Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...979899100101102103...111
Dolů
Téma: Tak jsem opět začal
Re: Tak jsem opět začal Před 14 rok  
jasněže kdyby něco potřebovali, tak bych se k nim nikdy neotočila zády.. Mám je ráda..
Ivana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Vím to,jsi fajn holka .A zítra ten sen.... .
Měj se pěkně a dobrou noc.
Bludička

Ahojte,
mě se celkově sny moc nezdají - a dneska to nebyla vyjímka..
Dneska jsme měli ten menší výlet.. Jeli jsme víc jak hodinu tam (za mamkou) a já jsem se děsila o čem se budem s tátou bavit. Ale v pohodě. Kecali jsme o škole, praxi, tablu, focení.. a pak hodně dlouho o tátově práci, protože moc nevím co dělá.. A bylo to fajn, bylo to v pohodě..
Pak se šli táta s mámou a její kolegyní a já jsem si šla něco málo vyfotit.. Pak zase cesta z5 a v pohodě, kecali jsme se.. já jsem se snažila vždycky prohodit nějakou pitomost, a nebylo to tak špatný..
Doufám, že u Vás taky pohodovej den (?)
Ivana

Zdravím tě Ivo.
Tak to je paráda jak dopadl váš výlet .A co fotky,povedly se?Doufám,že jo a že budeš mít i pěknou vzpomínku.Docela bych ráda tvé fotky viděla,jsou určitě dobré.
A víš co mě napdlo když jsem četla,že jsi s tátou docela pokeca a vůbec,že ten den byl docela v pohodě.Že je mezi vámi ta komunikační bariéra třeba kvůli tomu,že spolu trávíte málo času pohromadě.Vím,že je těžké se sejít a poklábosit pravidelně,vidím to u kluků.Přijdou domů a hurá na pc,nebo se plácnou v pokojích a půl dne je třeba nevidím....

A já dneska docela v poho,měla jsem nějak mooooc energie,tak aby zítra nepřišla nějaká depka???
Bludička

No.. já ani nevím co ty fotky, ještě jsem je nestahovala do komplu, ale snad některý docela fajn Sice jich moc není, protože tak podle mě ani moc nebylo co fotit - moc všechno uhlazený a to mě neoslovuje.. Víc se mi líbí fotit nějaký starší věci, který je vidět že mají něco za sebou a mají takovou patinu, nebo přírodu
..možná to je časovým omezením.. protože s tátou se fakt moc nevídám.. večer volá, ale to kecáme max. minutu..
Dneska jsme tak vzpomínali na to, jak jsme podnikali výlety na hrad, na kole atak.. a.. kdysi jsme spolu trávili docela čas, ale teď je to omezený tou tátovou prací.. a tím, že každej je někde jinde (někdo místem, někdo myšlenkama.. je to divný..)

Depka? naprosto nemožný.. ...žádná depka...! !
Zítřek budete mít jako naprosto pohodovej den, tutovka fakt..
Ivana

No doufám,že s tou depkou budeš mít pravdu .
A představ si,že jsi mě teď normálně rozesmála a je mi zase o něco lépe...,jak si psala,že raději fotíš starší věci co mají už něco za sebou...Tak jsem si tu řikala,tak to bych byla dobrý objekt na focení .Vidíš jak mi stačí málo k radosti???

A u vás určitě dělá dost,že táta pracuje mimo.Vím jak jsem kolikrát byla vyždímaná já když jsem přišla z práce a chtěla jsem mít klid a ty kluky jsem taky musela nějak obejít,takže místo pokecu byly otázky,příkazy a podobně....
Bludička

lidi ale moc nefotím, jsou s tím jenom problémy.. Protože člověk udělá fotku a pak je pod bombardací otázek jak tam vypadá a následuje dalších 1000 úprav, než je focenej objekt naprosto spokojenej..
Takže proto mám radši předměty který se nehýbou, a hlavně NEMLUVÍ.. tak si užívám tu svoji pohodu
...ale pokud lidi jsou starší = nad 30 tak už takový problémy nedělají Už jsou asi vyzrálí
...jestli pak budete chtít a dáme mi nějakej Váš mail, tak Vám můžu poslat nějaký odkaz...

Rozhodně s tou depkou budu mít pravdu
(i když upřímně moc často pravdu nemívám, ale.. )
Ivana

Teď jsem ti chtěla napsat,že mě by si fotit mohla,že už se ani nehejbu ani nemluvím,ale to by si si myslela,že si tu píšeš s 90-áti letou stařenou .
Ale ve skutečnosti mi hádají méně než mi je,jsem mrňavá a někdy dost ukecaná ,takže špatný objekt .
A ten mejl ti když tak zítra pošlu,ale nejdříve ho musím vytvořit.Né,že bych neměla,ale obsahuje mé iniciály a nerada bych aby mě tu někdo nepovolaný objevil .

A jestli moc často pravdu nemíváš,tak se začni modlit ať se to změní .
Bludička

nooo... jestli moc mluvíte tak to je fakt špatný, to bychom se nikdy nemohly domluvit (i když ze "staré známosti" )
Kdyby jste byla jenom akční, tak akční lidi fotím ráda.. když moc teda nemluví

Pravdu moc nemívám no, ale zítra prostě bude NAPROSTO POHODOVEJ DEN
Pro Vás, pro mě.. pro všechnyyyyy
Ivana

Tak já jsem ukecaná,ale ne v tom smyslu,že bych prudila a rýpala a poučovala.To naopak,já jsem pro každou srandu a špatnost .
Ale jsi hodná,že by si byla schopná ze známosti mě akceptovat,ale neboj nic ti nehrozí...,já jsem totiž strašně nefotogenická .
A jaká jsi ty?Jediné co si myslím je,že jsi společenská a že máš velké srdíčko .
Bludička

Stránka: 1...979899100101102103...111
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter