Vločko, super!

Mě čeká ta sobota, zvažuju přítomnost tam,budou tam lidi z práce i přátelé, známí..cca 40-50 lidí.
Návštěva psycholožky proběhla a mám z ní dobrý pocit (doporučila mi zůstat v práci,tak jestli mě nevylejou sami, tož i zůstanu prozatím servírkou. Hodně určitě pomohlo, že jsem vydržela ty tři týdny nepít. Taky mě informovala, po mé rozpravě, že mám holt vlohy

a alkohol mi chutná, tak jsem podlehla a dostala se až kam jsem se dostala. To mi přišlo trochu jako omluvenka

)
Pochválila jsem vás všechny tady na foru, protože jednotlivci nepohrdáte a že ty tři týdny jsou z části i vaše zásluha. Příklady táhnou.
Mám si dojít na jaterní testy, kdo se bojí obvoďáka.. není třeba. Vysvětlila jsem, že je to maloměsto a že zatím nepotřebuju do problému zasvěcovat tu druhou polovinu,která pouze tuší..Dámy mohou požádat gynekoložku a nebo jít přímo na laboratoř,což v příštím týdnu učiním já..a zaplatím si to osobně..cca 200,-(bez záruky). Soukala ze mě informace příjemným způsobem, netlačila na pilu. Takže druhá zkušenost výborná. Tím chci poradit těm, kteří to po první špatné zkušenosti vzdali,ať hledají dál. Ne každý si s každým napoprvé sedne. Doprovodil mne tam přítel, jsem ráda..aspoň zaparkoval

)).. ba ne, podpora přijde k duhu.
--------------------------
Líbo, segra měla v sobě tak půl litru vína, to se jí to kecá!

Má roztroušenou skerozu, svojí psycholožku. Až a jestli se z toho začnu pomalu víc dostávat, promluvím jí do duše, má nakročeno tam kam já. O tom ,jak se z práce těší na skleničku doma, už jsme téma spolu vedly.
A možná máš pravdu

, jsem asi vztahovačná, ale já ten postoj ostatních vůči sobě řeším od mládí. (proto se i těším k tomu psychiatrovi, třeba pravej důvod najde). V patnácti jsem spolykala plato Rohypnolu, neb jsem v termínu neudělala rozdílové zkoušky, při přestupu z jedné školy na druhou. Ostudu jsem neustála..Do zdravotní karty mi tehdy neudělali zápis o zkratkovitém jednání. Možná měli, anebo ne.. kdo ví.
Mám toho hodně, co se chystám na lékaře v budoucnu vybalit, takže jsem se rozhodla, že si v průběhu čekání na další kontrolu budu dělat bodově "tahák". Čas mají omezený, kdyby to šlo, nechám je přečíst moje příspěvky sem, ať mě dřív prokouknou

.