Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...159160161162163164165...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 5 měsíce  
Utekla jsi smrti jen o vlásek, tak si toho važ, vydrž, a nezapomeň, že alkohol na tebe číhá, vždy připraven k přemlouvání, aby sis dala, aspoň trošku...nic ti to přeci neudělá...nikdo to nemusí vidět, vědět.....bacha.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Chci se stÃÆâ€â„ Před 10 rok, 5 měsíce  
Dámy,

"Najdôležitejší je predsa ten hrejivý pocit vo vlastnom vnútri"...
- odmena za snahu, ochotu a úsilie. Mením seba,zotavujem sa a prosperujem! (mentálne, duševne, emočne aj fyzicky...)

Akademickí príštipkári odrážajú len vlastnú rozháranosť a nepokoj!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Dámy,

"Najdôležitejší je predsa ten hrejivý pocit vo vlastnom vnútri"...
- odmena za snahu, ochotu a úsilie. Mením seba,zotavujem sa a prosperujem! (mentálne, duševne, emočne aj fyzicky...)

Akademickí príštipkári odrážajú len vlastnú rozháranosť a nepokoj!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

X-> X' ...deje sa niečo, čo sa vymyká môjmu chochmesu, sorry!
Nemusím všetko pochopiť hneď naraz a na poprvýkrát...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Asi som odhalil problém... (programovací parazit v akcii??!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

To mi je uplne jasny.to,ze jsem se znovu narodila,mi doslo az tam,kdyz jsem zjistila napr.hodnotu jaternich testu nebo zazivala tydny abstaku.jsem zatim na zacatku,ale antabus radeji beru poctive,pravidelne chodim k psychiatrovi a psycholozce.je fakt,ze jsem alkohol vymenila za cigarety,ale pry je to normalni.snad se zbavim i jich.je to kazdodenni boj,a pokud si clovek mysli pres den,ze je v pohode,nocni sny mu pripomenou realitu.znovu opakuji,lecebna neni strasak,zadna konecna,nebo ostuda.na pavilon 8 nedam dopustit.
nikola1

nikola1 napsal:
To mi je uplne jasny.to,ze jsem se znovu narodila,mi doslo...

...antabus radeji beru poctive,pravidelne chodim k psychiatrovi a psycholozce.je fakt,ze jsem alkohol vymenila za cigarety,ale pry je to normalni.snad se zbavim i jich.je to kazdodenni boj...

...lecebna neni strasak,zadna konecna,nebo ostuda.na pavilon 8 nedam dopustit.

Závislosť rada obmieňa šatník a kostýmy/převleky alebo ich kombinuje. Prejsť z jednej závislosti do inej je ľahšie ako prestup v metre z trasy na trasu.
Najtvrdšie závislosti sú práve od alkoholu a fajčenie tabaku(F10.2 a F17).
Zatiaľ ich zvládam ale prvé dni odvykania boli veru krušné - sú TO aktívni psychoteroristi, až do ich úplného rozloženia a rozpustenia.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Re: Chci se stát abstinentem Před 10 rok, 3 měsíce  
ahoj,chtěl bych se stát konečně definitivním abstinentem ale nevím jak na to...moje stavy po požití alkoholu jsou hrozné,neovladatelné chování,ubližování rodině a to je to nejhorší.nemám asi dost silnou vůli,jsem v hospodě s kamarády,vypiji pár piv a pak přijde to nejhorší,někdo přinese panáka a já ho tam bez váhání naklopím a jde to ráz na ráz,přestanu se ovládat a začne neomluvitelné chování,za které se pak stydím!po poslední návštěvě hospody a návratu domů,jsem dostal poslední šanci od manželky a to buď přestaneš úplně pít nebo rozvod,což bych nesl těžce...objednal jsem se u psichiatra,bude to asi těžké s ním o tom mluvit,ale budu to muset zvládnout,pokud nechci přijít o to nejcenější co mám a to je rodina!!
jiri
Fresh Boarder
graphgraph

Hlavně mu řekni úplnou pravdu o svém pití.Silnou vůli už jsi asi propil, ztratil.
Liba

ahoj Líbo,jojo musím si o tom s někým promluvit,asi to bude těžké to ze sebe dostat,ale jinou možnost už ani nemám.nechci o ty dva přijíd.domluvenou schůzku mám na 2.2. je to docela dlouhá doba,ale doufám že do té doby vydržím,jsou to 4 dny co jsem se naposled napil,zatím to docela jde ale co bude za týden,to opravdu nevím....chuť zatím není,ale vím že přijde,tak se asi budu muset někam zavřít a odolat tomu.
jirka88

Stránka: 1...159160161162163164165...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter