Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...187188189190191192193...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 8 rok, 11 měsíce  
Ahoj.3 mesice nepiju a nemam vubec chut se napit. Pred 2 tydny vytahla me kamaradka do hospody, dala jsem si kofolu a vubec necitila jsem se zvlastne i kdyz kamoska pila pivko. Dokonce vadilo mi prostredi mislim zakoureno s cigaret i kdyz sama kourim a nebavilo me tam sedet a plitvat casem.. Myslim jsi ze bez lecebny, AA to lze zvladnut pokud jsi to clovek v hlave vsechno uvedomi. Nekolikrat jsem prestavala pit a vzdycky jsem se desila vekendu jak to asi zvladnu, vetsinou jsem se pak o vekendu opila. Az jednou se mi povedlo a po prvnim strizlivym vekendu jsem si rekla ze jsem to prezila bez chlastu, po druhym vekendu jsem rikala ze se to da, po tretim ze je to mnohem lepsi bez chlastu a ted to vim. Vim ze nechci uz chlastat,nechci aby mi bylo blbe,nechci se divit ze uz mame leto (a kde jaro?) tak jsem mela kdyz jsem chlastala ze mi te rocni obdobi nejak utikalo a vsechno kolem taky.Nejhorsi pro me boly asi 2 prvni tydne pak uz to jde samo. Ted jsi uzivam leto a je mi fajn
Kata..85
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj, mám to podobný. V mobilu jsem si zapsal v kocovině 15 února tohle: TAK TENHLE DEN, PATEK 15. ÚNORA JE TEN POSLEDNI PROFLAKANEJ A ZNICENEJ CEKANIM NA JEHO KONEC. STRAŠNÝ. UŽ DOST.
A od tý doby žádný pití. A přitom mi připadalo nemožný žít ten život bez občasný hospody a kamarádů. Jenže to jde. A dost dobře. Trvalo to, ale je to teď lepší. Do hospody jen když musím, to znamená skoro vůbec a ani mě to neláká, smrad, hluk a podobně. A ani jsem nevěděl, jak se mnou ta závislost vlastně cvičila. Chodím sem a čtu, abych na to náhodou nezapomněl.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Sochaři,

pořád lepší -> být "čtivec" a "psavec"; než-li ožralec, viď?
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ja,

naprosto souhlasim!
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Sochař napsal:
Ja,

naprosto souhlasim!

Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Presne
Ja ted krome cteni hodne beham. V lese, pratele, to je pohoda, zadnej stres a spech. Ptaci, strony. Ba pocasi nezalezi. Staci se dobre oblict, popripade pak svlikat. Minule jsem bezela a vysvitlo slunicko a ja si rikam: to je skoda, ze se radsi neopaluju... Pak mi doslo: vzdyt muzes! Tak jsem se svlikla, sedla si na parez a v klidu si na slunicku lebedila. Bez hodinek utikal cas jinak, tak si plynul a kdyz prisel mrak, oblikla jsem se a svym Rybanovskym stylem jsem si pokracovala.. Doma jsem zjistila, ze jsem tam byla cca 2h, ale bylo to delsi a nadherndoma, ejsi nez x hodin v praci, n
Natoz v hospode
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Prominte chyby, seka se mi telefon, ake vy urcite vite, co jsem chtela napsat
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Utíkat "rybanovským stylem"-no, to je teda nádhera. Vzpomínám, jak jsem se vždy pod poledním sluncem vlekl, snad jako postřelený Klekí Petra, totiž v neskutečný kocovině, hlava vybagrovaná, všechno oteklý, červivý, klepka a pot-taky je příjemný, jak se teď vlastně prodlužuje čas, jakobych měl teď víc života, nebo co.
Z neskutečnýho skoro každodenního shonu, totiž dostat se z kocovin a začít fungovat, všechno stíhat zuby nehty a pak zas upadat s pivama nebo vínem, nebo co bylo po ruce, to už bylo přece fuk, do zprvu lehčího ožralství, časem zvyšování picích dávek, jako u hovada a pak pády vyloženě do temnoty, ze který se člověk budil už vlastně tím chlastem nemocný, oblblý a zmatený.
Teď se stává, že najednou vybyde třeba půlhodina nebo dvě hodiny čistého času, možnost jen tak se rozkoukat, přemejšlet, civět-je na tom něco pěknýho, něco jako v dětství-kdy dítě třeba jen tak na dvorku plácá sněhový koude a hází je na zeď-anebo pozoruje mravence, mraky nebo třeba tramvaje a jen tak je-úplně stačí někdy jen tak být, není třeba dělat vůbec nic.
A ono se toho zatím spoustu děje okolo i uvnitř.
A nic z toho tě, klidnýho-neničí, netrápí, nelikviduje.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Chci se stát abstinentem Před 8 rok, 10 měsíce  
Sochař napsal:
Utíkat "rybanovským stylem"-no, to je teda nádhera...

...-taky je příjemný, jak se teď vlastně prodlužuje čas, jakobych měl teď víc života, nebo co...

Sochaři,

sluneční (*o-)svit* dělá své - někoho i "osvítí" a onen člověk pak prohlédne a již nazírá jinak - střízlivěji a hlouběji, jde k jádru pudla.

Rybanovský styl - "úprkem v prk" je ležérnější střízlivení pohybem.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Re: Chci se stát abstinentem Před 8 rok, 10 měsíce  
Jisteze je to o individuálním pristupu, kdo chce at si da, pokud vi, ze mu to nespusti recidivu. Vseobecne ZAVISLY clovek na na alkoholu by nemel pit ani ten birel.
Eduarde, přiznej prede vsemi, ze nejsi abstinent a ukaz ze jsi chlap.......myslim, ze v realnem zivote bychom mohli spolu třeba na tenis.
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...187188189190191192193...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter