Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...120121122123124125126...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 7 měsíce  
A já ti přeji, abys bral své sliby vážně a vydržel.Stojí to za to!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Poslušně hlásím, že jsem byla u psycholožky pochválena mnoha směry a taky že vypadám lépe (bodejť by ne, měsíc musí být znát asi na každém)..taky z ní nemám strach... to při první návštěvě nevíte.
O pití jsme se bavili málo, spíš jsme si zopakovali proč že nemám pít, ne že nesmím( asi i proto, že jsem ustála pro mě krizové chvíle v té práci)..já jsem vypovídala, jak postupně zjišťuji, že mi to zatím nedělá poblém, ale že jsem náladová, velké výkyvy.... vybalila jsem na ní pracovní problémy... nemám okolí říkat, že nějaké pití řeším, a můžu klidně před nima lítat s těmi mými pseudoalkodrinky, když mi to bůhví proč pomáhá cítit se líp ... je fakt dobrá.. Žádný dril, žádný zákaz.. úžas! Můžu případně hlásat, že žiju zdravě..tedy nevím přímo komu..protože o tom fakt skoro všichni vědí,aaale asi těm novým nemusím vysvětlovat nic.
Příspěvky psané sem jsou vhodnou terapií..(aspoň pro mě, vás je mi líto)
Ptala jsem se na tu nedokončenou léčbu a ŘP, lékaři musí dodržet hlášení o případné nezpůsobilosti.

Takže jsem na doporučení psycholožky vyrazila odměnit se. Výpadek alkoholu vám bere prý takovou tu radost, jasné vidění budoucnosti, nemáte upadat do stereotypu, pěkně si plánovat zážitky, cosi...ať je vám líp.. Pochvala se prý taky počítá,ale já vzala za vděk Ikea store , pochválila jsem se doma, jaký pěkný stolek v akci jsem si dovezla ))..
Návštěva za 14 dnů.....

Na Budějárně vám udělají jaterní testy bez žádanky, bratru 125,-Kč si řekli, výsledky v 18hod, na odběrech jsem byla před 10.hod. Vrchní vám vystaví fakturu a po zaplacení na místě(žádný běhání po kanclech) mě přednostně šoupla do boxu..celá anabáze cca 10 minut.

------------------------------
Patriku vítej a drž se, jde to!

-------------------------------
34 dnů
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/29

dik,zatim se drzim
patrik

Dano,dlouho jsi nepsala,jak na tom jsi?
anoine

Tak ja zdravim pristi tyden to budou dva mesice... Vcera jsem vypila pul frtana nejakeho likeru, dovezeneho z lazni... Na pripitek na oslave. jsem jestli kvuli tomu zacit pocitat od znova a nezacnu. Mozna to nekomu nebude pripadat fer. Po zbytek oslavy jsem pila jen nealko. Prestoze alkoholu byla spousta a byl neustale nabizen...
Vlocka

Vypadlo mi tam slovo premyslela...
Vlocka

vlocko,nekdy je to moc tezky rict ne.hlavne,kdyz te nekteri premlouvaji a divaji se na tebe jak na blazna,ze si nechces dat ani jednu.dokazou byt dost otravni protivni a zli.nebo i vydirat.taky jsem to zazil.vetsinou jsou to lidi co maji taky problem a nechteji v tom byt sami.tak silnou vuli
patrik

Asi je zbytečné počítat dny bez pití, když si ochotná riskovat recidivu byť jen frtankem..
Standa
Gold Boarder
graphgraph
standa_t.

Standa napsal:
Asi je zbytečné počítat dny bez pití, když si ochotná riskovat recidivu byť jen frtankem..

Vločka,
dá sa oklamať aj vlastné *svedomie*?

Abstinuješ predsa pre vlastný profit/zisk,
alebo potrebuješ k tomu aj pritakávačov a chválu/slávu?

Svedomie neoklameš - vie o Tebe úplne všetko!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Vim vim chlapi.... A necekala jsem jine reakce, jsem na ne pripravena... Mate asi pravdu, nemam ten spravnej pohled abstinujiciho alkoholika asi. Paradoxne je mi psychicky dobre, nemam ani vycitky svedomi ani chut na alkohol... Ale ono ani nealkoholicky pivo neni tak uplne nealkoholicky... Neobhajuju toho panaka v zadnem pripade, ale nestydim se a nemam vycitky svedomi...
Vlocka

Stránka: 1...120121122123124125126...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter