Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...114115116117118119120...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 7 měsíce  
Holky, je povzbuzující vás cist
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Smazalo mi to 3 odstavce
Dana

Ahoj Danuš, tak jak u doktora?...
protože jsem vědma, tak vím, že tam teprve čekáš.
Já jsem ten odstavec dostala do mailový schránky, díky tomu že jsem registrovaná a přihlášená
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/29
Poslední úprava: 23/09/2014 18:35 Provedl: Anděla noci probdělaa.

Ha. U psycholožky moc fajn, rozebíraly jsme zítřek... Řekla, ze mi dochazkou jen jednou tydne nemůže garantovat pokrok, ale snad chodit mužů..., a ze působím strašně unavené... No nic, bylo to fajn a dnes dam birrela. Papa
Dana

Holky,jsem tak rada ze nejsem sama kdo valci.... Je to fakt hrozna nemoc. Jsem porad tak unavena... A to uz dnes 43 dnu... Ale psychicky je mi tak dobre jako dlouho ne. Ja pila fakt hodne, a dost let, pravda, s prestavkama, ale... Zpetne se mi vraci chvile, kdy jsem opila byla v ruznych situacich... Jak mohly dopadnout. Vidim to strizlive az ted... Ja treba do dvou do rana pila a v sest,jela darovat krev... Hruza co? Ridila jsem opila, nekolikrat...
Vlocka

Birell je ok, nechala jsem si koupit vcera taky par flasticek.Tak vidíš, jsi aspoň pod kontrolou

Pivo jsem pila az asi jako posledni.. nebo na zizen,ale spis ne, tak snad mi ulitnuti po birellu nehrozi.

Prusery jsem si zpusobovala ve svych dvoudennich tazich nejlepe. Piti vecer a v noci jeden den, co hrdlo raci,ani ne vzdy do nemoty a po par hodinach spanku sup.. ráno další dávku(panáčka, vínko)- "na kurvinky", jak se tu říká...jenže na "kurvinky" střízlivej konzument a alkoholik je sakra rozdíl než opilej alkoholik, rano to totiz mozek uz dobre nepobral a nevyhodnotil situaci, dovolil, abych šla v tom stavu do práce, protože přeci chybět nemůžu...to , ze jsem na kary mi jako nedoslo..

takze Danus, ty mas jeste mozna cas , zjistit jestli zvladnes kontrolovane pit, ja vim jak jsem na tom ja....tak se s tim musim szit...
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph

jeee Vlocko, ty jsi drzak.. super!..ja mam desny lenosivy stavy, permanentne hlidat nejakou reakci tady na foru(coz je jaksi asi z poctu prispevku videt)ale je to na nerv..a zajidam to mnozstvim jidla.... to jsou fakt stavy..

Zacnu byt zavisla na netu a jidle..
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph

Ja pila na úzkost, nervozitu a neštěstí, takže jsem si to ani moc ne užila, ha. Beru antidepresiva a prý to zhoršuje i úzkost, ale bohužel to jsem si neoverila - tedy ze nepit ji sníží.... Ale tohle je moje motivace. Průšvihu jsem moc nedělala, spis zoufalecke scenky doma příteli, kdyz se vystupňovala alkoholem moje nespokojenost...závislák jsem, jen asi jiný typ, ale stejně si nemůžu hvizdat zitra děs, celodenní jednání u klientu.... Birrel u me nevzbuzuje touhu pit dal. Ale dam tak jeden a pul a bubliny mi lezou ušima... Ženský, ja dnes na radu psychologa nakoupila na zitra jídlo a pití na ty pracovní schůzky, at to neřeším rano v 6 a mám pěkné režim a umensim tak stres. Nechala jsem si to připravené u kabelky v tašce a šla se sprchovat. A hups, vylezu a půlka sezrana!!!! Je to směšný, ale ja bych brecela!!!
Dana

směšný to je,i mi to cuklo koutky,ale naprosto chápu, že to i vytočí..
pejsek??
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph

Přítel!!!!! Gggrrrrrrr
Dana

Stránka: 1...114115116117118119120...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter