Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...141142143144145146147...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 6 měsíce  
Anonyme,kdyz jsem si precetla vas nedavny prispevek v jinem vlakne,vy
prikladem take moc nejste.Snad jen toho,ze uz je tu zase nekdo,kdo misto rad,ktere dat muze,ktere treba mohou pomoci (coz dela take Dana),misto diskuze,posuzuje a odsuzuje,urazi.Co si mame z vasich prispevku vzit?To tady vazne musi byt stale nekdo takovy???
anoine

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Suhlasim s Anoine. Anonyme tvoj prispevok bol zbytocne utocny a uplne od veci. Dana len napisala svoj nazor. Ma pravo vidiet veci, tak ako ich vidi ona a napisala to slusne a bez urazok na rozdiel od teba.
Kira

Já zase celkem souhlasím s kolegou anonymem, jako i v jiném vlákně a rozhodně nemám pocit, že na někoho útočí, spíš jenom nazývá věci pravými jmény a nebere si servítky. Ono vykládat někomu, že nemá nasávat a sám přitom chlastat jak za nároďák je asi úplně to stejné, jako kdybych někomu s cigárem v hubě a v oblaku dýmu radil, že má přestat kouřit. Asi by mě poslal někam. Jako bývalý kuřák už je to ovšem něco jiného, pak mohu poradit, protože sem si tím prošel. Proto souhlasím stoprocentně s tím, že jediné názory, které mají váhu, jsou od Líby, Jany Mertosové, pana Preslera atd.
Rád jsem četl tenhle web a občas si z něho vzal i ponaučení, ale poslední dobou je to tu hodně divoký. Víceméně se tu schází tlupa ochlastů, kteří se sice navzájem ubezpečují, že se stanou abstinenty, ale alkohol jim stříká i z uší. Řeči se vedou a voda teče, buď s tím něco tedy udělejte, nebo si založte vlastní stránky. Mohlo by se to třeba jmenovat klub zasloužilých alkoholiků. Nechápu proč chodíte sem. Stokrát nic umořilo i osla a planými řečmi svúj problém nevyřešíte.
anonym 1

Anonyme 1 -naprostý souhlas s Vašimi příspěvky,jsem stejného názoru, proto sem už raději nepíšu.Hezký den
Helena
Helena

Anonyme1, tento web se sice nejmenuje klub zaslouzilych alkoholiku, ale alkoholik tož tak... Jinak ja den 5. Anonyme , Vás příspěvek chápu, nicméně si nemyslím, ze to, co jsem zde slečne psala, je nějaký blábol. Jsem unavená z toho neustálého vysvetlovani a útoku tady.... V tom mate pravdu, zel tady diskuze mnohdy chybí, psát mohou pouze alkoholici na dne a letiti abstinenti, občas nekdo jiný, ale nesmí se rozepsat. Toto je cesta stahujíci forum dolu, což je škoda.
Dana

Ve zkratce, logiku anonyma chapu. Anonym1 by měl vážit slova, to, co píšete, je podle mne výraz netolerantní zatrpklosti. Zvláště ten doporučený název webu, co si my, kterým alkohol strikaš z uši, máme najít, je v porovnáním s nazvem tohoto webu, odkud lidi vyhanite, velmi k pousmani.
Dana

Dano,
čtu tvoje příspěvky od začátku. Oba Anonymové mají bohužel pravdu, plácáš se v tom! Můžeme tu všichni moudře, tolerantně a v míru diskutovat, ale bude to k ničemu. Neřeš formu nad obsahem nebo jak kdo co napsal, to tvoje problémy s úzkostmi, depresemi a alkoholem nevyřeší. Toto fórum je inspirací pro ty, kdo chtějí pomoc, moc bych ti přála, abys už to konečně viděla.
dejna
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ja to naozaj nechapem. Normalne sa tu diskutovalo s Katerinou ohladne jej problemu. A uz zase niekto mal potrebu urcovat kto sem moze napisat svoj naozor a kto nie. Ja som teda nikde v pravidlach webu necitala, ze pisat tu mozu len abstinenti. A pritom ja uz skoro pol roka abstinujem, ale nikdy by som si nedovolila napisat tym co piju, ze ti nemozu napisat svoj nazor.

Ved tento web sa predsa vola alkoholik a mal by sluzit vsetkym alkoholikom, ci uz tym pijucim alebo abstinencujucim , aby sa mali kde o svojom probleme porozpravat a nasli svoju cestu.

Anonym 1 neviem, koho si myslel tou bandou ochlastov, ale aj ti co maju v sebe 3 promile, kolko razy maju v sebe viac dostojnosti a tolerancie ako mas ty.

Ked sa ti nepaci, ze alkoholici pisu na web alkoholik, co tak keby si si ty zalozil web s nazvom klub zasluzilych abstinentov a do pravidiel dal, ze mozu pisat len dlhorocni abstinenti.
Kira

čemu se pořád všicjni divíte, jsme tu do jednoho alkoholický trosky, nuly s porušenym mozkem..Podle toho to taky vypadá
petrch

Je zbytečné vysvětlovat pořád dokola, jak jsou si dívky vlastně nebezpečné navzájem, ony to nepochopí, neví, co chceme poradit, a nepřijmou radu zkušenějších.Petře, ty také radši přestaň pít, zjistíš, že už troska nemusíš být.Možná jsem namyšlená, ale troska už dávno nejsem, žiji hezký klidný život, baví mně .
Liba

Stránka: 1...141142143144145146147...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter