Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...15161718192021...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 7 měsíce  
Tak se jen hlásím že jsem ve čtvrtek odjela na svatbu takže pátek a sobota se nepodařilo úplně abstinovat, ale neopila jsem se, držela jsem se hezky zpátky, vše bylo v pořádku, vše si pamatuju, takže jsem vlastně nebyla se sebou úplně nespokojená. A doma už zase pokračuju v abstinování
P.

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Pavli, jakej dáreček sis pořídila? Držím ti palečky vím sama, jaký je to boj... je to opravdu hrozně těžké... U nás se zvykne popíjet denně, sice někdy málo, někdy víc, ale denně... a to já už prostě nechci... A jak jsi psala... i já spadla xkrát z barové stoličky, nebo po schodech, nebo jsem se v opilosti s někým hádala, někomu vynadala... neumím pít a neumím se pak chovat... a to je hrozný.
P.

Ahojky P.- malí noťásek,
já to beru tentokrát úplně vážně, pokud tentokrát selžu půjdu na AA to jsem na 100% rozhodnutá. Vím že jsem nemocná a vím že mi alkohol nikdy nic nedal, snad bych spoustu věcí zvládla i bez něj.
Také jsem byla na svatbě v létě ale nepila jsem, porovnávala jsem situace a poprvé si vše pamatovala , hned na to byla tchánova oslava narozenin a také jsem nepila. S pohledu pozorovatele musím říct že až na pár otázek "co mi je", se nic zvláštního nestalo. Končila jsem s posledními odpadlíky, nalévala jim paňáky páč na to už nikdo neviděl a šla spokojeně spát. Ne svatbě mě akorát nesedělo to tancování, doma s vysavačem to umím, snad to půjde časem i s lidmi. Jak psala Líba - za čas člověk znova nabyde sebedůvěru, čest, a pro mě snad najdu znova sebe, tu malou odvázanou holku co tančí bez chlastu
Tobě přeji spoustu síly a odhodlání P.
Pavla 7

Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 6 měsíce  
Je to normální, že má člověk takovou radost z každého dne, potažmo večera, co nepil vůbec nic?
P.

Je.A taky to je dobře.
Liba

Jsem z toho překvapená... jsem teda unavená, ale dneska v noci jsem už spala skvěle, a bez kapičky alkoholu, fakt jsem poslední dobou musela aspoň skleničku dvě mít... Mám z toho vážně radost.
P.

Ahojky
hlásím zde svou stálou střízlivost. A zdrávím tě P. Je moc fajn, že ti je dobře a máš ze sebe radost, je to skvělý pocit. Taky jsem pociťovala takovou efuoriii. Jen, jak tu někde psal Standa, že efuorii střídají šedé dny (které prý zase odezní...uffff) tak tam se teď někde nacházim. Připadám si taková odepsaná a osamocená. Vidím kolem sebe, jak se všichni baví a umí se bavit a jsou v pohodě a tak je mi z toho smutno. Smutek střídá vztek, ale je to fakt moje volba a věřím v lepší zítřky . Důležité je vydržet, protože chci. Taky se cítím někdy hrozně unavená, tak vyčkávám až se trochu uklidním a budu mít sílu se věnovat sobě a věcem, které jsem vždy chtěla dělat.
Jinak Páje gratuluji ke koupi takového hezkého dárečku. Já jsem si zase udělala radost. Mám nový vlasy a skoro celej novej šatník :-D.
Zatím se mějte, jsem ráda, že Vás tu mám. Pa P.
Pavla

Ahojte,
zdravím tě Pavlí....udělala jsi mě radost že je ti tak dobře a P. též. Jo holky moje zlaté dny se střídají, snad byly hezké a smutnější dny i dříve, jen jsme je možná uměli lépe zvládat než jsme se naučili vylít si hlavu. Já se dnes zrovna probudila do deštivého rána ale s úplně úžasnou náladou. Udělala si kávu chleba s marmeládou a půjdu do lesa vyvenčit zvířecí polovinu rodiny .
Koupila jsem si lecitin, nějaké přírodní kapičky na játra a vitamín C, persen když na mě přijdou chmury a od mé DR. mám nějakou chemii když přijde neukojitelná chuť se napít.
Utrhnout se a běžet někam pít jsem zatím ještě nezažila takže dobré, chuť zatím nulová.....dny plynou a my jedeme dál.

Díky Všem co pomáhají, dala bych Vám pusu nebo koupila čokošku, nebo Vás pozvala na kávu
Pavla 7

No mě čeká dnes křest ohněm... přijde nám návštěva, chlapi si jistě dojdou pro pivo, holky donesou víno... tak jsem zvědavá jak obstojím... Dám vám zítra vědět. Moc mi to tady pomáhá, když vím, že se zítra budu chtít pochlubit, jsem taková statečnější
P.

Ahoj, jsem tu asi 2hod.NOVÁ:-),ale musím přiznat, že ze mě spadl obrovský balvan, když jsem se odvážila napsat (příspěvek- Kam se zařadit).Je to přesně o tom,mít se komu pochválit, ne s novým autem, ale s -vydržet se nenapít na oslavě - Já po prvním pokusu-7dnů abstinence, oslava narozenin mého syna, špatně.Celý večer přede mnou stála dvojka vína, ani jsem se jí nedotkla, pak všichni odešli, šup jí tam a další a další.Od té doby až do min.čtvrtka...Takže tak
Markéta
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Stránka: 1...15161718192021...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter