Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...81828384858687...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok  
tak já nevím.. zase je výzva jít tam a nepít.. prostě se s nima normálně bavit, ale nevím jestli na to mám..
..přijde mi potupný přiznat, že mám problém s chlastem..
Ivana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

A co myslíš, že by ti poradil odborník na problémové pití alkoholu ?
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24

terapeutka..? hm hm hm.. těžko říct.. ale myslím, že to je podobný jako s našema opíkačkama.. takže by řekla asi něco v tom smyslu, že bych tam neměla jít, když nejsem rozhodnutá nepít.. nebo jestli se tam budu cítit dobře, když nebudu pít..
Ivana

A co bys jí na to řekla?
Květa
Platinum Boarder
graphgraph

no.. šla bych tam s úmyslem aspoň příjemně popít a tím přetrhat všechny svoje střízlivý dny.. UŽÍT SI TO..
Kdybych nepila.. rozhodně bych se necítila dobře mezi skupinou opilých lidí.. všude tam bude alkohol.. Chlast na každým rohu.. všude plno známých..
Tak jo, na to prostě nemám.. už jsem si to ujasnila.. Nemůžu tam jít, protože na druhou stranu to nechci jenom tak porušit tu střízlivost.. Nechci si to JENOM TAK zvrtat..
Ivana

Asi to je rozumný a až uvidíš své spolužáky, jak ráno přicházejí nazeleno, tak se v tom jenom ujistíš, každopádně si to budeš moct zhodnotit až po akci, na kterou ses rozhodla dát absenci.
Hezkou a klidnou noc milá Ivo
Květa
Platinum Boarder
graphgraph

Přiznat svůj alkoholismus je v naší zemi těžké, pořád je to tabu, málo lidí ví, co je to za smrtelnou nemoc.Nejhorší je, když někdo začne abstinovat a opilci mu závidí, že to dokáže, smějí se mu, nabízejí pití....každý, kdo nepije je podezřelý.Naštěstí, už se to nějak dostává mezi lidi-je to šichta-, důležité je, že si to člověk přizná sám sobě, a cizí lidi musí přehlížet.Kámoš to pochopí, pomůže.Právě odjíždím mezi áčkaře do Beskyd, bude tam kosa, brrr, ale krásně s lidma, co nepijí, umí žít.Nabere sílu, trochu jejich radosti, předám ji i Vám, až se vrátím.Mějte se, smějte se.
Liba

Zdravím Ivo.
Dej vědět jak si se rozhodla s tím koncertem a jak to vše dopadlo.
Ale vím,že to určitě zvládneš a budu držet palečky .
Bludička

Ahojte,
..no spolužákům jsem řekla, že nakonec nejdu.. z důvodu, že mám následující den přijímačky na školu (což je pravda).. Takže se ten den místo nějaké pařby budu učit..
dneska taky šprtám, moc mi to sice do hlavy neleze ale.. musím, musím, musím..

..Naši právě přišli z hospody.. zvláštní.. Oni nechodí do hospody, ale šli ze schůze ohledně bytů atak zašli se sousedama.. Zvláštní.. Mamka je taková lízlá.. má dobrou náladu.. Poslední dobou mi hrozně moc vadí když vůbec jsem ve společnosti někoho kdo pije..
Ivana

No teda....ty si úžasná,já jen zírám .Jen tak dál.
To s tím pitím,že ti vadí společnost která pije,tak to samé mám já.A beru to jako velké plus,protože horší by bylo kdyby jsem nad nimi slintala .A vadí mi i alkoholové výpary,brrrr.Myslím,že je to dobré znamení.
Tak bifluj .
Bludička

Stránka: 1...81828384858687...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter