Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...99100101102103104105...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 8 měsíce  
Vločko, v práci jistě ví, že jsi pila.Nyní už nepiješ!!!!Jsi alkoholička, tak proto.No a????
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Prave ze nevi... Jsem v nove praci a chtela bych mit cisty stit. Klidne to jednou reknu, ale nemuzu ted...
Vlocka

Co je řečeno a viděno na setkání AA se nesmí vynést ven-jedno pravidlo AA.
Liba

Neni to mozne zvladnout bez AA? Treba s vami? Co si tam rekneme vic... Vy mate mraky zkusenosti, dovedete poradit... 18ty den... Super pocit.
Vlocka

Mně osobně AA pomohli moc, vyjasnili, , našla jsem tam vše, co bylo nutné ke střízlivému životu.
Liba

Libusko, verim ze pomohli... Ale ptala jsem se, jestli to muzu zvladnout bez nich treba jen s vasi pomoci...
Vlocka

Nevím.
Liba

Vlocko aj ja to skusam sama, su to zatlial len skoro 3 mesiace, ale dala som si slub sama sebe, ze ak sa to zvrtne a nevydrzim, ze to nebudem zas skusat sama a vyhladam pomoc. Ja som v zahranici a najblizsi AA su 180 km, ale ak to inak nepojde bduem dochadzat aj tych 180 km. Zatial som si objednala modru knihu AA a zaregistrovala som sa ja na trvaly priestor. Snazim sa robit vsteko mozne, aby som ako tak bola v strehu. Lebo zatial som uplne v pohode a velmi ma to nepokusa, ale viem, ze to pride. Co sa tyka inych ludi, alebo ze by sa to proflaklo, to absolutne neriesim, ved ide o moj zivot a nie o ich. Mam to trochu podobne ako ty, aj moj partner dost pije a popijali sme v podstate spolu - bud sa to zvrtlo na zabavu alebo na velke hadky- ale boli sme partaci. Ja som pila kvartalne ale na srot a on skor skoro dennne ale len tak na naladku. Ale odkedy som prestala, tak chytal nervy, ze on aj tak pil len kvol mne a bla bla..vedela som, ze sa odrazu citil stratene, lebo stratil partaka na pitie a aj odrazu si nejak cezo mna uvedomil, ze problem mame asi obidvaja nielen ja. Som mu povedala, ze ma na mna nervy, len preto, ze ja som sa s tym rozhodla seknut a on to nedokaze. Najprv sa ofukoval, ale ked vidiel aka som odhodlana,a ako je mi fajn a ze nic z toho co mi povie, ma nerozhadze a nezmeni moje rozhodnutie, asi ho to nejak nakoplo a teraz uz tiez skoro mesiac vobec nepije a je to fajn. Je nam zas spolu velmi dobre, tak len dufam, ze to zvladneme. Ale skor verim mne ako jemu. Ale ked aj padne, nebudem ho riesit je to jeho zivot. On je mozno len konzument a nie alkoholik, nikdy nemaval kocoviny ani depky po piti a vzdy sa dokazal vcas zastavit, ale aj tak to uz trochu prehanal, tak mu momentalna abstinencia len prospeje. Tak drzim palce, aby si sa drzala aj ty a a ked to nepojde, kasli na ostatnych a nejaku tu pomocu vyhladaj...
Kira

Souhlasím s Kirou.Je dobře,že sis k sobě i k tomu našla ten správný přístup.Vločko pokus se přihlásit na triezvypriestor.Dostane se k tobě spousta podnětů k zamyšlení.Forum alkoholik ti může pomoct jen v tom případě,kdy VČAS ZE SEBE DOSTANEŠ VŠECHNO CO TĚ TÍŽÍ,VČETNĚ MYŠLENEK,KTERÉ BY TĚ MOHLY PŘIVÉST K PITÍ.Pokud dokážeš včas ze sebe dostat můžeš tím zabránit napití.
Jana Mertosová

no a rozeznat je? k tomu je léčebna, AA, Modrý kříž,psychoterapie,upřímné sebezpytování,sebepoznánávání.Touha po změně nejen svého stavu,už vůbec se to netýká zevnějšku,ale vlastního přijímání,myšlenkových pochodů a způsobu jednání,které mohou ovlivnit celou tvoji osobnost,tím i tvůj život pozitivním směrem.
Jana Mertosová

Stránka: 1...99100101102103104105...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter