Poslušně hlásím, že jsem byla u psycholožky pochválena mnoha směry a taky že vypadám lépe

(bodejť by ne, měsíc musí být znát asi na každém)..taky z ní nemám strach... to při první návštěvě nevíte.
O pití jsme se bavili málo, spíš jsme si zopakovali proč že nemám pít, ne že nesmím( asi i proto, že jsem ustála pro mě krizové chvíle v té práci)..já jsem vypovídala, jak postupně zjišťuji, že mi to zatím nedělá poblém, ale že jsem náladová, velké výkyvy.... vybalila jsem na ní pracovní problémy... nemám okolí říkat, že nějaké pití řeším, a můžu klidně před nima lítat s těmi mými pseudoalkodrinky, když mi to bůhví proč pomáhá cítit se líp

... je fakt dobrá..

Žádný dril, žádný zákaz.. úžas! Můžu případně hlásat, že žiju zdravě..tedy nevím přímo komu..protože o tom fakt skoro všichni vědí,aaale asi těm novým nemusím vysvětlovat nic.
Příspěvky psané sem jsou vhodnou terapií..(aspoň pro mě, vás je mi líto)
Ptala jsem se na tu nedokončenou léčbu a ŘP, lékaři musí dodržet hlášení o případné nezpůsobilosti.
Takže jsem na doporučení psycholožky vyrazila odměnit se. Výpadek alkoholu vám bere prý takovou tu radost, jasné vidění budoucnosti, nemáte upadat do stereotypu, pěkně si plánovat zážitky, cosi...ať je vám líp.. Pochvala se prý taky počítá,ale já vzala za vděk Ikea store

, pochválila jsem se doma, jaký pěkný stolek v akci jsem si dovezla

))..
Návštěva za 14 dnů.....
Na Budějárně vám udělají jaterní testy bez žádanky, bratru 125,-Kč si řekli, výsledky v 18hod, na odběrech jsem byla před 10.hod. Vrchní vám vystaví fakturu a po zaplacení na místě(žádný běhání po kanclech) mě přednostně šoupla do boxu..celá anabáze cca 10 minut.
------------------------------
Patriku vítej a drž se, jde to!
-------------------------------
34 dnů