já pila taky asi 2 roky a to období mám jaksi v mlze.Takže kdybych se já měla v tu dobu něco učit,tak bych byla za tu největší blbku na světě.A to jsem se neopíjela do němoty.
A vidíš snažíš se fotit,to se mi vždycky líbilo,ale asi na to nemám to pravé zapálení.A ty foť je to fajn,ale musíš taky vylézt pořádně ven,aby bylo co fotit.No a ještě florbal,tak to mi řekni jak můžeš mít čas ještě na blbosti ?
Bludička

zvláštní je, že já si toho zpětně tak moc nepamatuju.. občas nějakou fakt vydařenou akci ale jinak.. nic.. minulej rok byl asi nejvostřejší.. to byla moje "vrcholná éra" a kupodivu jsem měla nejlepší výzo za celou dobu.. za to teďka jak nepiju, tak to jde hodně do kopru..
Bylo zvláštní když si člověk udělal "veselou středu" vrátím se k večeru domů s 5 pivkama a nic.. nikdo si nepovšimne.. nebo po půllitru vodky se připotácím domů.. a nic..
Právě jak se neučím tak mám času a času.. spoustu času.. ale jinak nic nedělám.. jenom spíš tak přemýšlím nad tím, jak jsem co zas podělala..
Ivana

No to je divné teda i mě,že to u tebe doma nikdo nepoznal.Za prvé opilecké výpary a za druhé já když ke konci ráno vstala,tak jsem se málem nenapila(nealko,po ránu jsem nesosala)jak jsem byla vyklepaná.A teď z každého cítim alkohol na metry.Fuj!!Až teď si uvědomuji jak já musela smrdět,no hrůza ještě že jsem se necítila.
Píšeš,že teď máš času.Tak se uč né,já jsem ráda že si ten čas konečně uvědomuji.Vždyť to ani nebyl život,na půl večera jsem měla okno,takže ani nevím jestli mě to pití bavilo a dopoledne mi bylo zle.Teď mám sice občas depky a prapodivné stavy,ale stále čekám,že bude líp.A ty nepřemýšlej už co si podělala,ale co už nepoděláš.
Bludička

Právě jsem dodělala protokol do praxe.. a přitom jsem ho chtěla udělat už odpoledne.. ale neudělala.. Nevím, nějak mi je všechno jedno.. nejenom škola.. ale všechno.. život atak.. stejně o nic nejde
...Nepoznaly to, možná proto, že jsem to tajila.. Jako občas si toho všimly, když jsem "přišla" totálně v pasti a samozřejmě tvrdila, že jsem NIC nepila.. Tak to bylo hodně okatý.. Na jednu stranu mě mrzí, že si toho nevšimly.. na druhou jsem v tu dobu za to byla ráda..
Nebo věděly že piju, ale všem to je totálně šumák.. pochopitelně.. Nevím..
Ivana

Důležité je,že si svou povinnost splnila.A je to fakt stejně o nic nejde,vždy jen o život.Ale bohužel,je jen jeden.
A stím pitím,možná si jen mysleli,že jsou to mladické úlety každý si tím prošel.Možná kdyby věděli čím procházíš,tak by tě ještě překvapili.
Bludička

to že je jenom jeden.. to mě taky nijak netrápí..
Neprocházím ničím.. ničím o čem bych se s nima chtěla bavit.. o čem bych chtěla aby někdy věděly.. Vlastně je to všechno jenom o tom, že jsem pitomec..
Ivana

Stránka: 1...68697071727374...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter