Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...167168169170171172173...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 9 rok, 5 měsíce  
V Červeném Dvoře je to také tak (nebo aspoň bývalo před pár lety), kamarád může přijít jen pokud je ochoten být přítomen pátečního cca 2hod. programu (kde na něj můžou být i různé dotazy) a pokud terapeuti usoudí, že je "hoden", může pacienta navštívit. Je to pakárna, takže to téměř nikdo nevyužívá. Ale myslím, že Lemogu tvůj kamarád snad může telefonovat (nebo ty jemu) a po čase pojede domů na víkendovou dovolenku, tak ti povypráví.
Reminiscence
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

V Černovicích bylo možno v rámci svého volna v parku sejít se třeba s Mikulàšem. Teda mimo prvních 14 dní
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj všem: dnes 91. den bez gamblu a cigaret

Ahoj vsemn, dnes jsou to presne 3 mesice, kdy jsem byl naposledy v herne. Zhnusen tím, jaky vedu zivot, ze se necham ovladat jakousi entitou, ze ja v tu chvili nejsem ja, ze jako cvicena opice hazu sve tezce vydelane penize do rulety a majitel herny si mne ruce a chrochta blahem jaci jsou gambleri dobry byznys, ze prohravam a potom nemam na jidlo natoz na alimenty pro dceru atd.... jsem s tim sekl a nalezite zdrave nazloben sam na sebe mophu konstatovat , ze tyto 3 mesice bez gamblu byly krasne a pomalu zacinam zase vnimat bezne zalezitosti bezneho obcana nepostizeneho nemoci zvanou gamblerstvi. Naopak se proti zdravemu cloveku, ktery neprosel peklem zavislosti citim ve vyhode, ze mam tuto zkusenost a dokazu lepe vyhodnotit bezny problem, protoze je naprosto pravdive rceni, ze pokud nejde o zivot tak jde o h...o.........Nestresuji se nad beznymi problemy, reknu si - "to neni zadny problem , to se vyresi" - JA NEHRAJI A TO JE DULEZITE - a od toho se odviji denni pohodova nalada a ze ji mam na rozdavani, tak tak i cinim a snazim se pusobit pozitivne na okoli a kdyz je dobra nalada, jde vse s usmevem a tak nejak bez zadrhelu

Tak vsem abstinujicim preji hodne zdaru a sily ,
tem, kdo jeste nevi, ze budou abstinovat, tak aby na to co nejrychleji prisli

Pekny vecer vsem

Lemog
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

To je fajn.....až tak fajn, že to vypadá jako motivační článek...nějak podobně tu psával nějaký Tomáš....no jen tak dál
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Tak to je super, velká gratulace. Já také zatím abstinuji, ale včera jsem po měsíci a půl měla jednu cigaretu. Neunesla jsem psychicky situaci.
Měla jsem řeč před mnoha lidmi a já to tak nemám ráda. Koktám a drmolím, napodledy tato řeč byla vedená pod vlivem alkoholu a byl to trapas. Nyní to bylo lepší, ale stres ani po řeči neutichl, bylo mě špatně od žaludku a měla jsem závratě. Byla jsem mezi cizími lidmi a chtěla jsem si dát panáka. Přítel šel kouřit a já věděla, že se musím nějak uklidnit, že tam nechci být mezi cizíma lidma a tak jsem si šla zakouřit. A teď budu muset hold začít od začátku s kouřením, snad mi to neubere motivaci. Tobě ještě jednou gratuluji.

Krásný večer Káťa
Kateřina
Junior Boarder
graphgraph

Kateřina napsal:
Tak to je super, velká gratulace. Já také zatím abstinuji, ale včera jsem po měsíci a půl měla jednu cigaretu. Neunesla jsem psychicky situaci.
Měla jsem řeč před mnoha lidmi a já to tak nemám ráda. Koktám a drmolím, napodledy tato řeč byla vedená pod vlivem alkoholu a byl to trapas. Nyní to bylo lepší, ale stres ani po řeči neutichl, bylo mě špatně od žaludku a měla jsem závratě. Byla jsem mezi cizími lidmi a chtěla jsem si dát panáka. Přítel šel kouřit a já věděla, že se musím nějak uklidnit, že tam nechci být mezi cizíma lidma a tak jsem si šla zakouřit. A teď budu muset hold začít od začátku s kouřením, snad mi to neubere motivaci. Tobě ještě jednou gratuluji.

Krásný večer Káťa

Zdravím,
k tomu kouření jenom asi tak, že se NEDOPORUČUJE "bojovat" se dvěma závislostmi najednou --- může to být také moc velké sousto. Důležité je hlavně vysadit návykovou látku, která mění stav lidského vědomí = alkohol, marihuanu, pervitin... apod.
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

Re: Chci se stát abstinentem Před 9 rok, 4 měsíce  
Ahoj všem: 97. den bez gamblu a cigaret

nasel jsem rozhovor s mudr. Karlem Nešporem, o závislostech, je to velmi zajímavé, doporucuji zhlednout

www.youtube.com/watch?v=umzVo7XH0_Q

Lemog
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Přeji všem abstinentům i těm, který zatím alkohol nebo herny ničí život, hodně zdraví, štěstí, spokojenosti, lásky, chápavé partnery, milující děti a dny, kdy si řeknete, že to za to stojí.
Zítra - 1,5 roku bez alkoholu.
Krásné Vánoce a lepší nebo stejný nový rok, pokud jste to zvládli jako já.
Někdy je to hodně těžké, ale vzpomínky na stavy, které byly příšerné, mi tu láhev nedovolí otevřít.
Držte se
Andrea
Fresh Boarder
graphgraph

Ahoj všem: 101. den bez gamblu a cigaret

Krásné Vánoční svátky všem, pohodu a radost ze zivota bez alkoholu.

Lemog
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Zdravím všechny a hlavně Lemoga,
přeji Vám všem pohodové svátky v rodinném kruhu.
Tobě Lemogu přeji, aby si to nevzdával a gratuluji Ti k dosaženému výsledku, však pamatuj, že jsi na začátku cesty.

Já za pár hodin budu 2 měsíce bez alkoholu, je to čím dál tím těžší, zítra pojedeme k přítelovým rodičům a mají doma sud s pivem, mého milovaného KOZLA, už teď sliním. Bojím se, že selžu, jelikož jsem tenhle týden nebyla ani na setkání AA a tak nějak nademnou začíná mozek vyhrávat. O svátcích je alkohol opravdu všude. Tak snad, když to tady tak napíšu se mi uleví. Momentálně jsem schopná si jen říkat: "DNes NE, dnes se nenapiju.", ale vyhlídky, že bych se neměla už nikdy napít jsou pro mě nemožné.
Četla jsem o syndromu třetího měsíce... Jak to máš s náturou Lemogu? Nevěříš si už víc než je zdrávo?

Mějte se krásně a užívejte svátky,
Káťa
Kateřina
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...167168169170171172173...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter