Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...84858687888990...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok  
bude líp.. musí..
..mě tak všechno bolí, mám ze včerejška vokno.. ale co mám, jsou fotky takže aspoň něco.. Mám na sebe vztek, že sem se opila..
Ivana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak ještě, že jsi ten foťák někde nestratila.
Akoj K
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24

ne, foťák jsem neztratila, ani jinak nepoškodila.. i když ráno jsem kontrolovala jestli mám všechny věci od něho.. Stáhla jsem fotky a "mám vzpomínky"...
Ivana

Ivano, na AA docházet snad můžeš, nejsi na tom dobře, a pomůžou Ti možná víc než léčebna, jen zvedni zadek a vyraž!Sama to nezvládneš.
Liba

vím, že to nezvládám..
dnešní noc byla hnusná.. Pár hodin po půlnoci sem se vzbudila a hrozně jsem se třásla. Nevím proč. Srdce mi bušilo o 106 a měla jsem docela problém se nadechnout jak jsem se pořád třásla.. Zabalila sem se do peřiny, ale pořád mi byla zima.. Hrozná zima.. Ani nevím jak dlouho jsem se tak klepala.. Bylo to fakt hnusný.. Nevím, jestli to má nějakou souvislost s chlastem, nebo ne..
.....Mám strach jít sama na AA....
Ivana

Ivano, vůbec strach nemusíš mít, ničeho se neboj.Chápu, že někam poprvé, mezi neznámé jít není jen tak.Kde asi bydlíš?U kterého většího města, pošlu Ti kontakt na někoho, s kým můžeš soukromě pokecat, pak tam s Tebou půjde, napiš mě na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , určitě to klapne, Tobě se moc uleví.Už máš silné absťáky, můžeš mít Delirium, nebo i epileptický záchvat, bacha, to už pak není sranda.Neboj!
Liba

Ahoj Ivko.
Vidím,že víkend se moc nevyvedl,ale nezoufej.
Souhlasím se vším co ti psala paní Květa,je moc rozumná a taky matka.Určitě kdyby si se svěřila mamce,tak ti pomůže.Každý rodič má rád své děti a nepřipustil by,aby se jim něco stalo.Ale jestli se opravdu bojíš to říct,tak poslechni určitě paní Líbu.Využij její nabídky určitě to myslí dobře a ví kam až to může vést.Alespoň to zkus,za to nic nedáš .
A netrap se kvůli víkendu,chtěla si to vyzkoušet a tak si to zkusila a teď víš,že to není sranda.Určitě nás tu je více pokušitelek,ale asi pokud si to sami nezkusíme,tak nevěříme.
Holka drž se,moc ti fandím a spoj se s Libuškou třeba to pomůže.
Bludička

Ahojte,..
o tom víkendu.. to nešlo o to, to vyzkoušet.. ale já jsem měla jeden problém, nebo.. já ani nevím... něco jsem si vzala moc osobně a nějak se na mě svalilo všechno co jsem se snažila zapomenout.. Emoce/Pocity..
..A tak jsem se rozhodla, že to prostě zamáslím.. Rozhodla jsem se, že se napiju.. ale šla jsem pít s kamarádama.. Potom mi ale došlo, že mi ostatní lidi překáží.. že mě omezují, že mi jde zas jenom o to, to do sebe nalít.. nalít co nejvíc.. Opít se.. Bylo zvláštní jak rychle se všechno zaběhlo do těch "starých" kolejí..
...pořád platí, že našim nic neřeknu... a ani nevím jestli to je doopravdy tak o strachu..Nikdy jim to neřeknu..

Paní Květy a Liby, si nesmírně vážím.. a samozřejmě i Vás
..a já ani nevím, jestli jsem některé z Vás poděkovala.. asi ne.. tak je načase říct, že MOC DĚKUJU..! ! ! ! ! !
Ivana

Ivo,ty pocity a emoce v nás jsou všechny kvůli tomu pitomýmu chlastu.Pěkně si dřímá a čeká až budem slabší a pak zaůtočí.A to pak člověk v takovém rozpoložení je citlivější a zranitelnější,a proto se tě asi i jinak běžné věci dotýkají osobně.
Vím,že je to peklo,ale musíš se tomu nějak postavit.Je to těžké,ale jsi mladá a určitě to zvládneš.Jen to nevzdávej....A jestli si opravdu myslíš,že to doma nemůžeš říct,tak zkus tu Libušku třeba ti opravdu pomůže.
A děkovat nemusíš,všechny potřebujem něčí pomoc.
A je ti alespoň už lépe:
Bludička

jo, už je mi líp.. dneska jsem zamáslila školu, ale zítra už musím jít..
...pořád platí, že našim nic neřeknu... AA je možnost, ale nejsem rozhodnutá tam jít..
Ivana

Stránka: 1...84858687888990...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter