Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...150151152153154155156...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 6 měsíce  
ahoj všem,
po 14 dnech dnes opět návštěva psycholožky, mezi dveřma se mě zhrozila. (takhle působí abstinence na mě v současný chvíli) Ptala se, jestli doma všechno v pořádku, že vypadám jako po min. třech probdělých - prohádaných nocích s partnerem,co prý je. Odpověděla jsem, že jsem možná utrápená z práce ,ale že mi chybí ten chlast. Že sice nepiju,ale je mi hůř.
Koupila jsem si nový šicí stroj(koníček), koupila jsem dětem do dětského domova nějaké dárky pod stromeček ( kdo chce, může se taky přidat www.vespojenios.cz/c/pranie-jaziskovy), přispívám do psích útulků. žiju v haluzne,ale má zahradu... mám nemocnýho psa, depresi. Jsem smutná, z ničeho radost.. takže teď raďte, jak z toho ven, nepiju desátý týden, snažím se, ale fakt jsem K.O.
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/29
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Anděl, ja taky nevim. Beru xanax, abych zvladala oficialni jednání v praci. Snažím se ho brát nutné minimum k přežití, tzn. aby se plné nerozjela panika. Šéf tvrdí, ze jsem inteligentní, vystihnu podstatně, negativni věci říkám ne urážlivé a tak, ze je druzí vezmou, ze mám dar přirozeně vytvořit uvolněnou a bezpečnou atmosféru. A ze kurva nechape, proč jsem tak nesebevedoma, nejistá a rozklepana... Jak to mám vysvětlit? A zlepšit? Kdyz nemam jednání, neberu xanax, ale trpím jak zvíře, rozdychavam x panik denně. Dle doktorky vypadam šílené unavené, ty boje jsou vyčerpávající. Piju, průměr 2 dvojky denně, někdy ne, jindy víc. Asi musíme proste vydržet!!!!
Dana

Andelo, zial mne tazko radit. Kedze ja odkedy nepijem , sa citim stale fajn. Spociatku boal velka euforia, to uz upadlo, ale je mi stale dobre a tak nejak konstantne. Obcasne depky sice mam, ale to maximalne tak pol dnove a to si myslim, ze obcas zastihne kazdeho. To sa ani depkou nazvat neda.

Myslis casto na chlast? Je ti za nim smutno? Nevies sa zmierit s tym, ze nepijes? Ono je to podla mna aj u tom nejakom vnutornom postoji a klude. Mozno ti je luto, ze preco prave ty nemozes a ostatni mozu a pod...A zvnutra ta to zoziera..Asi az pri nejakej uplnej akceptacii skutocnosti, ze si alkoholicka a ze ty sa sa nedas tomu hajzlovi alkoholovi znicit, tak sa ti ulavi a odrazu ti bude dobre...Ale to len tapam, kedze ta nepoznam..

Musis skusat hladat to co by ta este potesilo okrem chlastu. Urcite je toho viac.

Mne vzdy ked som sa necitila prave najlepsie mentalne, pomohla zmena prostredia, aj ked len na zopar dni. Mozno ti to tam vsetko uz lezie na nervy. Pisala si, ze je to taka mala klebetna vesnica..Psycholozka co ti poradila?
Kira

Tak už jsem i odradil lidi z tohodle fóra. To jsem to dopracoval. Jo, jak píše Anoine, mam i další "vážný a neviditelný" problémy, který nechci sdělovat. Jsem ufňukanec, ale šašek ne, spíš tragéd, to vim, půl dne trávim v letargii a v myšlenkách nad nesmyslností svýho života a pak to "nečekaně" zalejvam alkoholem, neni to řešení, ale stejnak v tom pokračuju. Alas píše jít běhat, vim že to dělá lepší náladu, to když už se dokopu a jdu běhat tak je to dobrý, problém je že ten endorfin(nebo bůhví co?) působí jen chviličku. Těšim se že pujdu běhat a na těch následnejch 10 minut klidu, no a pak zasloužený pití po tom sportu a už jsem zase zpátky.
Péťa

Stačí jen přestat pít.Což dobře víš, tak co potřebuješ ještě vědět?
Liba

Kira, ono je to možná tak jak píšeš, já nejsem smířená s tím nepitím, držím se,ale užírám se. Příležitost mám každou minutu, vím, že nesmím....čekám na fázi , kdy nebudu chtít..jestli se jí dožiju, současný stav mě utrápí.
V práci na to pití ani nemyslím. Panáků jsem od počátku abstinence odmítla tak 50 a víc, to mi problém nedělá. Paradoxně v tý putyce se držím v pohodě (tedy pokud mi to někdo nedá sežrat, že mě chce ponížit a řekne, "jo, ty vlastně nesmíš")..to nesu hůř,ale spíš pro ty důvody,proč si vlastně rejpla..mno a když si dá sem tam kolegyně k večeru vínko nebo panáka, když je míň práce, tak si možná postesknu, místo nabízeného panáka si dám nealko pivo a ťuknu si a jsem v poho... Spíš teď, jsem sama doma, tak jak nemám náladu..to bych si ji udělala..

A ta situace v práci je taky na nic. Ponorkovej stav,ale už ne jenom u mě. Jsme tři, co bychom šli..jen mít kam.

Drbárna tu je, když už něco odezní, vymyslej si něco nového,a věří tomu. Jestli mě něco dostane do klidu, tak je to to posledně(14dnů zpět) zmiňované jídlo. Přejídám se, ale v tu chvíli je mi fajn, je to jako s tím pitím, nemám dost. To jsme řešili s psycholožkou. Jím 3-5x týdně nekontrolovaně a pak, hle... každý ráno deprese i z toho. Chtěla jsem předepsat pro začátek takových akutních žravých stavů Adipex(když mám ta játra v pohodě), mít to aspoň doma. Říkala, že nemůže, že při nesprávném užívání může způsobit psychické problémy(Měla jsem ho kdysi, jedno balení 30tbl na celý rok,možná dýl,prostě jako záchranu, vědomí, že ho mám mi stačí a už to jídlo pak neřeším,ale nemám ho)..na netu to shánět nechci a u obvoďáka bych musela vybalit celou historku i to, že navštěvuju psychiatra... Psycholožka mi odpověděla, že když si ho "seženu", tak si ho seženu.
Já se lékům obecně vyhýbám, fakt pár ibalginů do roka. Ani jsem nechtěla žádná antidepresiva nebo stabilizátory nálad,ale asi si o ně příště řeknu.
jooo a myslím, že ještě víc kouřím
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph

..smazáno stejný žvást..
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 30/10/2014 19:51 Provedl: Anděla noci probdělaa. Důvod: zdvojený příspěvek

Andělo a jak jsi na tom s pohybem? Chodíš třeba pěšky na procházky? Podle je možný že máš tyhle stavy i z toho jídla. Možná bych zkusila jíst víc zeleniny, ovoce...Myslíš že by to nepomohlo? Ta práce musí bejt náročná i fyzicky, třeba potřebuješ nějaký doplňky stravy, hořčík, vitamíny, atd...
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Stále mi zde někdo chybí. Aha, už to mám Jana Mertosová, kde je se svými radami, psanými Capslockem. Že by to i ona zapíchla, prodala comp a prachy radši prochlastala? ))
anonym

Rachel, díky.
Žádný sport teď- je na mě zima, mám pohybu v sezoně v práci dost, teď je to slabší. Dřív, když jsem měla žrací úlety, tak jsem to buď řešila pitím a nebo neřešila a za chvíli jsem to vyběhala v práci, otázka týdne, pak se psychika srovnala..proto jsem chtěla ten adipex, nastartovat se, jíst u toho pravidelně.
Zeleninu mám ráda,ale sním jí někdy kopec a pak na to natlačím zase nějaký sladký, slaný, tučný, sladký..když je to v té fázi. Koupila jsem si multivitaminy(když jsem přestala pít), ty se snažím jíst, jako zobání mám sušený ovoce, dýňová nebo slunečnicová semínka,pufovaný chlebíky...
Když pravidelně normálně, zdravě(mám tady i pohanku, kuskus atd..)začnu ráno jíst, nejsem hladová a stejně ten mozek prostě sepne a šup, mazej sežrat co tu je.. to je jak s tím pitím. Vydržela bych spíš nejíst vůbec, než pravidelně, střídmě. A bylo to tak vždycky, když jsem třeba doma jeden den, dva nepila, kvůli příteli, musela jsem to "něco" dohnat v mém případě v tom jídle.
Šmejdila jsem na netu, je tu volně prodejná Allegra, tak ji zkusím.
Pilulka dobré nálady, pro Anděl jak dělaná:

1. při podzimních výkyvech nálad

2. při dlouhodobém stresu

3. při úzkostech a strachu

4. při odvykání kouření, alkoholu a jiných závislostí

5. při nutkání se přejídat

zkoušel to někdo, má to smysl?
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...150151152153154155156...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter