|
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 1 měsíc
|
|
|
Ja taky nic moc. Zitra budou výsledky krevních rozboru snad na vse, co existuje, tak uvidime
|
|
Dana
|
|
|
|
|
|
|
|
Všechno není jen černé, špatné, musí být něco, co vás musí potěšit, rozesmát, vytrhnout vás ze smutných myšlenek.Nenechte se opravdu zničit chlastem.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
|
|
Hned se nepranýřujte za recidivu. Mějte se sebou trpělivost. Snažme se vidět to dobré v každém dni, vážit si daru života. Pak nepřichází takové bažení. Když se vám to stane, hned si to strašně nevyčítejte. Tim se depka z kocoviny ještě zhorší. Máme nový den, novou šanci. Začít znova a líp 
|
|
Rachel
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Danuš, já budu mit výsledky těch jaterních testů ve čtvrtek...tak jsem zvědavááá
|
|
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Dani a Andela drzim Vam palce a dajte vediet, ako dopadli testy.
|
|
Kira
|
|
|
|
|
|
|
|
Ať jsou testy jakékoliv, neuškodí detox těla, očista.naším pitím dostává tělo záhul, a potřebuje pomoc, stačí bylinky, ostropestřec je výborný, rakytník.....
|
|
Liba
|
|
|
|
|
|
|
|
Anděl, zavolám tam dnes po praci. Ja k lékaři nechodila snad 12 let, navíc beru skoro 20 let prášky, tak mám strach, co vyjde. Ale beru to od sebe jako zodpovědný krok, jsou to komplet testy, cholesterol, cukr, zánět, játra, ledviny, železo...,, dam vědet. Kdyz to nebudu tragédie, obojí je dobře, negativni výsledek ke nakopne, za pozitivni budu vděčná
|
|
Dana
|
|
|
|
|
|
|
Danuš, s návštěvami lékaře jsem na tom podobně, málem mi skartovali kartu u obvoďáka, kdybych ho neměnila,tak jsem o ni přišla 
Krom antikoncepce, léků na št. žlázu, a 10 ibalginů(za rok) sežeru nějaký multivitaminy, doplňky stravy...tak jsem zvědavá, co najdou.
Jaterní testy jsem měla většinou vždycky vyšší, neb když jsem šla na krev a byly v ní zahrnuty , znamenalo to ranní omluvenku v práci, z čehož pro Anděl vždy plynulo: můžu večer posedět a konzumovat nějaký to alko..mno myšlenkové pochody podivnéééé 
|
|
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
|
|
|
|
|
|