Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...109110111112113114115...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 7 měsíce  
Holky diky, vločko, projdu si zpětné tvůj příběh!!! Krize bude někdy po 17.00. Z koncertu jsem se vymluvila, budu bojovat doma sama
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Danus ze zacatku jsem byla rada, ze jsem doma a nemusim mezi lidi. Opravdu to se mnou bylo na hrane. Je mi skoro ctyricet, mam uzasnou rodinu, deti, praci... A dokazala jsem pit v patek od tri hodin po prichodu z prace az do nedelni noci... Ostudy jsem nadelala vic nez dost... Penez co jsem propila. Hadek s manzelem co bylo... A po tech letech... Jsem si najednou rekla ze nemuzu takhle zit... Ze nechci..
ze chci,byt zdrava, abych mohla byt s detma...
Vlocka

Tak jsem v půl druhý odpoledne vlezla na tu party, známá mě vyvolala mobilem , ať dorazím, že chtějí pomoct. Vím, že to byl trik jak mě dostat mezi lidi. Samo, že jsem natahovala, utírala na místě slzy jen mě oslovila a říkala, že musím mezi lidi.Už jsem neměla sílu bez pláče vysvětlovat, že se nehodlám zavřít do ulity nadobro,ale že na to nemám teď...ale přesně vím, že ač tam budu nebo nebudu, někdo to téma otevře...postupně přicházeli lidi, některý si mě prohlíželi jak cvičenou opici..snažila jsem se držet.. v ústraní jsem si utřela slzy další, sebelítost, to je sviňa,ale držela se.. přicházeli další lidi, já jsem si hledala nějakou užitečnou práci, čepovala pivo, pila kafe , otevřela si birella.... zase jen pro ten pocit pro druhý.. odmítala jsem z prvu pár panáků od lidí, kteří nevědí...a svým způsobem... "že dneska lemtat nemůžu, bo se znám, že bych se zase zřídila" a že budu "rychlá spojka"..stejně jdu zítra do práce a bylo by mi zle..tohle je mi vlastní, tenhle postoj, to ustojím, odolám.. ne, že mi hned zprvu nabízejí pomoc, myslím, že mě litujou, jen mi to nepřiznaj, vím, že v dobrý víře...ale to mě do tý sebelítosti pak dotlačí automaticky a přijdou ty slzy, který neudržím,ale stydím se za ně a je mi hůř...a pak si říkám, že bych si toho panáka na povzbuzení dala, že mi pomůže..(- to mi připomíná, že k maturitě jsem šla s panákem becherovky, jsem trémista)... a právě to, že jsem se aspoň u jednoho jedince mohla projevit jako "stálý píč", odmítnout způsobem mi vlastním.. mě nakoplo, abych to tam po návratu ustála a vybojovala si svoje..a svým způsobem, přesto že budou možná naočkováni, že jsem přestala(léčím se)... přesvědčím je o opaku, že pokračuju,ale omezuju..prostě já ten mezischod potřebuju... je to moje lež pro mě.. uvidím jak to dopadne

průběžně přemýšlím o recidivě(jednou), i to jsem psycholožce řekla.. že nevím kdy a kde na to dojde, ale že tuším, že na to dojde,... každého chápu, kdo to zkusí..sama budu chtít přes všechny rady taky.´=.. padnout na hubu ještě jednou...jsem jenom člověk

začalo pěkně lejt, počítám se sníženým počtem osazenstva.. budu informovat..
Doufám, že nikomu nevadí, že si to tu řeším osobně..kdyžtak mě zastavte..

---------------------------
joo holky, budem se držet spolu, všechny jsme teprve na začátku, Vločko, čtyřicítku mám na krku v únoru... četla jsem tu v příspěvcích jak to oslavit,..úprkem na dovču
Anděla

Anoine, kde to jsi? Vlocko, zatím se držím,ale ted přichází moje doba, ja vždy vecer, kdyz jedno odpo, tak to bylo na uzkosti, to už jsem par měsíců neudělala. Nevim, proč si neumím dat oddych, proč je to tak těžký, kdyz je dnes sobota a nic vážného se mi neděje...
Dana

Tak se držím. Ale děs, všichni vyrazili do ulic
Dana

Ja bych potřebovala na stacionar. Ale nemůže nám vypadnout plat
Dana

Jsem doma z koncertu. A 40.den za mnou

Danus... Plat je urcite dulezitej, bere se aspon nemocenska, kdybys byla ve stacionari? Nezvladas sama? Pila jsi? Holky ja na vas tak myslim... Drzte se, jde to!!!
Vlocka

Jsem dorazila domů, mažu do pelíšku. Ústala jsem to na birellu.. Od 17h jsem měla asi čtyři, kafe, Red Bull.. Jestli usnu netuším, fungovala jsem jako taxikář a bylo to dobrý.. Lidi přes 60...jedna holka, nepije 5 let, že prý ji to nechutná.. Tak ti nevím, je jednou z nás..?? budu mít teď u každého abstinenta podezření... A zítra do šichty. Doma jsem trochu křivdila.. Budu si to muset vyřídit a vyžrat.. můžu teď, ale nechci na noc rozčilovat.. Věřím, že jste to taky zvládli.. Já nechápu, kde beru tu sílu nepít, ale jde to.. Chybí mi to trochu, kvůli té úplné spokojenosti.. Nevím jak to popsat, ale kompenzace přijde v tom, že to prostě jde. Mám radost.. Pořád se mě ptali(tedy kamarád) jestli jsem vydržela, nepila,protože jsem byla mezi těmi hektolitry chlastu neuvěřitelně na pohodu
a stoupla jsem tak v ceně. ☺
Anděla

tak jsem to v noci ještě vyřešila 23. den za mnou...
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/29

Držím se, byla jsem doma o caji
Dana

Stránka: 1...109110111112113114115...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter