Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...88899091929394...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok  
Já vím je to těžké,pro každého kdo se setkal s nadměrným pitím.Vím to i podle sebe,ale asi je to jiné u mladého člověka co ještě studuje a bydlí s rodiči,než u dospělého co má svojí vlastní rodinu.Každý má určitě i jinou motivaci proč přestat.Jediné co všechny asi spojuje je rozhodnutí "CHCI PŘESTAT".
A ano,já se též snažím abstinovat.Zatím se držím,ale jak známe naše nálady jsou jak na houpačce.Jednou je dobře,jednou hůř....A o svém pití jsem psala a píši v kategorii:Nesnáším to,ale nemůžu přestat.
A co vy,vy chodíte k nějakému odborníkovi,nebo to též zkoušíte sama jako já?
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Brý večer,...
já jenom že už sem nebudu psát atak.. myslím, že mi to dává větší čočku..
Takže všem, ať se daří
Ivana

Ivo,jestli jsem se tě nějak dotkla,tak určitě neůmyslně a omlouvám se.
A ty sem klidně piš dál,když nebudeš chtít tak já na tvé příspěvky nebudu reagovat.Nerada bych,aby si přišla o tak úžasné lidičky tady .
Bludička

aj kdyby se mě něco dotklo, tak to je můj problém, že to beru osobně... ale v pohodě.. nemáte se za co omlouvat.. Říct Vám, abyste nereagovala na to, co píšu by bylo omezování a asi aj docela psycho.. a nic takovýho říkat nechci..
Jenom se chci přesunou asi do povzdálí, aspoň na nějakou dobu.. Buď se srovnat nebo ne.. ale to je jedno.. Potřebuju si ujasnit co chci.. žít/pít..
Ivana

Ivo mě omezování nevadí,když tobě bude lépe nebudu reagovat a vůbec to neberu nijak špatně.
Chápu tě,člověk si někdy potřebuje pokecat sám se sebou,aby věděl co chce a co ne.Dále ti věřím a dále ti fandím.
Bludička

tak ještě jednou.. omezovat Vás NECHCI.. a nebudu.. a nechci abyste něco dělala, aby mi bylo líp.. jsem v pohodě.. a doopravdy nic takovýho nechci..

..Já být Váma mi nevěřím, protože ani já sobě nevěřím..
Ivana

To je dobrý,to znám.Také jsem měla stejné názory na sebe jako ty.Ale teď už mi je trochu lépe,ale znám ty výkyvy nálad stále.Je to jak na houpačce,nahoru a pak zase pěkně dolů...
Bludička

bud ráda, že jsi v "pohodě"
Kamil

v totální pohodě
Ivana

tak za to tě uznávám
Kamil

Stránka: 1...88899091929394...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter