Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 11 měsíce
|
|
Anoine,
nevím,proč reagujete na příspěvek,který nebyl určen Vám,ale byl pro Kiru-ona se snad umí vyjádřit sama-nebo jste její mluvčí?
Nemám žádné zvláštní schopnosti a hlavně vy mě vůbec nezajímáte,já jsem Vám nepsala-pokud máte ten pocit,že ano, tak si to přečtěte.Pokud vím, tak jsem dneska psala jenom Vločce a to vy nejste,Vy jste pro mě nic!!!
Helena
|
|
Helena
|
|
|
|
|
Jak dopadla Jorga? Pročůrala se přes web až do jámy lvové? 
Je to smutné. A jestli je to o chlastu, tak si jako "začínající a zároveň končící" alkoholik musím nutně myslet, že některým lidem vymydlil alkohol mozek a ani 100 let abstinence už na tom nic nezachrání. V tomto ohledu jsou nám ty dvě místní "zachránkyně" velkým odstrašujícím případem 
|
|
Mupkalina
|
|
|
|
|
No pekne Helena a Vy nam akoze mate ist prikladom? Ja neviem, kto je tu uz agresivny a ublizuje. Ale ja to citim hlavne od Vas a od Liby. Ludi mate za nic..Ze sa to nehanbite napisat to co ste napisala. Anoine len napisala, ze s vami nesuhlasi, aby ste si urcovali, kto sem moze pisat a kto nie. Ze si zela citat aj inych ludi, napisala to slusne. Tak preco to zlo a agresia z vasej strany? Mna tiez napr. zaujimaju viac prispevky Anoine, Vlocky , Petra N, Mupkaliny..Ale nedovolim si napisat vam, aby ste mlcali a nepisali ste sem. Takze este stale nechapem, akym pravom tu vy pisete, ktori ludia sem pisat mozu, ktori nie a ked uz potom date povolenie tak este si dovolite rozhodovat aj o tom, co pisat mozu. Ja som tiez na zaciatku nepisala vam, ale ostatnym. Takze akym pravom ste si dovolili na mna reagovat, ked zakazujete reagovat Anoine na Vas.
Pisete s Libou o ucte co k Vam mame mat. Ale ucta sa vynutit neda vekom, ale spravanim. A zial niekedy reagujete horsie ako 14 rocne pubertacky. Je mi to luto, ale musela som to napisat.
|
|
Kira
|
|
|
|
|
Mupkalino,
už se i bavím-není mi sto let, ani nemám vymydlený mozek-jste nějaká mooooc chytrá-pozor na to!!!
jste hloupé mladé holky-nic víc,nic míň, já bych si podobné urážky vůči starším nedovolila-ale asi je jiná doba-dobře vám tak!
Helena
|
|
Helena
|
|
|
|
|
Heleno, zial je mi Vas naozaj luto. Tolko zloby a nenavisti voci mladsim. Ja mam k starsim ludom uctu. A mam aj vela kamaratiek vo Vasom veku, ale ony na rozdiel od Vas mladsich ludi neurazaju, len preto, ze su mladsi. Nenadavaju im do hlupych. Ucta k druhemu cloveku je o niecom inom a nie je to o veku.
|
|
Kira
|
|
|
|
|
Kiro,
já Vám vůbec nechci jít příkladem a taky jsme nepsala Vám ,ale reagovala jsem na Anoine-umíte číst??? Komu byl ten příspěvek určen?
Už se na vás vybodnu-nemá to cenu-končím!
Je ve vás spousta zla-je takové hezké přísloví"jakou tvář světu ukážeš,taková se ti vrátí"-jaká se asi vrátí vám? Přemýšlejte o tom.5265
Helena
|
|
Helena
|
|
|
|
|
Tak toto je opravdu vrchol... Kam az se debata dostala...
Skoda, opravdu. A velika.
|
|
Vlocka
|
|
|
|
|
Helena, je mi luto, ale ja to zlo citim z Vas. Skute sa tiez nad tym zamysiet.
|
|
Kira
|
|
|
|
|
Kiro,
opravdu nevím, čím jsem Vás tak naštvala-Vy jste někdy ode mě četla, že od Vás vyžaduji úctu-TO JSEM NIKDY NENAPSALA!Ale ono je to vlastně jedno,já už sem psát opravdu nebudu,nemám to za potřebí,tak si fanděte navzájem dál a opatrujte se!
Hodně štěstí
Helena
|
|
Helena
|
|
|
|
|
Napisala ste mi, ze nemam uctu k starsim, takze ani k Vam. Napisala ste, ze sme mlade hlupe holky a ze dobre nam tak, ak skoncime zle. Napisali ste mi, ze to je jedno, ze 5 mesiacov nepijem, ze alkohol ma tak ci tak dostane. Napisali ste mi, ze mam mlcat, lebo meliem blbosti. Napisali ste mi, ze sem nemam chodit, lebo som nezazila to co ste zazili Vy. Napisali ste mi, ze som zla a ze sa mi to vrati, a to len preto, ze som si dovolila poukazat na niektore praktiky co sa mi tu na fore nepacia. Nikoho som tu nikdy neurazila, nikomu nenadavala, snazila sa pisat slusne. Nadavana a urazana som tu bola ja. A uz som sa musela ozvat. Nemyslim si, ze som zly clovek a nemysli si to ani moje okolie. Vy ma nepoznate, aj tak ste si dovolili napisat, ze som zly clovek a aj ma zdiagnostikovat, ze nie som alkoholik, kedze som nezazila to co Vy. Ja vam tiez zelam vela stastia, ae snazte sa ludi neurazat, aj ked z pozicie tej starsej a skusenejsej.
|
|
Helena
|
|
|
|