Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...96979899100101102...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok  
Dobrý večer..
no nakonec sem šla k ohni.. Byla tam stará parta.. nešlo nejít.. Vzala jsem vodničku a v pohodičce foukala.. Nepila jsem..
I když, když kamoši rozdělali panáky a začali rozlívat vodku.. a pak mi podávali toho panáka.. tak říkám, že si nedám.. a oni proč? protože NECHCI.. ale pohoda, další otázka nepadla.. krom toho, jestli si nedám aspoň pivko .. ale oni ví, že.. jsem je předtím dlouho odmítala, takže je tohle až tak nepřekvapuje..
Ale točil se docela vítr a kouř nás naprosto dokonale vyčudil (jak za starých časů.. ) A naprosto mi z toho slzely oči.. a pak přijdu domů, a sestra se mě zeptá: Cos pila?
...KLASIKA...
Ivana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No dobrý,to teda smekám .Ale ségra teda nezabodovala .A proč jí prostě neodpovíš třeba po pravdě.Já nevím co jsi pila,ale dejme tomu:džus proč se ptáš?
Bludička

řekla jsem jí, že nic.. vzala jsem našeho psa a šly jsme ven.. já se s ním nechci zase hádat.. nedávno jsme se chytly, protože já jsem přišla domů a ona do mě zase zavalila co jsme pili.. Řekla jsem jí, že nic a pak pár peprných slov a šla jsem spát..
Ivana

Tak je hloupá.Asi si z dřívějška zvykla,že si pila a tak si myslí,že je to tak stále.Ale měla by poznat kdy piješ a kdy ne.Když ne podle chování,tak alkohol je cítit.
A ona se nechodí nikam a s nikým bavit??
Bludička

chodí.. občas,.. ale naše akce se naprosto liší.. Ona chodí s bývalýma spolužačkama do města, do baru.. a já zůstávám u té správné vesnické kalby (i když závěrem jsem pila sama, bez koholiv..)
a.. jo, asi si zvykla.. ale já už dýl tak nepiju, tak by s tím pitomím podezíráváním mohla skončit.. už od velkých prázdnin jsem to pití značně zredukovala.. ale NIKDO SI TOHO NEVŠÍMÁ.. je zvláštní jak si v tomhle ohledu zvykli, na to, že chodím pořád kaša blato.. ale stejně to nikoho nikdy neznepokojilo.. to je úsměvný ..
Ivana

tak to máš pravdu je to zvláštní...Prostě ti dala cejch a už nesleduje jak si se změnila.Ale teď mi to připomělo mou ségru.I když spolu vycházíme dobře,tak na mě též pozorovala že piju víc než je zdrávo,ale vždy mi řekla jen tak mezi řečí:nepřeháníš to s tím pitím??? A já chytrá,néééé ani náhodou .Až teď když jsem s tím sekla,tak jsem se jí přiznala a povykládala jí jak to se mnou fakt bylo a je.Bylo na ní vidět,že neví jak reagovat,ale pak mi řekla že to tušila,že piju ale že je to se mnou až tak....,tak to netušila.Přímo čučela když jsem jí vykládala co jsem prožívala a nechápala proč jsem to dělala.Já to taky nechápu,ale věř že se bojím každého dne jak malé děcko jestli to na mě zas nepřijde.....????
Bludička

jo.. to ona do mě pořád jenom ryje.. vždycky nějakou pitomou hlášku s chlastem.. Vždycky když přijdu, tak se zeptá: cos pila?
..vytáčí mě to.. KDYBYCH PILA, TAK OK..!! ale...
..já jí to nikdy nepřiznám, jednou jsme se nějak tak bavili o alkoholu - alkoholismu.. teda já jsem se s ní nebavila - ona diskutovala se strýcem.. a.. pro ni je alkoholik jenom ubožák, kterej si všechno zavinil sám.. ubožák, nad kterým pohrdá..
taaaaaaaaaaakže jí to nikdy neřeknu..
Věřím, že to na Vás nepřijde.. Věřím, že to už máte nějak tak uspořádaný co vlastně chcete..!
Ivana

Ivo dlabej na co říká,protože i já jsem kdysi byla tak pitomá že jsem nechápala jak se někdo může jeden večer zlískat a druhý den pije zas???Nedokázala jsem to pochopit a myslela jsem si,že ty lidi jsou snad debilní .Ale pak jsem pochopila,nevím jak se mi to přihodilo,ale najednou jsem vše pochopila,protože jsem to prožívala.Ten kdo tento problém nezažil,nepochopí!!!!Už několikrát to tu psala Líba a ví o čem píše,prožila to a vlastně žije tím dál.
A já si někdy věřím,že to na sto pro dokážu,ale pak přijde den kdy bych se nakopala a nevěřím si ani náhodou .
Bludička

snažím se na to kašlat.. ale vždycky se mi to připomene tím, když přijdu a ona se zeptá na chlast.. nebo když mi řekne, že jsem ZAS opilá..
Na to prostě nemám.. Vyznělo to tak, že táta má stejnej názor jak ségra - na ten alkoholismus nebo nějakej problém s chlastem.. tak.. já vím, že jsem ubožák, ale nechcu aby to věděli oni...

.. ale já Vám věřím..
Ivana

Ivo možná jsme v něčem pochybyli,ale nejsme a nebudem UBOŽÁCI dokud se sami nevzdáme,a my se nevzdáme!!!!!A oni nemají potuchy jak moc musíme být silní a jak za to platíme.Sami by to určitě nevydrželi...
A když nám oni nepomůžou,nebudem jim to mít za zlé,ale může přijít okamžik kdy oni na tom budou hůře než my a pak pochopí,že byla chyba nás jen odsuzovat.A věřím,že ty a nebo já by jsme se k nim zády neobrátily .Nemám pravdu?
No nic,hodin až hrůza tak půjdem do hajan a necháme si zdát něco pěkného??Bylo by to fajn né ?
Tak zítra tu chci číst nějaký tvůj úžasný sen ať si můžem závidět .
Bludička

Stránka: 1...96979899100101102...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter