Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...9596979899100101...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok  
já vlastně asi ani nevím.. Ségra.. no spíš snima vždycky diskutuje na nějaký téma.. něco rozebírají..
zvláštní.. mám pocit, jak kdybych s nima ani nebydlela..
Mám pocit, že jsme si všichni naprosto fuk.. naprosto cizííííííííííí...! Nezáleží nám na nás.. (teda mě na nich záleží a nejsou mi fuk, ale.. to je jedno..)
..doufám, že jsem Vám tím aj tak trochu třeba ujasnila proč jim to ani.. no, nic jim nemůžu říct.. Jsou to pro mě v podstatě cizí lidi..
Ivana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

A bylo to mezi vámi vždy tak?
Víš teď se nesmíš urazit,ale beru to podle sebe.Nevzdálila si se jim až když si začala pít?
Já to totiž tak měla.Když jsem pila,tak jsem si myslela že můj manžel je mimoň,že žije úplně někde jinde než já.Že se zajímá jen o sebe a na mě kašle,a že mi vůbec nerozumí.Už jsem si myslela,že budu muset jít od něj jinak mi z něj hrábne .Ale pak se u mě něco změnilo,já mu přiznala jak to se mnou je,že už chlast nezvládám a že jestli nepřestanu tak asi umřu.
Pak jsem přestala a teď teprve si uvědomuji,že ten mimoň jsem byla já.A že on je docela fajn chlap,musí být když to se mnou nevzdal .
Bludička

nevím.. asi to beru osobně.. a teď mě to docela vydrcuje.. jsem pitomec.. ale myslím, že to není moje chyba.. mám pocit, že to tak bylo vždycky.. půjdu spát..
Ivana

To jsem nechtěla,napsala jsem jen jak to bylo u mě.Kdyby ty si popsala svoje začátky s pitím tak by to mohlo být úplně jinak.Protože když si tu pročteš příspěvky jak kdo začal s pitím,tak to měl každý jinak.Takže se neurážej,ty přece víš nejlíp jak se to přihodilo tobě.Já se můžu jen ptát a je na tobě jestli budeš souhlasit,nebo ne.Tak pohoda a nešil .
Já se taky hned nejdu zbláznit když mi tu někdo něco napíše,vždyť tu jeden druhého neznáme.

Takže dobrý jo ?
Pěkně se vyspi a zítra ať ti vše dobře dopadne.
Bludička

Jenže jde o to.. že možná na tom něco je.. JÁ NEVÍM..!!
začala jsem pít v 15, kvůli problémům našich.. a škole..
a já si nepamatuju jakej jsme měli předtím vztah.. nebo.. já nevím.. kdyby jsme vůbec měli nějakej vztah, tak bych si to snad pamatovala.. ALE NEVÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM...
..naši asi nikdy nedávali najevo emoce.. city.. ani nevím, jestli "mě mají rádi" .. a upřímně si myslím, že ne.. proč? nevím..
Nechci se zase nějak tak psychovat svýma rodičema.. vztahem k nim.. nějakýma citama k nim.. Achjo.. nevím proč mi na nich tak zálěží..
Ivana

V podvědomí víš jen Ty, že se chováš blbě , špatně, oni možná neví nic, nebo nechtějí zasahovat, možná je to trápí.Většina alkoholiků díky tomu, že pijí, obviňují své nejbližší, odůvodňují si svůj chlast.Já byla taky taková, věřila jsem léta, že mě maminka nemá ráda, omarodila, jela jsem za ní, když jsem odcházela z nemocničního pokoje, zavolala mě nazpět a to nevyřčené, co jí trápilo, řekla.Zeptala se mě, jestli fakt nepiju!!Odpověděla jsem jí popravdě, že ne, a mamince se rozzářily oči, jen řekla, že je moc ráda a mě došlo, že mě ráda má, záleží jí na mě.Za pár dní zemřela, já jsem vděčná za tu vteřinu poznání.
Liba

možná nechtějí zasahovat... možná se "trápí".. možná, možná, možná.. KDO VÍ..
neobviňuju svoje okolí.. Byl (je) to můj boj.. Tohle pro mě bylo jenom bodů, proč jsem chtěla od všeho utýct, mít se fajn.. Nevnímat nic.. Nemusela jsem pít, nikdo mě nenutil.. neobviňuju nikoho za to, že.... jsem docela dost chlastala..
Ten Váš příběh.. je úžasnej..! ! !
Ivana

Je to takový malý zázrak a opravdu jsem se trápila úplně zbytečně, nalhávala jsem si,ničila sebe i rodinu.A Ivano s alkoholem fakt nebojuj, prohraješ, nauč se žít vedle něj, ať je, ať si každý pije jak chce, máš své vypito, Tobě alkohol ubližuje, tak prostě nepij.Zní to jednoduše, těžší je to vydržet, ale dá se!
Liba

mám pocit, že žít vedle něj snad ani nejde.. nebo ne teď..
Dneska (jak každoročně) je domluvená opíkačka - Pálení čarodejnic.. Je to opíkačka spojená s chlastačkou.. takže.. já prostě nemůžu jít.. mrzí mě to.. ráda bych šla.. jenže kdybych šla, tak bych to tam nenáviděla.. všude chlast, každej opilej.. Neměla bych tam co dělat..
Takže co teď..? :-|
..zase si jenom tak říkám, že přece.. ubližuje..? přecejenom dát si třeba trochu..
...achjo... vím, že by to nešlo..
Ivana

Ahoj Ivo.
Tak jak?Zůstala si doma a nebo si neodolala?
Neboj,odsuzovat tě nebudu,ale bude to škoda.Ale chápu tě,jako mladá holčina to máš těžší než já.Vy mladí stále jen paříte a to se těžko odolává.Já když nechci,zavřu se doma a nikam nejdu.Ale též jsem dnes měla pozvánku na pální čarodějnic.A též jsem dostala nálepku,bylo mi řečeno že jsem nějaká divná a protivná .No co,já to přežiju .
Bludička

Stránka: 1...9596979899100101...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter