Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...79808182838485...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok  
s tím přestáním.. já jsem si dala docela neočekáváně po měsíci vodku - bylo to v hodně stresové a nepříjemné situaci.. a bylo to jenom několik loků.. až jsme dopili flašku.. Ale pamatuju si, jak jsem najednou měla zase chuť pít.. Pít do totálního vykalení. Naštěstí jsem se zbavila všeho alkoholu co jsem měla, takže jsem už neměla co pít.. A nebýt jedné kamarádky, která mi zase otevřela oči, tak se na všechno vykašlu a piju..
..pila jsem poměrně dost.. každej den.. (skoro) buď několik pil nebo pullitrák tvrdýho.. občas piva a tvrdej..
Ivana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

paní Květo
..já vím, pamatuju si Vás a hodně jste mě potěšila, že píšete..
...matura je teď pro mě docela důležitá - nedovedu si představit, že bych to nedala.. jak bych to vysvětlila rodičům..
..focení a florbal jsou fajn a po matuře mám v plánu svůj čas využít nějak víc smysluplně.. Konečně bych chtěla dělat něco, co má smysl.. Tak jenou doufám, že se k tomu rozhoupám..
..jak se daří Vám?
Ivana

Ivi,to jsi pila docela dost,a hlavně na tvůj věk.
Raději to nezkoušej,byla by to škoda.Ale říkala si,že máš fajn přátele a že ví co máš za problém.Tak by ti neměli dělat žádné problémy.
A je dobře,že si opět začala myslet na školu .
Bludička

musím myslet na školu.. za měsíc máme praktickou a pak už ústní a už to sviští..
Jo, mám fajn přátelé - kteří (ti nejbližší) o tom ví.. ale já jim tvrdím, že klidně můžou pít, že mi to je jedno.. (není).. nechci je omezovat.. ale oni se omezujou sami, často v mojí společnosti nepijou.. za což si jich cením..
Ivana

Pamatuju si jak jsem ti tehdy na uvolnění psychických potíží doporučovala oběhnout město nebo tak něco a nepostřehla jsem, že jsi se zmiňovala,že ke všemu proděláváš i chřipku, za to se dodatečně omouvám, to sis asi řekla, co mě to ta ženská radí
Jsem fakt ráda, že se držíš, fandím ti.
Florbalový pravidla jsem se učila tak před šesti lety, kdy můj vnuk dal dokupy kluky a holky ( 12 a 10 let) a já jsem pronajímala halu v Sokolovně, kde jsme trénovali a jezdili do Prahy na laické turnaje, batikovali jsme trika, kde si každý vysavoval číslo oblíbeného fotbalového hráče, své jméno a hlavu tygra, protože si dali název FC Tygři a tygři fakt byli kolikrát jsem to chtěla vzdát, jsem za to moc ráda,teď už je vnukovi 18 odstěhovali se do Prahy, hraje florbal dál,přivydělává si pískáním,jsem za to moc ráda, s průšvihama u něho nouze není, ale nemá tolik čas na pití, který se teď mezi mladýma fakt dost preferuje.
Syn vyměnil závislost na cigaretách a marihuaně ( alkohol pil taky,špatně ho ale snášel, takže tam se asi závislost nevyvinula) se sportem, taky mu do mozku zapadl a má z toho užitek i jeho tělo, musí to být asi hodně příjemný zážitek.
Mám se dobře,žiju úplně obyčejný život hodně se mě líbí, jak tady psala Líba: ,, větčinou se mám blbě, ale výborně to snáším´´.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24

vím, že když jsem měla tu chřipajznu, tak to bylo celý nějaký špatný.. taková blbá nálada atak.. a říkala jsem si, že by bylo fajn vypadnou ven, fakt si zaběhat, ale zrovna jsem nebyla úplně svěží..
..florbal je hrozně fajn.. já jsem ho hrávala už dřív na základce, ale pak jsem toho nechala..a teďka zase chodívám a je to hodně fajn.. vždycky pak dojdu domů úplně KO a je mi fajn
..každej den je ale jinej, jednou v pohodě a pak najednou zase bída.. zvláštní.. ty nálady jsou jak jarní počasí
Ivana

Tak to máš vážně super přátele a určitě je neomezuješ,jinak by to nedělali.Je vidět,že jim na tobě moc záleží a že v tobě stále je ta Iva kterou znají.
A když se teď do toho učení pustíš,tak maturitu určitě dáš ,věřím tomu.
Bludička

Jo jo Ivanko, ty stavy musí být moc těžký, taky jsem je se synem zažívala, věř, bude líp a líp, máš to ve svých rukách, ještě jednou zdravím na dálku i Bludičku, která sem zabloudila a je moc fajn.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph

Já tomu taky věřím, nic jinýho mi nezbývá ..nebudu hulit, budu se učit ..musím na tom zapracovat
..jinak s tím hulením.. taky znám pár pár lidí, kteří jsou fakt totálně zasekaní, hulí každej den,.. člověk jde o 7 ráno na autobus a potká ho jak je už zhulenej.. takhle fakt nechci dopadnout..
Ivana

Tak jo , až zase bude den blbec, napiš brou brou
Květa
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...79808182838485...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter