Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...72737475767778...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 1 měsíc  
Ivo,já vlastně proti hulení nic nemám,nemůžu mít,nezkoušela jsem to.Jen teď když už vím co dokáže udělat chlast,tak mi to přijde takové šlápnutí z bláta do louže.Nevím...možná se mýlím.
A focení se drž když tě baví a hlavně,že ti to jde.Třeba jednou o tobě ještě všichni uslyší.
Tak pěkný večer a zítra super den!!!
Dobrou.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ivo, opět máš náhražku, kdykoliv ji můžeš změnit zase na chlast, nebo na horší drogy, to máš tak těžký život, že potřebuješ berličky na přežití?Nežiješ, přežíváš, smutné.
Liba

Libo,.... teď jste mě zase přivedla z5 k myšlence proč to dělám? NEMÁM těžkej život.. NEPOTŘEBUJU nic.. asi jsem jenom pitomec, kterej se snaží utýct od všeho a od všech..
Ivana

Ivuško, vždyť víš, že ty se snažíš utéct jenom před sebou a před svým domnělým pocitem sračkovosti. na to se zaměř, zbav se toho pocitu a zbavíš se důvodu se zmatlávat.
nemáš proč se tak cítit. nikomu si nic neudělala, nikoho nezabila, neokradla, nezradila. nejsi kokot ani sráč, jsi supr holka, co umí krásně fotit a dokáže všechno co si bude přát!
Mova
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: Plzeň

Zdravím Ivo tak co,jaká byla sobota?Doufám,že je vše v poho ?
Má sobota byla pracovní,ale docela bezva.Asi dnes padnu jak zabitá.
Bludička

Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok  
sobota..? moooooc zabitá právě jsem se vrátila z pohodové vodničky.. a ..foukli jsme.. paráda, co víc si přát.. (pít..??) ..Jde to.. hulení mě vždycky vyžene všechno špatný z hlavy...
Ivana

štve mě že nepiju... chlast je všude... všechno je o chlastu.. Mám už chuť se podvolit a pít..
Ivana

Nudíš se?Děláš vše pro to, aby jsi se zničila, Tvůj život bude takový, jaký si ho uděláš, zatím žít neumíš, hraješ sama na sebe divadlo, a můžeš se zničit, škoda, ale jak myslíš.
Liba

Vy napíšete vždycky takovej krátkej příspěvek ale naprosto takovej..... nevím, jak to popsat... Fakt je, že nevím co chci.. nebo vím, ale nevím jak toho pořádně dosáhnout.. Možná že občas si fakt dávám jenom nějaký záminky na to proč se zhulit, protože se mi zdá, že stejně to nikdy nemůže být fajn.. nevím nevím nevím.. matu sama sebe...
Ivana

Jistě, že každý závislák si hledá záminku, důvod, proč si dát.A ukecá sám sebe lehce, že je děsné, že v noci svítí měsíc-třeba!!!Moc práce to nedá.Jenže , to už ho ta droga ovládá,dostane se do problémů, že neví kudy kam, končí na ulici, šlape, chcípá, pak si uvědomí, co ztratil, jak se měl, ale to už je pozdě.Zřejmě toužíš si tu držku moc nabít, jenže pak???Myslíš si, že to zvládneš, jako včera, zítra, ale už to nepůjde, začnou myšlenky na sebevraždu, budeš se hnusit sama sobě, stane se z Tebe nula, hovado,troska.Já to zažila, je mě líto, že tak mladá a řítíš se do pekla.
Liba

Stránka: 1...72737475767778...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter