Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...107108109110111112113...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 7 měsíce  
Vlocka napsal:
Vic vse vnimame... Za strizliva. Ja uz jsem se prenesla... Ja dnes 38 den.

Vločka,
aj Krista 40 dní pokúšal Našeptávač/Šejtán...

Bude už len lepšie!

"Gratulujem!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Vločko, super! Mě čeká ta sobota, zvažuju přítomnost tam,budou tam lidi z práce i přátelé, známí..cca 40-50 lidí.

Návštěva psycholožky proběhla a mám z ní dobrý pocit (doporučila mi zůstat v práci,tak jestli mě nevylejou sami, tož i zůstanu prozatím servírkou. Hodně určitě pomohlo, že jsem vydržela ty tři týdny nepít. Taky mě informovala, po mé rozpravě, že mám holt vlohy a alkohol mi chutná, tak jsem podlehla a dostala se až kam jsem se dostala. To mi přišlo trochu jako omluvenka )
Pochválila jsem vás všechny tady na foru, protože jednotlivci nepohrdáte a že ty tři týdny jsou z části i vaše zásluha. Příklady táhnou.
Mám si dojít na jaterní testy, kdo se bojí obvoďáka.. není třeba. Vysvětlila jsem, že je to maloměsto a že zatím nepotřebuju do problému zasvěcovat tu druhou polovinu,která pouze tuší..Dámy mohou požádat gynekoložku a nebo jít přímo na laboratoř,což v příštím týdnu učiním já..a zaplatím si to osobně..cca 200,-(bez záruky). Soukala ze mě informace příjemným způsobem, netlačila na pilu. Takže druhá zkušenost výborná. Tím chci poradit těm, kteří to po první špatné zkušenosti vzdali,ať hledají dál. Ne každý si s každým napoprvé sedne. Doprovodil mne tam přítel, jsem ráda..aspoň zaparkoval )).. ba ne, podpora přijde k duhu.

--------------------------

Líbo, segra měla v sobě tak půl litru vína, to se jí to kecá! Má roztroušenou skerozu, svojí psycholožku. Až a jestli se z toho začnu pomalu víc dostávat, promluvím jí do duše, má nakročeno tam kam já. O tom ,jak se z práce těší na skleničku doma, už jsme téma spolu vedly.
A možná máš pravdu , jsem asi vztahovačná, ale já ten postoj ostatních vůči sobě řeším od mládí. (proto se i těším k tomu psychiatrovi, třeba pravej důvod najde). V patnácti jsem spolykala plato Rohypnolu, neb jsem v termínu neudělala rozdílové zkoušky, při přestupu z jedné školy na druhou. Ostudu jsem neustála..Do zdravotní karty mi tehdy neudělali zápis o zkratkovitém jednání. Možná měli, anebo ne.. kdo ví.

Mám toho hodně, co se chystám na lékaře v budoucnu vybalit, takže jsem se rozhodla, že si v průběhu čekání na další kontrolu budu dělat bodově "tahák". Čas mají omezený, kdyby to šlo, nechám je přečíst moje příspěvky sem, ať mě dřív prokouknou .
Anděla noci probděla

Andělo, odborníkům opravdu řekni vše, nelži!Jsou zvyklí na horší věci!A neboj, časem, střízlivostí dokážeš nemožné, budeš silná, najdeš svou důstojnost, radost, úplně se ti změní život a to jen k lepšímu, už se těším s tebou na ten zázrak.Ty tvé vztahovačné zkraty, sebelítosti patří k naší nemoci, přejdou, zmizí.Vše chce čas, vím, že bys to chtěla hned, jenže to fakt nejde.
Liba

tý jo..v patnácti jsem nechlastala..a měla podobný stavy, uvědomuju si , že mě možná ovlivnil i rozvod rodičů, 6 let jsem spolužákům tvrdila, že rozvedení nejsou, jako bych za to mohla..jsem blázen... joo a abych to dořekla, naši se rozvedli kvůli tátovýmu pití
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph
Narozeniny: 08/29

nějak divně jsem se registrovala , jak koukám... mno, třeba je to znamení, že už budu v noci hnípat
to se moc abstinováním nezměnilo..jdu spát ve 2:00, vstávám v před šestou..jen v těch únavných dnech zalezu do pelechu už i ve 21h
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 18/09/2014 16:41 Provedl: Anděla noci probdělaa. Důvod: nedopsáno

Můj táta byl také alkoholik.
Liba

Neléčil se ,ale postupem času to tak nějak ustál...asi dostal nůž na krk od nové ženy, teď v září spolu slavili čtvrtstoletí. Předčasný odchod do důchodu kvůli pití ho ale potkal.Stýkáme se a když je nějaké výročí, svátky, třídní sraz, do nosu si dá. Možná i přes míru. Posledně jsem ho na srazu obsluhovala já , zajímavý, že jsem mu pití korigovala.."teď ne, až po jídle,pane otče"..
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph

Nebudu si to pamatovat presne... Ale alkoholismus je pry dedicny. Geneticky. Vysvetlovala nam to doktorka, kdyz jsem byla tehotna, geneticka. Pry nejak ma telo oroblem s jednim hormonem, nejaka alkoholhydrogen amylaza.... Nevim, fakt natev bude blbe, nepamatuju si to... A ze pry nejak spatne zpracovava alkohol... Tak nevim, jestli je to pravda. Ale muj tata pije, babi i deda byli alkoholici... Mozna na tom neco bude...
Vlocka

Je.
Liba

39 za mnou
Vlocka

Stránka: 1...107108109110111112113...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter