Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...142143144145146147148...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 6 měsíce  
Nepopírám, ze se v tom plácám. Cca měsíc a pul chodím nové tydne k psychologovi, takže nějak svůj problém řeším. Ano, ne tak, ze se alkoholu netknu, ale diky bohu jsem se za dobu, co sem píšu, ani jednou neopila. To jsou šílené debaty porad dokola, kdo sem smí psát, a kdo ne. Podle me neni řešení formy nad obsahem to, ze tu nekdo napíše, ze mi strika alkohol z uši. Mne je třeba hodne líto, ze odešla vlocka.... Možná ma liba pravdu, nevim. Každopádně je to tu plné hadek, a bylo i dřív, kdyz jsem o existenci webu nevěděla. Asi ma pravdu petrch nebo je to úplně jedno
Dana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Liby si třeba moc vážím, ze tu občas dá email, třeba nedávno na vlákno Porad pije. Kiro, anoine, ono to asi nemá cenu resit, taky jsem se zas nechala strhnout.... Je to porad dokola totez
Dana

Ahoj, jen mně napadlo, když to tady vše čtu, jak každý je opravdu jedinečný. A přesto nemám moc rád dělení alkoholiků, jako třeba kvartální a podobně. Chodí k nám na mítink AA jeden chlápek, osum roků nikdy nic neřekl, nemusí v AA se nic nemusí. Až nedávno mně fakt rozesmál, když poprvé promluvil a řekl, že nemluvil kvůli tomu, že si pořád myslel, že je horší alkoholik jako mi ostatní. Což je pěkná blbost, dodal.
Tím chci jen napsat, že i mně alkohol stříkal nejen z uší. Za nic nasvětě jsem se ho nechtěl vzdát, chodil jsem i k psychyatrovy, ale jen pro své alibi. Abych si mohl říci, ale vždyť se tolik snažím, ale nejde mi to. Patřím mezi ty co neměli rádi pomyšlení, že jsou jiní jako ostatní. Trvalo mi to celkem dlouho, než jsem pochopil, že daleko jednoduší je smířit se s tímto stavem a udělat to dnes se mi zdá tu jednoduchou věc, přestat pít. Ale potřeboval jsem pomoc a tu jsem dostal v AA. Ale jelikož jsem před tím udělal snad milion různých pokusů jak pít kontrolovaně, vím jak je těžké tu jednoduchou věc udělat. Myslím si, že je super když každý sem píše svoji zkušenost, bez napadání. A v AA je ještě něco super, a to že si neradíme. Takže nikomu nic neradím a nepatřím mezi zasloužilé abstinenty a nejsem ani žádný bojovník za střízlivost, což mně jako člena AA opravdu rozesmálo, když jsem to tu četl Jsem jen alkoholik co našel svoji cestu ven z pekla alkoholizmu a cestu životem Michal K
Michal K

Paní tu píse, ze me problémy s dedou, co pije, a pak se chova nevybirave. Od anonyma se ji dostane reakce, ze jsou hamouni... Ano, stokrát nic úmoří i vola hezky vecer všem, ja dnes u tv
Dana

No teda...to koukám, jak se to tu rozjelo.. Trochu jsem si myslela, že jsem všichni tak něajak na stejné lodi.. Jsem tu nováček, tak nechci dělat chytrou, ale myslím si, že každý má právo na svůj názor, ať už je jakýkoliv a vše by se mělo dát vyřešit nějakou rozumnou formou a ne formou napadání se.. No nevadí.. Já děkuju všem za rady, jinak stále abstinuju a je mi fajn..
Kateřina

Michale velke diky za pekny prispevok. A je to tak s tym kontrolovanym pitim, je to vec znacne tazsia a zlozitejsia ako nepit a dovolm si tvrdit, ze pre alkoholika je pit kontrolovane uplne nemozne.
Preto som sa snazila Katarine poradit abstinenciu, pokial by jej kontrolovane pitie neslo, lebo ona to ma s tym pitim trochu tak ako som mala ja.
Katka super, ze nepijes a ze ti je fajn, som ti pisala, ze sa ti ta abstinencia zapaci. Drz sa.
Kira

Katko, držím palce!!!!
Dana

Radila jsem držet mez, aby ses vyhnula těm problémům, co te nejvíc trápí. Takhle je to ještě lepsi
Dana

Dano jasan, pochopila jsem .. Teď chci nějakou dobu nepít a pak uvidím.. Zazněl tu i názor, že i Birell je špatně.. To mi přišlo už nějak příliš velkej extrém..
Kateřina

Na temu nealka piva je vela nazorov. Dost ludi co abstinuje a aj im abstinencia vydrzala az dodnes nelako pivo pije, ja si ho tiez obcas v pohode dam. Ide o to ci to vyvola chut na napitie sa alkoholu alebo nie. Mne to ziadne chute nevyvolava, takze si rozhodne nerobim ziadne vycitky kvoli tomu, ze si ho raz az cas dam.
Kira

Stránka: 1...142143144145146147148...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter