Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...111112113114115116117...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 7 měsíce  
ty jo, holky, asi nějaké erupce na slunci, já jsem taky v háji.. držím se, nepiju,ale nálada na prd,,,brečím, ještě jsem pořádně nevylezla z pelechu, lítost..sere mě svět..
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/29
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Andělko,
abych to trochu odlehčila-na Slunci erupce, na Zemi korupce
hezký den a nenechte se ničím a nikým otrávit-život je hezký!
Helena
Helena

Andělo, to se stává každému, tak si vzpomeň na něco hezkého, příjemného, nenech se otrávit.Náhodou je dobře na světě, ne?
Liba

..převládá pocit marnosti. Počáteční euforie z toho, že přestávám pít , mizí a jsem v takovým nepěkným smutným kolotoči.Takže při čtení Vloččinýho příspěvku, kde sděluje, že je nudná( dle názoru alkoholem povzbuzeného manžela),jsem se s ním taky ztotožnila... protože přestože jsem se o víkendu někde bavila i bez pití...ta zábava bez pití pro mně nebyla100%..ne že by mi chyběl alkohol popíjet,ale ten stav prvopočátku, odhození zábran.. štěstí. Někdo tu v nějakým vláknu už tohle popsal, možná petrCh..už nevím , ale srozumitelně to popsal.Neříkejte mi, že vám to nechybí... že vás nemrzí, že nejste z těch, co ten alkohol neovládá a pro tu dobrou náladu se napít můžou a nepropadnou na dno,protože si včas řeknou dost..a dodrží to. Jestliže je to nemoc, tak proč jí mám zrovna já.. štve mě to, protože svojí nemocí ovlivňuju i chování okolí..ale až od té doby, co jsem ji přiznala.. jsem ma-góóór..

pro admina: nešlo by vybudovat nějakou chatovací místnost nebo možnost psaní soukromých zpráv..jsme tu teď tři,co začínáme abstinovat, tak ať se můžeme podporovat,ale nezabíráme prostor tady.. mám pocit, že jsem si rezervovala tohle forum pro sebe .. nechci nikoho otravovat.. píšu sem,protože to pomáha osobně mě..ale ku prospěchu druhým moje příspěvky už moc nejsou..jedině tak pozorovat vývoj. Dík za odpověď...nebo nějaký jiný návrh.
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph

Ja taky nejsem stastna. Porad jsem hrozne unavena a zrejme tim padem i nudna. Jestli bych ale mela za svou nudnost na vecirku vymenit to, jak se namol potacim, padam, vesim na cizi chlapy... Tak to nevymenim, to at jsem nejnudnejsi patron pod Sluncem, k tomu uz jsem dospela... Je mi jedno co si kdo mysli, vcetne meho muze. On neni zabavnej tim, ze nekde chrape na stole, nebo detem u telky. Co je na tom zabavnyho sakra... Holky, Andel a Danus, vydrzte... Fakt
Vlocka

Jak ja nejsem šťastná jsem psala asi před týdnem a horší se to.. To je tedy.... Dnes to snad dam, jsem odhodlána.. Anděl, jinak tu už taky nekdo psal, ze počáteční euforie přejde, ze je to čast cesty. Nevíte, jak pofnukavam ja.uzkosti horší a horší a pomoc mi v nich múzou jen svinstva
Dana

já držím..- díky za podporu..ale jsem teď otrávená..a to sebezpytování, dělám to pro sebe, přesvědčuju se o správnosti..to mě vyšťavuje..když dneska nic nemusím, tak jsem nic nedělala,prokrastinace se dere na vrch...motám se v tom..
Vločko jsi výborná!..a Danuš, ty to taky dneska zase dáš!
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph

Jo ženy, snad bude lip!!! Zitra mi držte palce, at me ta psycholožka vezme, i kdyz muže jen jednou tydne, jinak se už ....
Dana

Mám strašnej strach, ze na konci je stejně alkohol nebo xanax nebo invalidní důchod. A to jsem fakt hodne sikovna. A to už přes den v praci témeř nekourim, abych se nezuzkostnila a kafe jen rano
Dana

měla bych mít ve svým profilu teď chvíli viditelný email..nechám to tak den, dva, Vločko, Danuš..písněte mi na něj..aspoň kontakt na vás, domluvíme si tam nějakej chat..nebo jinou komunikaci,ať tu nezabíráme místo, jestli souhlasíte?
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...111112113114115116117...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter