Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...71727374757677...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 1 měsíc  
No a řekni teď,nemyslíš,že je to alespoň trošku lepší když se snažíš vyhýbat se špatné náladě?
Určitě zas nějaký ten hloupý den přijde,ale když ho odeženeš nebude to už tak těžké...
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Rozhodně to je teď lepší, protože můžu zase normálně fungovat.. Ale vím, že až přijde nějaký hloupý den, tak to půjde všechno do kopru a moje éra radosti skončí a mě zas zavalí ty nepříjemný pocity.. a já jim nikdy nedokážu zabránit..
..ale teď zatím ještě dobrý.. a teď vzhůru do školy
Pěkný den
Ivana

Zdravím tě Ivano.
Tak koukám,že si měla po ránu pěkně našlápnuto
Je fajn když se cítíš skvěle.A nemysly na to kdy přijdou krize,až přijdou - přijdou,ale je jasné,že zase zmizí.Zatím si užívej dnů,které jsou teď a snaž se je vrýt do paměti pro chvíle splínu.Třeba to tvé focení - když ti bude fajn,tak si ten moment vyfoť.Sebe,přátele,místo kde je ti zrovna dobře...
A až se doplazí ta nicota,zaženeš jí něčím hezkým,příjemným.
Tak se měj i nadále pěkně
Bludička

....tak dobrá nálada už nějak tak opadá.... Takže vypadnu ven, půjdu se projít - pročistím si hlavu, něco si vyfotím.. skočím na kofolu a navečer se vrátím dom.. doufám, že s nějakou veselejší náladou..
Ivana

Ahoj,
tak doufám,že dobrá nálada se vrátila.Počasí dnes sice bylo všelijaké,ale sluníčko sem tam také vykouklo.Tak co fotky,udělala si nějaké povedené?
Bludička

jojo počasí mě trochu zaskočilo, takže můj "výlet" nebyl na takovou dobu, jak jsem si přála.. Dobrá nálada se nevrátila a nespíš už nadobro jde o dům dál... Fotky, já nevím.. nelíbí se mi.. nebo já nevím jsou takový o ničem.. Takže jak dřív..
..už mě nebaví neustálý připitomělý hádky se ségrou, který se pořád opakujou.. a kvůli naprostým pitomostem.. Půjdu radši už spát..
Ivana

Na ségru se vybodni,možná ještě přijde čas kdy ona bude potřebovat tebe a uvědomí si jak hnusně se chovala.
Tak to vše zaspi a ať se ti zdá něco....pěkného.
A zítra s chutí do víru života.
Bludička

Ještě jednou jsem projížděla ty dnešní fotky..a možná nejsou až tak špatný.. některý jsou dokonce docela pěkný, ne jak na první pohled se mi zdály ...
..moje sestra mě nikdy potřebovat nebude... stejně tak jako já ji... Plán na zítřek zní jasně: Být doma co nejmíň.. Navečer by se měl stavit jeden kamarád, takže asi fouknem vodničku, asi se zhulíme.. a zase všechno bude fajn..
Ivana

Nikdy nevíš co život přinese...Myslím to s tvou ségrou.
No vidíš to je jak s těmi fotkami,na první pohled nic moc a na druhý vidíš to čeho sis předtím ani nevšimla.
A zítra si určitě s kámošem vyraž,ale o tom hulení nejdřív popřemýšlej.
Přeji ať se probudíš do pěkného klidného dne.
Bludička

....jestli to s tím, na první pohled atak... bylo nějak mířený na moji sestru nebo tak.. tak.. to ať se podívám na pokolikáte chci, tak je to pořád stejný.. pořád stejně špatný..
Hulení neni špatný.. Co proti tomu máte... (?) Upřímně je to jediná vidina na klidnej den - to večerní zhulení.. bohužel až VEČERNÍ..
..projíždím aj starší fotky (z konce minulýho měsíce..) a zjišťuju že se mi aj dřív podařilo vyfotit pár nějakým způsobem zajímavých detailů atak.. nejsem úplný ucho ..ještě že to focení "mám"..
Příjemnej večer.. a dobrou..
Ivana

Stránka: 1...71727374757677...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter