Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...101102103104105106107...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 8 měsíce  
Taky dekuju. Dnes 22. den. Muj rekord. Proc bys to nezvladla? Zkus to se mnou...
Vlocka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Nemuzu uverit, ze kdyz vydrzim jeste devet dnu, bude to cely mesic... To jsem vydrzela jedine tehotna a pri materskych povinnostech. To je zajimavy, to mi problem nedelalo....
Vlocka

Vlocka napsal:
Nemuzu uverit, ze kdyz vydrzim jeste devet dnu, bude to cely mesic... To jsem vydrzela jedine tehotna a pri materskych povinnostech. To je zajimavy, to mi problem nedelalo....

Dôveruj si!... (a vydržíš aj omnoho viac.)

A nielen pri tejto odvykačke ale v živote všeobecne!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Vločko,
vydržte a uvidíte ty změny-možná už teď máte hezčí pleť,pokud ne,tak určitě mít budete, budete i celkově ještě hezčí.Ten alkohol totiž ničí nejen vnitřní orgány, psychiku, ale celkovou osobnost člověka.Uvidíte, že Vám časem lidi začnou říkat, že jste úplně jiná,lepší-aniž by třeba věděli, že jste dříve pila.Aspoň u mě to tak bylo a i to potom byla další motivace vydržet.
Moc Vám držím palce!
Helena
Helena

Heleno i Vam velky dik. Dnes to dobre nebylo. Neni mi fyzicky dobre a to se vzdy lehko prepilo... Navic neshody s muzem, snazil se nepit par dni, ale dnes uz ma pate pivo a je protivny... Ale uz jsem zalehla, 22 dnu za mnou. A dekuju moc, vsem. Pomahate mi.
Vlocka

Neřeš zatím muže, soustřeď se na sebe, chrań se.
Liba

Vločko.Je důležité mít na zřeteli a držet se toho,že to děláš jen pro sebe.Jen kvůli sobě.Pro své dobro,zdraví.Pro svůj lepší život.Krize budou přicházet v různých podobách.Hlavní je to,pokud se nenapiješ odezní samy.Časem zjistíš,že se mnohé věci vyřeší samy.
Jana Mertosová

Opravdu diky vsem. Zacatek jste mi opravdu pomohli prekonat. Dnes 24. den bez kapky alkoholu.... A uz jsou dny, kdy si ani nevzpomenu. Manzel lepsi, snazi se taky omezit piti, docela hodne. Ale pred nami vikend, dve akce. Tak uvidime.
Vlocka

Ahoj všichni. Vločko držím palce. Chci jen něco napsat k tomu tajení své závislosti. Už jsem to tady jednou psal, ale nedá mi to nenapsat to znovu. Všude se mluví o tom, jak je společnost neinformovaná o problémech závislých, ale není to trochu naše chyba? Myslím tím nás závislé. V léčebně se dost často řešilo, jak a jestli o svém pobytu v léčebně říct v zaměstnání a svému okolí. Tyto debaty pro mě byl ztracený čas. Když jsem nastupoval do léčby, všichni v mém okolí(od mých parťáku z barů až po pošťačku) věděli, kam jedu. Proč bych to měl tajit? Pokud to někdo nepochopil, nebo nepřijal je to jeho a ne můj problém. Od června jsem nastoupil do zaměstnání a byl jsem na pár pohovorech. Na všech jsem se zmínil o tom, že jsem abstinující alkoholik a i když na mě většinou koukali jak na nějakého exota, opět je to jejich problém, ne můj. Já bych nikdy nepracoval pro někoho, kdo mnou pohrdá, protože jsem alkoholik! Po léčbě jsem chodil na doléčovací skupinu a opět sezení co sezení stejné téma. Jak TO sdělit svému okolí. Přestal jsem tam chodit. Již z dob před revolucí mám problém se vším co je anonymní. Mám to prostě spojeno s něčím špatným. Pod všechny různé anonymní ankety a průzkumy jsem se vždycky podepsal. I tady na fóru se mi ta anonymita nelíbí. To se to tu pak některým píše...Vyplňte si profil, dejte sem svoji fotku a pak debatujte. Na politiky se všichni zlobí, že nechtějí přiznat své majetky a příjmy a my se ani nepřiznáme, jak se jmenujeme. Bohužel to není jen problém tohoto fóra. Je to jen můj názor a nemusíte se mnou souhlasit ale já to tak mám. Jinak všem hezký víkend, zítra celý den na rybách - jupí!
Karel Preisler
preisler-karel@seznam.cz
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Místo: Brno, Jubilejní 23 62000 Narozeniny: 05/10

Ono se i uleví, když se nemusíme stydět, tajit, že jsme alkoholici.Ale znám tolik zlých lidí, kteří se pošklebují, ubližují, v práci zneužívají, chce to sílu.Ale-jen my si myslíme, jak dobře své pití tutláme, divili bychom se, kolik lidí to ví.No, a pak , po léčení, ve střízlivosti máme možnost třídit "Přátele".Tak ať berou.
Liba

Stránka: 1...101102103104105106107...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter