Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...18192021222324...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 7 měsíce  
No Markétko trik je jeden nepít . Pokud jsi selhala u burčáku budeš muset být silná jinak to nevidím. Trik asi bude stejně zbytečný pokud nejsi na 100% rozhodnutá že pít nechceš, tak to mám tedy já.
Ráda si vařím kávu to je můj trik, miluji pressíčko, Lattečko . Na svatbě jsem si asi v jednu ráno objednala presso, zbytek stolu se přidal a ještě se olizoval že jako dobrý nápad. Bo využij pití co máš ráda a těš se na něj (krom alkoholu teda) .
Pavla 7

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Markéto, přihlaš se na diskuzi AA- Triezvy priestor.Každý den dostaneš několik příspěvků, něco tě jistě osloví,poučí, pomůže......můžete i jiní, neuškodí to.Píší tam jen abstinující alkoholici.
Liba

Ahoj Markét... stane se, ale začni znovu. Já si tuhle dala tu skleničku, ale neměla jsem výčitky, a předevčírem večer jsem si dala hrnek svařáku, protože mám šílenou rýmu a zalezla jsem pod deku ke knížce. Tohle vím, že si vyčítat nebudu. Ale vyčítala bych si hrozně a brala jako selhání kdybych se opila.. byť jenom trošku. Čeká mě velká zkouška na začátku měsíce, kamarádi pořádají velikou slávu na oslavu svatby, takže... už teď se toho bojím. Když jsem doma, večer usínám relativně brzy, alkohol mi nechybí ač jsem na něj byla zvyklá denně...
No ale na zkušenější mám jednu otázku. Tělo bylo hodně zvyklé na alkohol, na pravidelný přísun. Teď ho nemá. A já jsem strašně unavená. Usnula bych odpoledne klidně... Může to patřit k nějakým abstinenčním příznakům? Jsem z toho zoufalá. Cítím se fyzicky líp, líp mi jde všechno v práci, líp doma, zvládám toho víc, ale ta únava se projevuje...
P.

Ahojte,jsem si naprosto vědoma svého přešlapu.Výčitky jsem si vychutnala pořádně. Ani jsem se nesnažila ty myšlenky odehnat,říkala jsem si "jen do mě, zasloužím si to".Ale pak jsem si několikrát zopakovala citát, že : "Není ostuda padnout, ale zůstat ležet" Prostě bojuje se dál. Nejvíc mě na tom s..e, že ani nebyla zvlášť chuť, spíš jsem se nechala ukecat, no kráva. Vypěstovat si pevnou půdu pod nohama a kašlat na ostatní..
A k té únavě, mám to stejný. Funguju,funguju a naráz hrozný pocit únavy. Po obědě usínám s malou(těch prvních 10 dnů pravidelně)a večer nejpozději v půl desáté v pelechu. Když jsem nasávala, tak jsem nechodila dřív jak v jednu ráno a blbě jsem spala, někdy i v pět vyspaná.
Libo, díky za tip, určitě tam nahlédnu. Vím, že by byla nejlepší nějaká terapie, ale zatím je to pro mě časově nereálné, skoro nemožné. Celé dny jsem s malou sama,kromě úterý čtvrtka, to pracuju. Tatínek se vrací, kdy se mu zlíbí, tento týden nepřišel dřív, jak v 21.15. Ale nemůžu čekat, až to půjde,to by taky mohlo být pozdě, musím zatím válčit po vlastní ose.
Pa,pa M
Markéta

K té únavě.Já, když jsem pila, nic moc jsem nedělala.Pak, ve střízlivosti jsem se snažila dohnat vše zameškané, doma, na zahrádce...přeháněla jsem to s prací, jasně, že jsem byla unavená.A ta diskuze se výborná, přesně pro lidi, co nemůžou chodit na AA, nemají čas, možnost.
Liba

Markéto, to osamění je pro tebe průšvih, zaháníš ho alkoholem.Neboj, na Triez.Priestoru najdeš lidi, kteří tě osloví, nějak zaujmou, holky mají i skype mítinky, takže se zapoj, dá to ti hodně, nebudeš už sama.
Liba

Ahoj Libo,
já to vím. O to je to všechno těžší. A těch spoštěčů, co Ti budu povídat. A když si celý den sama, nikdo Tě nehlídá, nevidí..Zahrada, vysavač a vařečka Ti nic vyčítat nebudou, že jo .Takže si musím pořád opakovat, že to dělám pro sebe a ne pro ostatní, ale není to žádná sranda...
Markéta

Markéto, znám to!Ale makej na sobě, zkus co nejdřív TP, pak uvidíš.Už několik holek jsem takhle našla , začaly pomalu, nyní úspěšně abstinují, založily skupiny AA u svého bydliště, mají se bezva.Dopřej sobě, svému dítěti svobodu, radost, klid!
Liba

Mě fakt děsí, že nás je tolik ženských... A máme malé děti... My jdeme dnes na návštěvu ke známým, tak jsem opět nervozní, jak to dopadne. Střízliví jsme od nich nikdy nešli...
P.

Vše je jednou poprvé . Záleží na tobě, snad kdyby si zkusila dnes nepít, byla by jsi ráno o mnoho pyšnější
Pavla 7

Stránka: 1...18192021222324...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter