Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...74757677787980...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok, 2 měsíce  
Co se stalo,tak zásadního?Vždyť ještě ve čtvrtek si byla plná elánu .
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

škola de z kopce pořád.. ale teďka to jde ještě víc do pekla.. za měsíc pitomá matura, známky jdou do kopku, nic neumím.. štve mě všechno.. Mám chuť se na to všechno vybodnout.. k tomu zítra rodičáky, takže si zítra zase vyslechnu jak nic nedělám a další "super" věci.. S chlastem mi šla škola o 100% líp.. tak nevím, jestli to nezkusím dát dohromady..
Ivana

Neblbni,to ti za to nestojí!!!Sice vystuduješ,ale bude z tebe taková troska,že ti škola bude stejně víš k čemu....
A vždyť si minulý týden psala,že začneš šprtat a bude to dobrý.Tak kde to vázne?
Bludička

v tom, že o víkendu sem teda započala se učit.. čeják maturitní otázky.. a dneska sem dostala bůra z literatury.. minulej týden bůra z diktátu, teď sem podělala písemku z matiky a to sem se fakt učila ale dostala sem čtverec.. vypadá to zatím aspoň za 3 čtverce na výzo.. nedávám to.. prostě moje nadšení naprosto pohaslo s výsledkama.. Učím se a stejně to je k ničemu.. S CHLASTEM TO BYLO FAJN..!!!
Ivana

Tři čtverce?Tak to není tak zlé .Víš co lidí odmaturovalo se čtvercema a jak byli šťastní?Nejde ani o to s jakými známkami odmaturuješ,ale o to co dál od života chceš a kam chceš dojít.A určitě nechceš dojít do léčebny ,tomu nevěříš ani ty sama.
Bludička

aaale.. mně ani tak moc nejde o to jaký mám známky, ale spíš o to, že máma už ví jaký mám známky a dostanu čočku zítra.. aaa... Když budu pít, tak "jednoduše" budu pít.. nikam nepůjdu.. "jenom" budu pít.. a upřímně.. chci pít..
Ivana

Tak ty vydržíš absťáky a bojíš se čočky od mámy?
A s tím pitím "CHCI PÍT" Tobě hrabe?Říkala si,že tě to pití už neláká,že na něj nemáš chuť .Tak jak to je???
Bludička

bojíííím? hm...mě to štve.. VĚTŠINOU neláká.. ale ve škole.. ze školy.. do školy.. když je to v pasti - teda přesněji když jsem v pasti svých myšlenek.. Není kudy kam.. tak v tom případě mi to přijde fajn.. Jasný, zatím jsou to jenom planý kecy, páč jsem se nenapila.. a už Xkrát jsem si říkala, že to balím a ještě nezabalila.. ZATÍM,.. ale myslím, že se tahle éra už blíží ke konci..
PS: na pivko a zelenou mám chuť vždycky
Ivana

Neblázni!!!
Co to máš proboha za myšlenky,že tě to tak rozhodí?
Bludička

ja ani nevim.. obcas to proste prijde.. nevim proc, jak.. ale ze sem srac.. totalni srac.. hromada pocitu.. nechci ŽÁDNÝ pocity.. žádný city.. NESTOJÍM O NĚ..!!!
Ivana

Stránka: 1...74757677787980...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter