Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...198199200201202203204...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 8 rok, 7 měsíce  
to je ale hrubka! vyvíjeli!
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

pupek a šedivé vlasy no nebudu se raději přibližovat k zrcadlu. Jinak máš celkem pravdu. Tak proč vlastně jsme konzumovali ten jed ? Já osobně byl po požití uvolněný, zapomněl jsem na každodenní starosti, mohl jsem chvilku lépe komunikovat s druhými lidmi ... pak pojednou přišla dávka konečná, tma, okno, pohmožděniny. V noci a druhý den psych stavy, epileptický stav před záchvatem ... NE NE, v abstinenci je mi lépe, jen mozek to nechce pochopit
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

To myslim hlavně obrazně, že jsou zašlejší a zašlejší, není jim co závidět! Jinak Ládo, podle mě si určitě prima chlap a měl by ses mín trápit!
Já sem vždycky svym způsobem obdivovala abstinenty, přišli mi takový čistý, mají jinou energii. Ten chlast vytváří takovou zašlou auru nebo jak to pojmenovat
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Ráchel, co pár řádků mimo tuto diskusi ? chceš-li, napiš nějaký kontakt. Máme mít v záloze přítele na telefonu.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Olouvám se, nebyla jsem tu..
Krtku díky za podporu!
Ládo taky díky moc, ale já to ais v tuhle chvíli uplně nepotřebuju, děkuju moc, každopádně beru tě za slovo a kdbyy něco hned píšu!

Hlásim že úspěšně pokračuju, zatim je to dobrý, začínam třetí týden, cítím se fajn. Tak čekam co se bude dít. I kdyby přišel relaps, nechci už sejít z cesty. Prosím všichni tady, nevyčítejte si relapsy, jsme jen lidi, může se to stát. Doba nepití je jen číslo, mnohem důležitější je, jak se člověk cítí, jakej kus ušel po svý cestě znovuobnovení. A ještě jsem vám chtěla, že mam pocit, že k relapsu dochází hlavně když, člověk sice přestane pít, ale nenahradí to ničim jinym, něčim zdravym, nějakym nadšenim pro něco. Porotože mi přijde, že zvyk nejde jen tak vyhodit a nic, ale musí se tak nějak vyměnit. Kámoš přestal pít a ted pije 15 kafí za den a kouří dvě krabky, no nevim... Jrásnej den
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

A po relapsu to hned zkusit znovu a líp, to jsem taky napsat
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Rachel napsal:
A ještě jsem vám chtěla, že mam pocit, že k relapsu dochází hlavně když, člověk sice přestane pít, ale nenahradí to ničim jinym, něčim zdravym, nějakym nadšenim pro něco. Porotože mi přijde, že zvyk nejde jen tak vyhodit a nic, ale musí se tak nějak vyměnit.
To, čo píšeš o kámošovi, sa stáva často. To fajčenie je síce tiež nezdravé, ale asi menšie zlo. Zrejme tie naše závislácke mozgy potrebujú nejakú náhradu. Potom to ešte často bývajú aj sladkosti.
Ale chcel som iné hlavne. Podstatou je, vyplniť čas ktorí sme venovali tomu zvyku(pitiu) niečím novým, z čoho budeme mať radosť. Nejaké zaľuby atd.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Ahojte vespolek.

Nějaký čas jsem tu nebyl, takže jen průběžná informace pro Ty, kteří se mi snažili poradit, podržet mě v době, kdy jsem relativně přešlapoval na místě a nevěděl, jestli jít do léčebny nebo ne kvůli odvykačce na Neurolu.

Nakonec jsem tedy začal vysazovat po předchozí domluvě s doktorem doma, ale nedodržoval jsem dávky pro snížení, protože by to trvalo dalších XY měsíců a to si nemůžu dovolit. Takže jsem ubíral doma s tím, že jsem se snažil zapojit výraznější aktivity (dálková chůze, běh, kolo). Po cca třech dnech mi ale začalo být hodně špatně (třes, pustila se do mě velmi špatná nálada a nemohl jsem spát, což se projevovalo na denním režimu). Bylo mi hrozně, takže jsem se na to vykašlal, vrátil se s dávkou zpět a jedeme plán - MUDr. mi nasadila antidepresiva, která údajně potlačí úzkosti, tyto AD si musí sednout během cca 14 dnů a následně bude nový pokus o vysazování. Teď za podlední týdny jsem zjistil, že to určitě nebude růžové a čeká mě ještě pořádný boj a kus cesty, budu podávat průběžné informace (pokud to půjde a nebudu vyřazen z provozu).

Hodně štěstí s abstinencí všem!
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

No a to nejdůležitější na co jsem se chtěl zeptat, jsem zapomněl.

Máte tady někdo zkušenost s organizací SANANIM, prosím?

Díky.
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

DavidN napsal:
Ahojte vespolek.
...Nakonec jsem tedy začal vysazovat po předchozí domluvě s doktorem doma, ale nedodržoval jsem dávky pro snížení, protože by to trvalo dalších XY měsíců a to si nemůžu dovolit. Takže jsem ubíral doma s tím, že jsem se snažil zapojit...

...Bylo mi hrozně, takže jsem se na to vykašlal, vrátil se s dávkou zpět a jedeme plán - MUDr. mi nasadila antidepresiva, která údajně potlačí úzkosti, tyto AD si musí sednout během cca 14 dnů a následně bude nový pokus o vysazování. Teď za podlední týdny jsem zjistil, že to určitě nebude růžové a čeká mě ještě pořádný boj a kus cesty, budu podávat průběžné informace (pokud to půjde a nebudu vyřazen z provozu).

DávidN,

trúfaš si zdolať *Mt.Everest (z Neurolu*), tak načúvaj radám sira Edmunda Hillaryho s trpezlivosťou šerpu Tenzinga Norgaya.

"V súčinnosti s lekárom to určite zvládneš!"

"Nič nie je dôležitejšie ako Tvoja odvykačka!"

(...dodržuj postupnosť! ...lekár na svoj titul študoval "iba" 19 rokov! + atestácie + prax → "chceš ho tromfnúť/prekonať?... "tak do toho!" )

"Zaplačeš potom už "iba" nad sebou!!!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Stránka: 1...198199200201202203204...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter