Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...133134135136137138139...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 7 měsíce  
Ten predchadzajuci prispevok bo odo mna. Sorry, omylom som vlozila oslovenie Heleny do kolonky s menom.
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Kiro,
panebože, přečti si po sobě, co tady plácáš? Jsi sjetá? Líba níkoho nevyhání, ani neodsuzuje, jen možná působí tvrdě, prošla dle mého peklem a ona jen radí podle svých zkušeností. Že ty a spol.si paranoidně interpetujete její slova, je váš problém.Vy si můžete z jejích slov vzít to, co vám helfne a to ostatní není třeba vztahovat osobně.Líba pomohla mnoha lidem, je zemitá, drsná, ale má můj respekt.Podotýkým, nejsem alkačka, jen je mám v rodině. Prosím o sebereflexi, než začnete šňabat na druhé!
Danny

Danny,
konečně jeden rozumný příspěvek-už sem opravdu psát nechci,vidím, že to nemá cenu-ano,Liba je zemitá a možná tvrdá ale ví proč, to tyhle holky,které nic nezažily nikdy nepochopí,ale ony myslí, že sežraly moudrost světa-bohužel!
Mějte se krásně!
Helena
Helena

V léčebně se tomuto říkalo falešná solidarita. Pochopení má jeden alkoholik pro druhého na rozdávání, ale samo o sobě nestačí a neposune člověka dál. Je potřeba slyšet pravdu, byť tvrdou.
Vločko, važ si toho, že ti to Líba předkládá "bez obalu". Já z ní cítím jen a jen podporu.
dejna
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Helena napsal:
Anoine,
nevím,proč reagujete na příspěvek,který nebyl určen Vám,ale byl pro Kiru-ona se snad umí vyjádřit sama-nebo jste její mluvčí?
Nemám žádné zvláštní schopnosti a hlavně vy mě vůbec nezajímáte,já jsem Vám nepsala-pokud máte ten pocit,že ano, tak si to přečtěte.Pokud vím, tak jsem dneska psala jenom Vločce a to vy nejste,Vy jste pro mě nic!!!
Helena

Na příspěvek jsem reagovala proto,protože toto je společná diskuze na jedno téma a také se mě váš příspěvek týkal.Když už ničím jiným,tak tím,že jste,de facto,někomu doporučovala,aby sem nepsal,což se mi nelíbilo (protože mě dotyčného názory zajímají) a také tím,že jste o někom psala,že nejspíše není alkoholik,aniž ho znáte,což mi přišlo divné,takto na "dálku" a nesouhlasila jsem v tomto s Vámi...
Jinak mě naprosto nezajímá,zda pro vás něco znamenám či ne.To,co jste napsala mi ale jedno není.Nemám z toho,v rámci této diskuze,dobrý pocit.Prezentujete se tady jako "pomocník",píšete lidem o úctě,pokoře,o tom,jak se mají chovat a sama se přitom chováte jak "baba z pavlače"...
Anoine

Danny ja viem, ze nie si alkacka, ale ze tvoj brat. Si dalsia co ma tu uraza, tentokrat som sjeta. Ja uz neviem, co tu este musim schytat, len za to, ze som si dovolila nesuhlasit s Libou. Ty si pozorne precitaj celu diskusiu, ja som sa k Libe cely cas nevyjadrovala. Vyjadrila som s k Vlocke a reakcia Liby bola, ze vsetky aj tak padneme na same dno a nevyhrabeme sa stadial a ze sa podporujeme v piti. Mupkaline zas napisala na to, ze nema abstaky, nech sa zbytocne nevytesuje, ze ved si ju najdu tak ci tak, aj ked ona pisala, ze uz abstinuje. Dana pisala, ze ma uzkosti a strach ist do novej prace, tak jej napisala, ze je leniva. A toto je len zlomok toho, co tu komu popisala. Tito vsetci ludia stratili potom chut pisat sem. Je ich tu velmi vela, precitaj si vsetky vlakna. ja som to za posledne mesiace citala upne vsetko. Mozno pomohla niektorym ludom, ale to je len zlomok toho, kolki zo strachu pred jej komentarmi stadialto usli. Ved to vidim na sebe, ked som si dovollila jej oponovat, co vsetko sa tu na mna spustilo. A to pisem slusne a nikoho neurazam, len som si dovolila nesuhlasit s Libou a Helenou.
Kira

Ode mne směřovaly příspěvky na Helenu.Ne na Líbu.
Jinak,Heleno,já rozhodně již "holka" nejsem (bude mi za chvíli padesát) a mimo "svůj" problém,mám blízkého příbuzného,který,po léčbě (teď jsme to nově počítali),15 let abstinuje atd..Celkem o alkoholismu také "něco" vím...A znova klidně napíši,že s hodně vašimi příspěvky tady na fóru nesouhlasím a váš "styl komunikace" na mne působí odpudivě.
Anoine

Madam,Vás se ten příspěvek opravdu netýkal-tak se uklidněte!!!
Baba z pavlače Helena
Helena

Já bych chtěla vidět Libu s Helenou,jak na tom byly po 5 měsících abstinence.Je taky rozdíl,když někdo nepije cca 10 let a někdo začíná abstinovat.Třeby....ty holky ......na tom nejsou tak,jak jste na tom byly vy.
Veronika
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Kiro,
ach jo! Je mi líto, že nechápeš nadsázku, frázi typu "jsi sjetá",ale uvědomila jsem si, že jsi asi víc senzitivní než je průměr, opravdu si hledáš a nejen ty každé slovíčko proti sobě. Vím, asi je těžké abstinovat, člověk je pak přecitlivělý, ale tady jde všem o jedno: nepít!Mrzí mě, že tahle diskuze se vyvíjí v osobní ataky, je to zbytečné.Každý je jiná a určitě jedinečná osobnost: Líba i ty!
Danny

Stránka: 1...133134135136137138139...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter