Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...70717273747576...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 1 měsíc  
Dobře děláš jak se říká- Všechno jde když se chce...
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahojte,
tak dneska začínám fakt šprtat zítra pár maturitních otázek a už nemůžu dostat bůra.. O víkendu mám taky plán šprtat, šprtat, šprtat.. a mezi tím si dát párkrát vodničku.. Ale jinak konečně začít dělat něco, co má smysl..
...trochu mě zase začíná děsit, že už bývá tak pěkně... Budou zanedlouho opíkačky (kalby jak hrom..) a zanedlouho zelenej čtvrtek, ten bude.. hodně zátěžovej.. zelenej čtvrtek = zelený pivo = hodně výmluv proč nejdu...
...jak to šlape u Vás?
Ivana

Ahojky Ivano.
Ty si samé překvapení já normálně nestíhám.Ale dobrý,konečně z tebe cítím nějaké odhodlání.
Já měla dnes od odpoledne takový fofr,že nevím kde mi hlava stojí.
No to sluníčko ber,že člověka probere a nakopne,né že tě svádí k pijatice.I když přiznám se,že pivko moc nemusím,ale minule jsme už opíkali a na takové jedno orosené jsem chuť měla..,ale vzpomenu si na prodělané absťáky a je po chuti.
Bludička

Mám odhodlání.. A taky strach.. občas převládá strach a ten mě drží nad tím nepít.. a někdy zase odhodlání.. Momentálně tak na 90% odhodlání..
Sluníčko.. aspoň budu moct vypadnout ven, někde si sednou, pustit hudbu a dát vodničku.. Nebo vyrazit někam na výlet s foťákem.. na jednu stranu se těším na to počasí na druhou ne..
jono.. "absťák" pro mě okolo 14 dne bez chlastu největší zlo..
Ivana

Odhodlání,strach,ty dvě věci asi k sobě patří.A nejsi v tom sama,já mám také tyto pocity.Vím jaké to je.
A vážně je dobré si vždy na druhý den něco nachystat,ať se máme na co těšit a né myslet na blbosti.Focení,hudba dobrý,a co ta vodnice?To si dáváš obyč,nebo to něčim řežeš?
Bludička

Nooooo.. vodnička v tomhle případě mám namysli naprosto obyčejnou vodní dýmku s ovocným tabákem.. jinak do ní dávám trávu a krásný to požitek.. ALE.. nevim na teď na trávu peču.. Mám se fajn, nepotřebuju hulit.. až bude zas nějaký psycho období, tak se možná k ní zas vrátím ale zatím bez ní
Ivana

Tak to já žádnou berličku nemám a asi bych se i bála do něčeho pouštět,abych nedopadla hůř než s tím pitím
A ty bereš nějaká antidepresiva?
Bludička

Mně ale nějak nedochází, nebo možná dochází.. VÍM, že je hulení blbost.. ale neberu, že by mě to mohlo nějak víc dostat do úzkých.. nějakým způsobem knockoutovat..
...Neberu žádný antidepresiva.. možná proto se zhuluju, když mám fakt už několik dnů takovej divnej stav a nezvládám to a stojím na rozhraní toho, že se opiju.. tak se radši zhulím..
Ivana

No já taky nic neberu a věř,že mám také dny blbec a není to nic příjemného.Ale zatím nemám chuť se opít,protože vím,že už nechci zažít ty psycho dny..
Ale je fajn,že si se trochu dala dohromady a trochu se z toho chaotického světa začínáš i radovat?
Bludička

Nooooo nevím jestli se přímo dá říct RADOVAT, ale snažím se to brát nějak tak všechno pozitivně.. ..Snažím se nějak naplnit veškerej volnej čas a nedávat žádnou příležitost špatné náladě..
Ivana

Stránka: 1...70717273747576...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter