Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123456
Dolů
Téma: Nepřestat, ale minimalizovat, je to vůbec možné?
Re: Nepřestat, ale minimalizovat, je to vůbec možné? Před 1 měsíc, 2 týdnů  
Už si to teda pamatuju s vzpomínkovým optimismem, že je to přesné, ale opravuji, mohlo by to být důkežité i pro vás taky 35 piv týdně pijících a třeba doma odvykajících či čekajících na nástup na pobyt.
Tak pro mě bylo poslední léta(byli tam i 2x nebo 3x i víckrát asi předtím pokusy nepít 3měs i 6 měs) jako zklamání z mého nutkání pití, že jsem zjistil, že musím a zjistil jsem si kolik, už jsem studoval a četl si zde o závislosti.
A přešel jsem ke konci na pití doma, a těsně nakoupil až před spaním tedy v 22h,abyxh nic doma neměl a nemohl si dát dřív, takže den co den už návyk jsem musel držet dýl nehvyhovět si a to mě taky štvalo, že den není zcela v klidu kvůli návyku.

Úplně jsem si tedy to pití znechutil a znegativněl že to nechci dělat, zvlášť takhle doma v noci najednou hnusně půl hodiny před spaním vše vylít.
Poslední den jsem toho dal víc a byl naštván že mne z toho nebylo zle a nebolela hlava jak obvykle dřív. Znechucen jsem ještě dopíjelbi poslední 2l braníka v 3:00 doma dovezený z nonstopvečerky asi půl litr už navíc nejel do mně, vyloženě jsem se nutil dopít.

Motivace si teď vybavuji bylo to, že to pak už určitě tuším sám nedokážu s prohlubujícím se návykem a musel bych do léčebny.
A cítil jsem, že návyk je a rauš by chtěl návyk posunout.

Tak nevím zda by ale i s mým regulérním menším návykem než druzí, byť plnohodnotným návykem, nebyla byla bývala pro mě lepší i pobytovka, kvůli profesionálnímu přístupu co jsem doma na koleně neměl a totálně bez lidí i supervize.
Good luck!
Chuchto
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jsem klidně otevřený k nějakým komentářům, netvrdím, že všemu rozumím, ale píšu tak jak to cítím a každý si to přebere.Zdarec
Chuchto
Senior Boarder
graphgraph

Zde link pro info na článek z idnes :
"Češi a závislosti"

1url.cz/a1Ej6
Chuchto
Senior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 26/08/2024 14:39 Provedl: Chuchto.

Stránka: 123456
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter