Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...949596979899100...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok  
ne,.. ne,.. ne,... ne,... ne... já jsem nijak nechtěla narážet na to, jaká jste matka..! Jenom mě tak napadlo, jak to máte.. to je všechno.. nikterak jsem fakt nechtěla nějak.. prostě vůbec nic.. sakra zas jsem se do toho nějak zamotala.. prostě stej nechtěla narážet na nic.. takže pohoda, jo?
... a můžu se ještě zeptat, jakej máte s klukama vztah..?
Ivana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ivo neboj nic se nestalo,já byla jen upřímná tak to opravdu bylo.Jen když jsem byla věčně lízlá,tak jsem si připadala děsně dokonalá,ale po vystřízlivění vím,že opak byl pravdou.Už si pravdu umím přiznat .
A s klukama mám fajn vztah,tak trochu kamarádský.Vzhledem,že jednomu už je 21 to jinak nejde,a ten druhý je pěkný puboš takže máme veselo .A teď bez mého popíjení je to ještě lepší a hlavně je více smíchu.
Bludička

mě právě štve, že si nemám se ségrou nebo s mámou o čem povídat.. já bych třeba aj chtěla (TŘEBA je tam schválně aby to vypadalo, že to pro mě nic moc neznamená ...) , ale nějak to prostě nejde..
Se ségrou, která je o necelý 2 roky starší se povětšinou jenom hádáme, nebo míjíme, protože nemáme skoro nic společnýho.. je to na nic..

..Super, že mladší syn zařídí "zábavu" doma ..
Ivana

No to by mě taky štvalo,ale to umíš posoudit jen ty proč to tak je.Protože věkový rozdíl mezi tebou a ségrou skoro žádný a tak bych předpokládala,že by jste spolu mohly super řádit.Já mám ségru o 5 let starší a když jsme bydlely doma,tak to bylo tóčo.Chudák mamina ta z nás byla na prášky .
Kolikrát se sejdem a pěkně se zařehtáme a divíme se,že nás naši nezabili .
A myslíš,že by jste si už se ségrou cestu k sobě nenašly?
Bludička

MYSLÍM ŽE NE.. jsme si blízko asi jako někdo, koho znám od vidění, občas si spolu sedneme v autobuse a bavíme se o něčem a přitom o ničem..
nic o ní nevím.. ona neví nic o mě.. zvláštní ale je, jak dělá jak všechno ví.. Jak mě zná.. Jak ví, co dělám.. je to úsměvný..
Ivana

Ivo omlouvám se,že jsem to včera tak utla,ale včera mi celý den padal net.
Psala si mi o ségře,že to mezi váma asi nepůjde,ale jak to vidíš mezi tebou a mamkou?Jaká je tvoje mamča?Nebo když jste doma,jakože jste všechny tři,nebo ty a mamča doma a nikam nejdete,jak ten den probíhá?Na to samozřejmě nemusíš odpovídat když nebudeš chtít,nic se neděje .
Dnes ti držím pěsti,tak snad žádná pěťule nepřibude.Dej vědět jak jsi to zvládla?
Bludička

Ahojte,
jako mezi mnou a mámou.. to je hodně úsměvný..
jakože to slovní spojení "mezi mnou a mamkou"...
Já ani nevím, netrávíme moc společnýho času.. k večeru se setkáme - přichází kolem 6.. uděláme večeři, zeptá se co ve škole..kouknem na telku, dělám něco do školy.. nezbývá moc času.. Nebo jasný, čas je, jenom ho nijak nevyužíváme.. A o víkendu? Já dopoledne prospím, odpoledne - k večeru se vytratím ven a přicházím dom okolo půlnoci.. Nebo když dřív, tak jdu rovnou zase spát.. V podstatě jediný co děláme se ségrou a mámou společně je nakupování, jenže tím se vždycky zabije půlka den, proto nemám moc zájem s nima jezdit.. Ale teďka je máma v lázních a v nedělu bychom za ní (pro ni) měli s tátou jet.. takže to MOŽNÁ bude nějaký "rodinný" odpoledne.. Uvidíme.. Ale asi bychom si zase moc nepokecali.. Protože já tam chci jít za účelem si něco vyfotit, takže asi budou kecat s tátou..
..Jaká je moje mamka..?? Víte,..
hm.. já.. to.. no.. nevím..
celkově mám pocit, že svoje rodiče nebo ségru neznám..
nic o nich nevím..
A.. štve mě to,.. mrzí..

Jinak ve škole docela fajn.. Zkoušení proběhlo - za 3 (ale tentokrát mě to nijak neschýzovalo.. neděsilo.. vlastně jsem si to užila, a proto jsem spokojená ) Jinak ještě jedna trojka, ale ta mě tak netěší, protože jsem trubka a udělala jsem chybu v jednom výpočtu, takže.. no, hloupost prostě..
Teď mizím fouknout vodničku , udělám si nějakej super sypanej čaj a musím se naučit na zítra..
Ivana

Ahoj Ivo.
Dnes jsem měla moc lítání a chytla mě uklízecí mánie a teď už padám na dr....,takže jestli budu psát bludy tak mě omluv .
Píšeš,že ségru a mamču vlastně neznáš.Jak je to možné?Každý si o svých rodičích něco myslí.Co si myslí moji senátoři o mě raději nechci vědět .Ale též si psala,že pokecáš s tátou,tak jak to máš s ním?Taky nic moc?
A ty lázně,myslím váš jakoby výlet pro mamču.Tak klidně foť,ale zkus zapojit celou tvou rodinu.Zkus je do toho vtáhnout,třeba vás to začne bavit a ještě budete mít prima fotky.
A taky si mě dostala s těma známkama.Na ten chaos co teď prožíváš je to super .Si dobrá,to já bych se asi ani nepodepsala.
Zítra na tebe budu myslet,držet pěsti a uvidíš bude to fajn.
Měj se moc,a nebo alespoň co nejlépe.
Bludička

že by Bludička psala bludy?
...jak je možný že je neznám..? Nevím.. nepamatuju si, že bychom se někdy bavili o něčem osobním.. Celkově naše rodina je nějaká zvláštní.. divná.. .. Nemyslím si o nich nic, protože snad ani nemám dost věcí, abych vůbec mohla mít nějakej názor nebo pohled.. nemám asi z čeho usuzovat..
.. Heh, s tátou.. hm.. já jsem ho dřív měla hrozně moc ráda.. Pak už jsem ho jenom nenáviděla.. a teď.. už mi nevadí.. je to takový neutrální.. Moc se nebavíme.. On pracuje někde jinde, takže dom jezdí na víkend - jednou za 14 dnů nebo 3 týdny.. A když je doma, tak.. se stejně moc nebavíme.. Já jsem se třeba snažila nějak s ním trávit čas, když jsem po něm chtěla aby mi pomohl s vyvoláváním fotek - protože jsem vůbec nevěděla co, a jak.. a jemu se nechtělo.. takže takhle jsme se chystali vyvolat film asi.. víc jak 2 měsíce.. Prostě.. asi nám všem nějak dělá problémy spolu trávit čas..
Ivana

Tak to je škoda s tou vaší rodinkou .A co ségra,ta si s nimi taky nemá co říct?
Bludička

Stránka: 1...949596979899100...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter