Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...85868788899091...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok  
Ivo je to škoda,že se nechceš svěřit nikomu z rodiny.Určitě by se ti alespoň trochu ulevilo a tvůj problém by byl poloviční.
A co AA,máte tam někde blíž?A co některá z tvých kamarádek co ví o tvém problému,nezašla by tam s tebou?
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

já už mám pocit, že si mě děláte srandu.. Mám pocit, že už jsem psala: PROČ JIM TO NECHCI ŘÍCT..
...a nic se na tom nemění -> nechci a neřeknu..
AA je blízko.. už mi stačí "jenom" se rozhoupat.. Bylo by pro mě potupný požádat někoho z mých přátel aby tam šli semnou.. Ví, že chodím do Aklubu - na terapie,.. ví, že mám problém.. že mám hodně často depky.. a ví, že jsem se teďka o víkendu opila... Ví hodně, ne všechno ale několik zásadních věcí..
...nikoho z přátel nikdy nepožádám o to, aby tam semnou šli...
Ivana

Zdravím Ivo.
Né nedělám si z tebe srandu ani náhodou.Vím co si psala,nechceš jim ublížit(mamce),taťka by to nepochopil....Ale jako mě tu pomáhají jiní,tak i já chtěla nějak pomoci tobě.Jen jsme si asi neporozuměly.Bude to nejspíš věkovým rozdílem,který jsem si neuvědomila já ani ty.Tak teď se budu snažit ti vysvětlit můj postoj.
Kdybych měla dceru(mám syny,ale to je jedno),ta by měla problém s alkoholem,tajila by to aby mi neublížila.Já bych si toho nevšimla,že pije.Ona by se trápila já ne,protože nic nevím a myslím si,že je šťastná.Ona by měla depky,čím dál tím větší,nedokázala by si připustit,že je v 19-ti závislá.Byla by mladá a má právo na zábavu,kámoše.Nevydržela by sama abstinovat,porušila by abstinenci,jen se chtěla normálně pobavit s kámoši.Opila se,je jí zle....Výčitky,depky,absťák....,trápí se..sama.Já jí nepomůžu,nic nevím...A tak to půjde dokola,jak dlouho....??Ona se trápí,možná se vrací k pití.Řekne mi to????Ne neřekne,nechce mě zklamat,je přece hrdá.Já jsem šťastná,doma je vše v pořádku....?
Jednoho dne až už to nezvládne,zkolabuje....,co se bude dít?Já jako matka se dozvídám,že moje holčička má už dlouho problém s alkoholem a JÁ to nepoznala.Co jsem to za matku?Proč za mnou nepřišla?Bála se mě,nevěří mi,nevěří že bych se o ní postarala a pomohla?Ivanko,teprve teď by mi jako matce bylo ublíženo....Když bych zjistila,že moje dítě mělo potíže,trápilo se a já mu nemohla pomoci,protože se mi nesvěřilo.Pak bych byla ublížená a nešťastná.
Možná tomu neporozumíš,nebo nebudeš ani chtít.Možná mě tu za to co jsem ti napsala odsoudí i jiní,ale kdybych byla tvoje matka,tak to takhle cítím a nikdy tě neodsoudím.
Jestli jsem se tě něčím dotkla,tak se omlouvám.
Drž se,stojíš za to .
Bludička

Bludičko, moc hezký příspěvek. Mám doma 17.letého syna a citím to stejně...radši bych věděla, že má problém, než nevěděla.. to by mě zřejmě srazilo....
Lenka

čtu to asi už po devátý.. s různýma časovýma rozestupama..
tak jo, možná jsem pitomec a hnusnej ignorant.. Ale nic se nezměnilo, neřeknu to.. Jenom si teď připadám jak totální ............

..Jak dlouho to tak půjde dál? Dokud bude moct!
Neuvědomuju závislost? Že mám problém si uvědomuju, nikdy bych jinak nechodila do centra ohledně závislosti, nepsala si s nikým o AA a nepsala na tohle forum...

.. a pořád docházím k myšlence, že když to prostě nepůjde.. tak smrt jistí naprosto všechno...
Ivana

Co všechno jistí smrt ???
Kamil

VŠECHNO.. po ní naštěstí už nic není.. takže takhle možnost je tady vždycky.. smrt
Ivana

Ivo neodsuzuji tě za nic,ani za to,že i přesto doma nic neřekneš.Jen mi jen líto,že je tu někde super holka,která se ničí a já jí nemůžu pomoct....
A s tím neuvědoměním si závislosti jsem to myslela jinak.
Myslela jsem tím,že mladý člověk jako ty se těžko smiřuje s tím,že by měl být závislý.Nechce to,chce se bavit a pít jako jeho vrstevníci,tak jako to bylo dřív.
A o smrti nemluv,vašim se nepřiznáš,aby si jim neublížila a byla by si schopná jim udělat tohle????
Bludička

JIM? víte.. mám pocit, že mi to je všechno už nějak tak šumák.. je to MŮJ život.. MŮJ boj.. MOJE prohra..
Myslíte, že mě neničí, že jim to nemůžu říct? Myslíte že mi to je jedno? Že jsem šťastná..?????
..i kdyby jste mě odsuzovala.. je mi to už jedno.. Jenom mě to teď všechno nějak sračkuje..
Ivana

Jejky sračky, tak jsem taky mluvil, až jsem se do nich skutečně dostal, máš oproti mne výhodu, že jsi tady na foru se zkušenějšíma lidma , nemužem se vcítit do tebe, ale jsi na dobré cestě
Kamil

Stránka: 1...85868788899091...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter