Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...16171819202122...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 6 měsíce  
Holky každý to máme jiný je to fakt, mě naštěstí baví výzvy takže může přede mnou ležet ten nejlepší alkohol na světě, a pokud si před nějakou akcí řeknu že pít nebudu, tak prostě nebudu a jsem s tím smířená. Pro mě je to lepší pocit protože vlastně nejsem vůbec nervózní. Vím že když pít nebudu, nic se nestane, nic neposeru, nebude mi zle a nikomu neublížím, ani sobě. A pokud jsou to kámoši tak ty mě baví i bez alka.
Buďte silné a smířené a dnes nepijte pa pája
Pavla 7

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

To já to měla taky tak.Nemůžu říct, že bych celý večer nějak bojovala. Byla jsem tak nějak v klídku, rozhodnutá. Dokonce mě bavilo sledovat okolí, jak se postupem času, s přibývajícími oktany, mění. Ale až bylo po všem a mohlo být vyhráno,jak jsem to začala sama sklízet, zkrat..Možná by stačilo, kdyby někdo zůstal se mnou, ale to už je asi zase alkáčova výmluva,že jo..
Markéta
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

U sebe jsem cítila už kolikrát nenadálé povolení vůle, je to rychlost světla když do sebe člověk kopne tu první sklenku. Je to o tom vydržet, vylít ihned, snažit se na to radši hned zapomenout, a nejlépe ani na to nepomyslet.
Teď to pro mě skončilo, cítím se fajn, dneska jsem se chytla s manželem a můžu říct že jsem to ustála, nervové spojení se obnovují a já tomu věřím. Věřím že bude líp, páč to cítím.
Stáhla jsem si písně a hesla abstinetů, moc krásné

Mám sílu
Střízlivý mám sílu,
Střízlivý jsem v míru.

V pohodě
Nacházet přítele,
získávat důvěru.
Střízlivý v pohodě
Rozhoduj svobodně.

Probádat, poznávat,
nacházet, pomáhat.
Střízlivý v pohodě
Rozhoduj svobodně.

Motýl
Nad asfaltovou silnicí
letí motýl abstinent.
Pak dojde k opylení.
A… narodí se
koloběžka.
Pavla 7

Holky a kluci Tak nevím jestli se za včerejšek pochválit... Návštěva byla... čtyři lahve piva, litr a půl bílého, sedmička červeného, litr ořechovice... počáteční stav. Pili všichni... Já jsem vypila skleničku (1,5 dcl) bílého vína. Všichni se opili, odešli, usnuli, já uklidila, umyla nádobí, uklidila láhev červeného aniž bych si z ní nalila další sklenku, uklidila načatou ořechovici, aniž bych se napila. Přišla moje mamka z práce, a nabídla mi nějaké cinzano, odmítla jsem, šla jsem hezky spát... Na jednu stranu - tu skleničku jsem si dát nemusela, na druhou stranu jsem dokázala to co mi nikdy nešlo... nedat si další. Odměnu do kasičky si nedám, ale dobrý pocit mám...
P.

Ahoj. To je klasický popis touhy kontrolovat své pití. Každý z nás měl období kdy si myslel, že mu to jde. Bude následovat horší recidiva než jakou jsi kdy měla. Je mi tě líto. Ale asi je to nutné.
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

P., zítra se bude pít opět, ty v klídku-protože ti ta jedna!sklenička neublížila-, si to zkusíš znovu, budou to dvě skleničky, opět se pochválíš, a za pár dnů jsi tam, kde jsi byla před pokusy abstinence, jen zklamaná, naštvaná.,
Liba

Ahojky P.,
popravdě jsem čekala co na to zkušení, neměla jsem odvahu ti hned napsat že tudy cesta nevede. Ale nevede, zkoušela jsem to a je to k ničemu. Nechci recidivu zažít už jich bylo dost, je fakt že jsem se asi z každé poučila a nyní vím že úplně abstinence je pro mne to pravé.
Jo a je mi skvěle, začíná mě to dost bavit, pořád jen čtu, stahuju a posiluji vědomí .
Pavla 7

Ahoj,
já mám pouze jednu zkušenost s recidivou, a to po 7 dnech abst. a musím přiznat,že nebylo skoro možné to zastavit. Skoro víc jak po měsíci a začalo to taky jednou dvojkou vína.
Budu potřebovat Vaši podporu v sobotu, čeká mě to samé, jako P.
Jinak dneska 9.den a je to o moc lepší než včera.Jakoby hrozný blok, nepila jsem, ale nemohla jsem se vůbec rozhýbat něco dělat.Podobný pocit, jako bych bila nalitá. Převážně jsem seděla tady.. Máte s tím někdo zkušenost? P
Markéta

Upřímně jsem čekala, že pochvala nebude Ale já z toho nemám špatnej pocit. Fakt ne. Možná je to špatně, možná ne. Já to zažívám poprvé. Za posledních x měsíců jsem nikdy nešla spát dokud bylo co pít (teda pokud jsem nebyla ve stavu, že jsem už nemohla pít). Uvidím co dál. Jak to zvládnu nebo nezvládnu. Nemusela jsem si tu skleničku dát, to je pravda, bylo by mi zřejmě stejně... ale jsem šťastná, že byla jen jedna, protože nejhorší problém u mě je to, že začnu pít a nepřestávám. Což se mi včera nestalo.
P.

A nevím teda Stando... věta Je mi tě líto... to mi nepřijde jako moc povzbuzení, myslela jsem že se tu navzájem podporujete
P.

Stránka: 1...16171819202122...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter