Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...9899100101102103104...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 9 měsíce  
Ok vločko. Věřím, že jsou lidé kolem tebe, kteří tě velmi milují a podporují. Ovšem tvůj problém není láska k lidem či podporování, ale alkoholismus. Proto ti nikdo z nich nemůže pomoci uzdravit se. S cukrovkou taky nejdeš k řezníkovi, byť je znalý anatomie :-D
To co dnes držíš silou vůle, prohlubuje tvoji víru, že je vše ok, ale zítřek ti ukáže pravdu o tom co si DNES udělala pro střízlivost.
Přeji ti mnoho a mnoho: Dnes ne...
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

zkušenost=ego
Standa
Gold Boarder
graphgraph
standa_t.

Joj zabudol som na tu večnú Cestu :-D
Ano slovo trvalý se zdá nepřesné, neboť nic v celém vesmíru netrvá ani okamžik, protože když to náš mozek zaregistruje už je to minulost
Standa
Gold Boarder
graphgraph
standa_t.

Vim ze to myslis dobre... Navstevy u odborniku na zavislosti ruzneho druhu mam uz taky za sebou. AA by mi asi pomohli, ale bojim se... Vim ze tam chodi lidi z naseho maleho mestecka a bojim se ostudy.... Hloupe, vim, lec je to tak.
Snowflake

Všechno chce svůj čas.Já se kdysi taky hrozně styděla,že mám vůbec nějaký problém.Měla jsem strach z toho,že to všichni ví o mně.Pokud u mne tento přístup setrvával-problémy s pitím pokračovaly.Do té doby,než jsem celou nemoc přiznala,přijala-pocit studu a strachu záhadně zmizel.Přestala jsem řešit druhé,ale to svoje.Tím jsem přestala řešit i to jestli někdo náhodou neřeší mne-právě tyto a podobné domněnky jsem měla v dobách svého aktivního pití.
Jana Mertosová

způsobovalo to moje špatné svědomí a výčitky,které z toho vycházely.Musela jsem si celou minulost odpustit a přijmout jako součást svého života.Musela jsem odpusit sama sobě všechny selhání i to,že jsem často nejednala správně a dopustila se mnoha chyb.Bůh ví,že toto jsem nechtěla.Hodně moc se mi tím ulevilo.
Jana Mertosová

Rozumím vločko. Já šel na AA do velikého města a vedle mě seděl kluk z mé rodné vsi. :-D Bylo mi to pak už jedno, protože má touha přestat pít byla obrovská.
Tedy až bude tvá potřeba střízlivého života nade všechny ostatní záležitosti: JDI. Třeba se někdy potkáme a pořádně se tomu zachechtáme :-D
Standa
Gold Boarder
graphgraph
standa_t.

Mam spis treba strach z prace... Aby se to neproflaklo. Lidi kolem me to vi... Uz klidne reknu, ze nepiju, protoze mam s alkoholem problem... A mi blizci ... Hlavne ti nejblizsi...me podporujou...
Vlocka

Je to strach z něčeho co se ještě nestalo. Tím trpí mnoho lidiček a ovlivňuje to jejich životy. Není třeba nikomu nic vysvětlovat. Můžeš se zaměřit pouze na sebe a své zdraví.
Standa
Gold Boarder
graphgraph
standa_t.

I kdyby,tak ROZHODUJÍCÍ JE,ŽE JSI SE ROZHODLA S TÍM SKONČIT.ŽE SES ODHODLALA,ŽE JSI NAŠLA V SOBĚ SÍLU A ZDRAVOU CHUŤ K JINÉMU ŽIVOTU.Toto je NEMOC,kterou v dnešní době plné nejistoty a stresu může onemocnět kdokoliv.Pomluvy se šíří rychle a věří jim jen blbci,kteří tím utíkají od řešení vlastních problémů,s kterými si neví rady-ukazují na problémy jiných.Blba se přece nebudeš bát-je už tak chudák ani o tom neví.Naopak je hodně moudrých lidí,kteří si tě budou vážit.
Jana Mertosová

Stránka: 1...9899100101102103104...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter