Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...140141142143144145146...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 6 měsíce  
Ahoj Katerina, takto na dialku je tazke urcit ci si alkoholicka alebo nie. Podla toho, co pises, tak vo vacsine pripadov dokazes pit s mierou a dat si len 2 dcl. Tak si myslim, ze alkoholickou nebudes. Ale nabeh asi mas. Tak skus teraz nepit vobec a ked si zase das, skus zajazdym pit s mierou a uvidis ako to pojde...Kolko mas rokov?
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Katko, vypít 2dcl vínka a jít od toho?- klobouk dolu. A nepít 14 dní? tak to uplně vohromný sombréro dolu.
Péťa

Jojo, 2x2dcl, nebo 4 malý pivka.. Prostě cokoliv, naprosto s mírou.. ALE.. Občas se stane, že to tedy rozjedu ve velkym.. A to pak lítá.. Okna, chování naprosto nevhodné, říkám věci, které si ani nemyslím.. Druhý den je mi třeba tak zle, že už jsem párkrát ani nemohla jít do práce.. Strašný výčitky a psychické trable.. No.. Je mi 31..
Kateřina

Vyhnout se nadměrnému pití. A něco dělat s těmi problémy, co pod jeho vlivem vyplavou. Držím palce
Dana

Dano, takže myslíte, že naprostá abstinence nutná není ?
Kateřina

Katko, piješ denně? Pokud každý den neslintáš nad tím, že si musíš dát vínko, tak se kroť při akcích. Prokládej alko nealkem, jez u toho a hlavně si stanov mez za, kterou nesmíš jít. Pokud možno si nic nevyčítej, vede to jen k depresivním náladám.
Petr
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Jojo Petře,tos trefil.. Užírám se výčitkama, a dokážu se tím tak rozhodit, že mam pocit že mi snad "klepne".. Každopádně díky všem za reakce, zkusím si dát tak měsíc bez alkoholu, a pak pít střídmě.. Když já mám prostě někdy takovou úplně vnitřní touhu se vožrat.. To mě vyděsilo.
Kateřina

Kateřina napsal:
Jojo... Když já mám prostě někdy takovou úplně vnitřní touhu se vožrat.. To mě vyděsilo.

Katka,

hľadaj v sebe koreň tejto *túžby ožrať sa = craving-u*!
Ciest na sebaskúmanie a sebaspytovanie je mnoho - máš bohatý výber! Rozlož ju(túžbu piť) aj s koreňom!

Doporučujem Ti schodnú cestu 12-krokového programu AA...

Nenásilnou cestou Ťa vyvedie z bludiska zákernej závislosti a pomôže lepšie sa spoznať a odhaliť Silu vlastného vnútra - triezveho Ja/Ega.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Katka, ja som to mala ako ty. Doma v pohode. Len raz za cas a malo. Ale co sa tyka akcii, tak tie som zvladla malokedy. Mala som tiez tu neuveritelnu chut sa ozrat a ked som vedela, ze vecer je akcia, tak od rana som mala v sebe take prijemne chvenie, vedela som, ze zas to pride a ze pokial sa nedam uplne dole, tak sa neupokoin a pokial som si dala dva pohare, tak uz nebola sila co by ma dokazala zastavit. Potom nasledovali okna, kocoviny, neuveritelne vycitky.
Petr pise, aby si si to nevycitala,ale podla mna to sa neda. Tie vycitky a psychicke depky pridu a nedaju sa len tak silou vole odohnat.
Postupne sa tie vycitky a depky u mna tak zhorsovali, ze to uz bolo nevydrzatelne. Bola to velka dusevna bolest.Teraz uz vyse 5 mesiacov nepijem a je mi uplne perfektne. Takze u mna tie psychicke stavy, uzkosti, vycitky boli len a len z alkoholu.
A pochopila som, ze je o moc lahsie sa nenapit ako sa napit a potom to vcas zastavit. To bol neuveritelny boj a nedalo sa to vyhrat, aspon v mojom pripade nie.
Takze teraz vyskusaj nepit a ak nahodou zacnes a budes vidiet, ze proste ta potreba ozrat sa pretrvava a je velmi tazko pit kontrolovane. Tak s tym neboju a netrap sa. Skus abstinovat a uvidis ako sa ti to zapaci.
Kira

A hlavně Katko neposlouchej Danu. Ta se v tom plácá jako nudle v bandě a místo, aby přestala chlastat, tak radí druhým:-))).
Tak to je bomba - Dana si hraje na Líbu. Akorát zapomněla, že Líba je lidem příkladem. Dana vlastně také, ale odstrašujícím:-)))
anonym

Stránka: 1...140141142143144145146...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter