Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...127128129130131132133...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 7 měsíce  
Kiro, jen to upravím.. ono se neřeší to, že abstinuju..ono se řeší to, že jsem žena-alkoholik a tím, že začínám abstinovat jsem to potvrdila
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/29
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ja s alkoholem zle,ale ne tak, jako dřív, neopijim se. Jdu na jaterní testy, bojím, nemyslím, ze pijí v normě. Úzkosti lepší od chození k psychologovi
Dana

Tak to musi byt velmi male mesto, ked si prva zena alkoholicka co sa tam vyskytla Ae urcite je ich tam vela, len nemaju tolko odvahy ako ty, postavit sa tomu celom. Ber to tak, ze si predvoj pre tie dalsie, co este nemaju odvahu vyliezt z ulity a ze ked budu vidiet ako to ty pekne zvladas so vztycenou hlavou, tak mozno sa casom odhodlaju aj ony a ty nielenze zachranis seba ale nepriamo mozno aj niektore dalsie...
Kira

Dani neboj sa. Jatra sa dokazu zazracne regenerovat a ked vysledky nebudu v poriadku, tak to ber ako tu motivaciu k abstinencii, co stale hladas. Mozno ta prave to dokaze nakopnut k tomu, aby si to skusila...
Kira

Kiro, věř, že není co tobě závidět?Nevím, proč bych měla já něco závidět?Fakt ne.A nenávidět?
Liba

Kiro, myslím, ze to s tím malomestem tak nějak bude
Dana

No pravé, placam se v tom jak idiot. Příští tyden máme s psycho sraz, jestli to ma dal cenu, snad si me nechá, i kdyz mužů jen jednou tydne.uzkosti o 30 procent lepší!!!!
Dana

Kiro, dík.. tak já zkusím dělat tu osvětu za nás, za ženy v tom vidlákově tady.. když leader mužů už tu je , heh

Danuš, já ty testy mám,ale pro výsledky jsem nebyla, asi radši .. nechtělo se mi čekat..
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/29

Tak dneska par panaku hned po ranu v praci. Uplne zbytecne, samozrejme. Nic to neresi, jenom to dopoledne ubehne v takove prijemne euforii. Ale pak prijdou vycitky a blba nalada. Taky uplne zbytecne. Ale muzu si za to sam. Nikdo mi nenapovida, nikdo me nenabada. Jenom v mojihlave je nekdo, kdo mi neda pokoj, dokud si nenaleju. Treba to priste ustojim...
Bohous

Anděl, vydrž a sleduj jejich reakce a zmeny
Dana

Stránka: 1...127128129130131132133...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter