Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...155156157158159160161...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 6 měsíce  
Dnes, čt 2, v 21, 30, hod, Pološero, o alkoholismu!!!!!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Konečně zase jednou dobrý pořad o alkoholicích.Krásná ukázka střízlivých a pijících lidí.Ten rozdíl.
Liba

Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/29

Podle toho videa jsem alkáč jak vyšitej. Na doporučení Džejn už fetuju ten tryptofan a pyridoxin(něco jako tu allegru teda? nevim). Chlastat nepřestanu, ale musim to omezit, nefunguju, neudělam nic co se ode mně čeká.. (Už jsem pil různý čaje co měli pomoct atd.. všechnu na nic, chlastu se nic nevyrovná, snad todle něco udělá)
Karel

A co vyrazit do přírody, dívat se, čichat, radovat se z těch zázraků?
Liba

Přesně, jít ven běhat do přírody, to je super, zejtra vemu psa ven, on má vždycky radost, to dělá radost i mně, jenom vytáhnu vodítko a on už skáče jak moc chce na vycházku. A když se vrátíme začne chlast klepat na dveře a budu jeho otrokem a je konec, donutí mně lejt si to do hlavy ať chci nebo ne.
Karel

Když se vrátíš domů, začni něco dělat, zabav se.Řekni si, že dnes bez alkoholu to vydržíš, mysli na hezké věci......
Liba

Tak dneska si zařvu z toho okna!.. jak jste mi před týdnem radili. uáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!

Pro ty, jenž jsou v obraze, jak tu ve vidlákově zápasím s lidskou hloupostí, závistí(?) , neznalostí : Ta "paní", o které jsem taky jednou psala, že už vystála při svých " až 6h směnách" z druhé strany výčepu důlek, o mně hlásá, že jsem ve středu opětně vlála na place v práci, že to tedy nebylo až zase tak strašný a že stejně pořád piju. Krááááva!
Kolegyně se mě zastala (nebyla jsem zrovna v práci), sice to nemělo zřejmě váhu,ale jsem ráda, že mi ona sama věří.

Sakryš, já si počkám na chvíli, kdy ji to nechám sežrat! grrrrrrrrrrr, zuřim. Vím, že můžu podobný věci čekat,ale serou mě, když jdou z huby těch, co v tom lítaj taky a ještě si to nejsou schopný připustit.

Zřejmě ta Allegra, jak jsem sem psala, byla jsem na pohodu , a to i s jídlem.
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph

Dozvěděla jsem se to včera v noci a když jsem ve 2:00 přišla domů, jen mi bleskla hlavou myšlenka, že jindy by podobná křivda byl důvod to zapít.
Byla to jen tahle myšlenka, chuť jsem neměla. Tak mám radost, že vytěsňuju i takovýhle zvyky/spouštěče. Všechno zlý je pro něco dobrý.
Anděla
Anděla noci probděla
Senior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 08/11/2014 10:09 Provedl: Anděla noci probdělaa.

Andělo,
připadáš mi jako střevo. U tebe to není o abstinenci, ale o oddalování času k napití. Nejsi vůbec vnitřně srovnaná a tím bys měla začít. Jinak se jednoho krásnýho dne ožereš, nebe přežereš.
Příklad - kdybys byla vnitřně srovnaná, v životě tě tyhle věci nemůžou vytočit. Jen by ses pousmála a přála paní před výčepem hodně štěstí v její cestě do prdele..
anonym

Stránka: 1...155156157158159160161...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter