Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...121122123124125126127...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 7 měsíce  
Mně by to teda mrzelo.Zahodila jsi ty dny, co jsi byla čistá.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Libus, nemrzi a necitim ten pocit. Cekala jsem tuhle reakci, presto jsem ten pul panak bylinneho likeru zminila... Ale opravdu nemam pocit zmaru a zklamani, fakt ne. Zustala jsem u toho pripitku, dnes jsem na oslave narozenin sveho tatky, a jsem na mattonce a spokojena... Vim, ze mas jiny nazor, od toho jsme lide. A vim, ze budu bez alkoholu dal... Ale dekuju vam moc.
Vlocka

Vlocka, super je, ze v abstinencii pokracujes. Az casom uvidis, ze ci to nieco u teba spustilo alebo nie. Pokial nie, tak je to super a nemas si co vycitat. A pokial ano, tak sa poucis a nabuduce si odpustis aj ten likerik. Ja si napr. na akciach davam nealko pivo, aj ked nejaky ten minimum alkoholu ma. Niektori abstinujuci alkoholici su aj proti tomu, ale ja to mam na sebe odskusane, to mi to ziadne chute na alkohol nevyvolava, takze si z toho tazku hlavu nerobim a raz za cas si ho dam bez vycietiek svedomia. Drzim ti palce , aby ti to aj nadalej islo tak dobre ako doteraz.
Kira

To vaše obhajování je nejlepší cesta k recidivě.Pozor na to.Už je to odzkoušené, potvrzené jinými, co laškovali s troškou a najednou byl tam, kde začínali.
Liba

Budu ostrazita a prisna sama na sebe jako predtim. Vcera manzel opet namol, ostatnich par ucastniku oslavy take, ja o.k. Vinea je vyborny piti
Vlocka

Liba, ja prilezitostne pitie neobhajujem. Ja viem, ze by som to nedala a pre mna je samozrejme, ze si nedam ani ten jeden. Nechcem a ani mi to nechyba. Nealkoholicke pivo nepovazujem za pitie alkoholu. Co sa tyka Vlocky, napisala som jej len, ze sama na sebe uvidi, ci jej to nieco rozbehne alebo nie. Ak ano, aspon sa pouci a ak jej to recidivu nespusti, tak je to len dobre. Nemam rada generalizovanie. Ver tomu, ze nic nie je na 100%, ani veci odskusane. A to co funguje u 99 ludi, tak u toho co je na 100 mieste, fungovat nemusi. Preto len ona sama musi zistit, ako to ma ona a podla toho sa zariadit.
Kira

Až na to, že tyto pokusy můžou stát někoho i život.Alkohol je fakt silnější než my.Nejsem generál, klidně zkoušej, ono i to nealko je nebezpečné.Je to tvůj život.
Liba

Nie kazdy zacina abstinovat z rovnakeho stadia a nie u kazdeho nealko pivo alebo margot vyvolaju recidivu. Citala som aj tu no fore v niektorych vlaknach, ze niektori nealko pivo pili casto a abstinencia im vydrzala a niektori dodrziavali vsetko striktne tak ako ty a aj tak sa recidive znovu a znovu nevyhli. Takze asi to nebude len tom. Nemysim si, ze Vlocku bude stat ten jeden poharik zivot, len zisti na com vlastne je. Ci dokaze aj potom abstinovat alebo ci to u nej nieco rozbehne a podla toho sa zariadi.
Kira

Děvčata,
Vločko, Dano,Andělo,Kiro a další
já osobně mám z vás pocit, že si fandíte navzájem, což je určitě v pořádku, ale...
Ten alkohol je určitě silnější než my, taky bohužel patřím mezi alkoholiky, zítra mi bude 65 let! Jenom díky tomu, že jsem si to nebezpečí uvědomila(za pomoci obvodní lékařky a jaterních testů), tak jsem se toho věku vůbec dožila a chci žít i dál!Ale bohužel taky znám spoustu lidí, kteří to štěstí neměli a už nejsou mezi námi.
Berete to každá jinak, zdá se mi z Vašich příspěvků, že nejlépe na to jde Anděla-moc držím palce.
Helena
Helena

Ono to, Heli, je vždy stejné, nováčci si notují, odpouští, myslí si, jak jsou výborní, ví vše, a pak konec.Asi fakt potřebují spadnout úplně na dno, pak bude mnohem hůř, a těžko, přetěžko se budou hrabat ven, doufám, že se vyhrabou.Je zbytečné jim radit, pomáhat, jsou už parta, ví nejvíc.
Liba

Stránka: 1...121122123124125126127...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter