Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...77787980818283...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok  
Nejsi pitomec a ani nic jiného,jen lidi v tvém okolí zapoměli,že nejsou sami a že ti na nich záleží.
A ty kdyby si se tak netýrala a vše na sebe nesváděla,by si byla ta nejpohodovější holka .
A za tím si stojím ať se ti to líbí,nebo ne!!!!
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

jasný... jak málo by mi stačilo k tomu být v pohodě..
víte, hlavně si připadám jako idiot z toho vašeho minulýho příspěvku..
Ivana

Z kterého,z toho proč tě netěší,že jsou vaši spolu?
A proč by sis měla připadat jak idiot?Kvůli žádnému příspěvku se tak nemusíš cítit.A nebo jsem se tě něčím dotkla?To bych nerada.
Bludička

Kdo chce pít, důvod si vždycky najde. Vím o čem mluvím. Ať to jsou vztahy, sebeobviňování nebo cokoliv jiného. Pak pomoc druhého není k ničemu, dokud člověk - alkoholik, si nepřizná své dno a nechce s tím nic dělat. Potom si nabije hubu o ještě horší dno. A jak píšu, nemoralizuju, sama to velice dobře znám.
Lenka

nejde o to, že mě to netěší.. je mi to už jedno.. je to jejich věc.. mě se to už netýká..
s tím, že rozvod je naprosto normální věc, o nic nejde.. někdo se rozvede a VŠICHNI jsou v pohodě.. a já? jsem prostě idiot.. Nedotkla.. to je můj problém jestli nějak něco..
Ivana

Tak se zkus hodit trochu do klidu,nebo ti z toho vážně hrábne....
Já kdybych si nechala hlavou plynout myšlenky co mě někdy napadají,tak už jsem na psychině.Tak se zkus na všechno dívat trochu optimisticky. Jako všechno zlé,je k něčemu dobré .
Bludička

Lenko určitě máte pravdu,též to znám.Ale když to tu čtu,tak mi nějak nejde na rozum co k tomu vede,tak mladé lidi.
Bludička

momentálně se nemůžu dívat na nic optimisticky.. mám strach o našeho psa.. protože má MOŽNÁ.. asi.. no je to prý nejpravděpodobnější.. nádory.. takže optimismus není.. a nebude..
...možná už mi hráblo...
Ivana

No vidíš máš psa a máš o něj strach.To chápu,také mám psa a bála bych se o něj.
A tím pádem to chce optimismus,on trpí víc než ty tak tu pro něj buď,on tě potřebuje.A když se budeš jen stresovat,tak to mu moc nepomůže.Tak se vzchop .
Bludička

nevypadá, že by se trápila.. vypadá v pohodě.. a já jsem před ní taky v pohodě.. NEMŮŽE se jí nic stát.. MUSÍ to být v pohodě..
..nějak mě nutí ta Vaše věta, proč nejsem ráda, že jsou naši spolu zamyslet se víc nad tím.. vždyť bych měla být šťastná, tak proč je mi to tak jedno..?
..možná nějakej způsob "obrany", před dalším "utrpením"...
Ivana

Stránka: 1...77787980818283...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter