Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...92939495969798...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok  
Držím palce .
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Dobrý den nebo asi ahoj, Aneto chtěla jsem se zeptat, jak dlouho abstinuješ.... četla jsem si tady tu vaši debatu s Péťou a Honzou od začátku....už je to sice déle, ale dost mě to oslovilo.
Sisi

Zdravím Ivo,
tak co ještě jedeš v tom opojení,nebo už zase bojuješ?
Bludička

Dobrý večer,..
momentálně bída s nouzí..
Měla bych se učit, neučím..
Děláme tablo, takže jediný co teď zvládám s přehledem je projíždění stovek fotek a vybírání do užšího výběru..
Dostavuje se chuť to tak trochu vzdát.. dát si pivo jak včera a mít se fajn.. Ale ne, přece to nevzdám tak BRZO!! Sakra..!! Chci/Potřebuju si něco dokázat.. že nejsem sráč..
Mám takovej divnej pocit..
Večerní splín..
Jediný co mě teší je to, že ty fotky se dost vydařily..
Ivana

Já vím to procitnutí je opravdu bída s nouzí,ale drž se.
Pro začátek radost z fotek je dobrá....pak se uvidí.
Bludička

jo.. 3-4 dny s lahví v ruce a mozkem ovlivněným trávou to bylo jiný.. teď? zase realita.. dalo by se říct zase "nezvyk".. Jsem trouba zahodit 3 měsíce bez alkoholu..! Ale stalo se.. Doufám, že to dotáhnu dál.. že to někam dotáhnu..
..fotky.. fotky.. fotky.. jedna z věcí, který mě vždycky těší.. fotím a nemyslím, jenom koukám do hledáčku.. koukám co je kde, co se kde skrývá.. Dívám se na něco, čeho bych s pocitem, že svět se točí.. nikdy neviděla.. něco, čeho bych si nevšimla.. Prostě bych se kolem jenom zapotácela bez povšimnutí.. ale když nepiju, tak to vidím.. chodím s očima dokořán A je zvláštní jaký dorbnosti mě zaujmou.. Detaily..
Ivana

Jo,jo 3-4 dny to musí být nářez.Těch 3 měsíců je opravdu velká škoda,ale neohlížej se teď zpátky.Přesně jak si psala,stalo se a je to pryč.Teď zas koukej do předu.
A dalo ti to pití něco,nebo se teď něco změnilo?Ptám se jen ze zvědavosti.
A s tím focením ti rozumím,aby si zachytila ten správný okamžik na to musí mít člověk určitě čistou hlavu a pevnou ruku .
Bludička

Jestli mi to něco dalo?
ne.. asi ne.. když tak přemýšlím nad těma pár dnama a týden před tím, jak to začalo tou chlastačkou.. Nedaleko mi to nic.. vrátilo mě to zpátky.. Docela dost zpět.. ožrala jsem se, padl na mě ten splín jak vždycky - že jsem zklamala, stojím za nic, vztek, znechucení.. konflikt se zdí.. Smska lidem, na kterých mi záleží, ať mě pošlou do prdele, že stejně vím, že mě tam pošlou, že jsem to podělala..
Nedalo mi to nic.. Vzalo mi to 3 měsíce..

Já nevím, jestli to "pevnou ruku" není nějakej tak trochu výsměch nebo tak.. Víte, že se mi klepou ruce.. Je to ten nejhorší trest.. nemůžu fotit, mám ty fotky rozmazaný, neudržím ten foťák v klidu.. (teď teda díky tomu, že hodně fotek mám nafocený v té době abstinence.. a fotky z dneška jsou v pohodě, protože světla bylo dost, zornej úhel velkej - skupinový fotky.. tak můžu vybírat na to tablo - NAŠTĚSTÍ!!
ale jinak jo, potřebuju na to čistou hlavu, i když musím přiznat, že v opilosti mě napadali boží nápady.. jenom většinu z nich jsem si druhej den nepamatovala.. krom toho, že jsem věděla, že to byl BOŽÍ NÁPAD..
Ivana

Tak s tou pevnou rukou to nebylo jako výsměch.Já nevím,že se ti klepou ruce .Já přestávám pít poprvé tak nevím,že když to poruším a začnu pít třeba jen krátce,tak se ten třes okamžitě vrátí.No vidíš teď si nevědomky pomohla ty mě,odradila si mě od pokusu se napít.Ten třes mě taky pěkně s.....
Bludička

jo, klepou se mi ruce.. jak jsem říkala- je to pro mě nejhorší trest.. Možná jde o to, že kdybych pila s mírou a neožírala bych se, tak bych možná neměla žádnej třes.. nevím.. Ale naštěstí to není úplnej extrém jak předtím, kdy mě to fakt hodně omezovalo ve škole - protože něco přesně narýsovat bylo mojí noční můrou..
Ivana

Stránka: 1...92939495969798...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter