Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...23242526272829...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 6 měsíce  
Máš bezva muže, ale stejně je to málo, potřebuješ ještě další lidi, klidně vysvětli kolem sebe lidem, že pít nechceš, ten kdo tě nebude lákat k pití, toho se drž, a piš sem, koukla jsi na tu diskuzi TP, z AA?
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Libuško já už to Všem řekla, to se nebojím, je mi jedno co si lidé myslí, já pít nechci a to je má svobodná vůle, pokud se to někomu nelíbí tak ať si p...l políbí .
TP znám již jsem tam byla a psala si i dost s lidmi, teď jsem tu a zatím v poho.
Nebojím se tak napít jako že jsem zvyklá se venčit, jednou za měsíc, takže mě trápilo to někam vypadnout. V lese jsem furt, v práci též, chodím plavat, makám na baráku...takže vytíženost 100%. Ale i při tom všem musím mezi lidi, včera ta večeře bodla, ale náhoda co se stalo. Měla jsem nabíječku na tel. v práci takže vybitý tel. a dnes ráno v práci jsem ho zapla a měla jsem tam sms od kámošky ze včera jestli nejdu na pivo .
Že by anděl strážný .
Pavla 7

Určitě andělíček strážníček zafungoval.
Liba

Pavli naprosto te chapu, mam ten samej problem.Jsem spolecensky typ a proste me zivot bez toho nebavi.Skoncil jsem hrat i v kapele protoze uz to proste neslo.Vzdy jsem par koncertu ustal ale nakonec jsem se stejne napil...Ted nikam nechodim, nehraju.Porad se snazim to necim jinym nahradit, zatim neuspesne...M
Martin

Zdravím.Jsem asi alkoholik.Začal sem pít od 18 a byl to každej víkend,možná menší pauza byla,ale jen krátce.Před rokem se vyhledal pomoc a chodil k doktorce.Trošku sem to omezil,ale nestacilo to. V tu dobu sem bydlel v Brne s přítelkyní,ale už to nemohla vydržet, tak sme se rozešli. Nebylo to jen kvuli chlastu,ale hral v tom velkou roli. Mám problem v tom, že když se opiju a tak druhej den mě to strašně štve a tak se sebepoškozoval a nekolikrat sem měl chuť se zabít.Po rozchodu sem přestal chodit k doktorce a začalo to znovu,zas každej víkend v hospodě a to třeba tři dny posobě.
Je to dva roky co jsem se vratil dom.
Našel si novou přitelkyni,ale nastal ten stejnej problém. Nemá ráda, když se opiju. Nejsem agresivni,to ne,ale nedava to, ze me jednou najde opiliho nekde lezet a byt pořezanej nebo neco horšího. Chci přestat pít. Před třema měsícema sem si našel doktorku a od te doby sem nepil. Dva měsíce sem to vydržel.jenže mě strašne vadilo to, že sem nekde byl a viděl jak se ostatní baví,smějou,kalijou..záviděl sem jim. Včera sem porusil svoji abstinenci a byl venku,opil sem se tak ,že si ani nic nepamatuju.Myslel sem, že to zvladnu, že si dam jidno,dvě piva,pak se to zvrtlo
Přítelkyně mi dala na vyběr..buď se budu lečit nebo konec Zítra budu volat doktorce a požadám ji o jinou pomoc než jen konzultaci. Nechci pít..ale nechci na lečení někam.
Lukáš
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Proč nechceš na léčení?Sám vidíš, že nějak Ti ta abstinence moc nejde.V Brně je výborná paní dr.Vrbová, super AA, možnosti máš.9. 11. je v Černovicích slezina AA, výborná příležitost je omrknout, poznat.
Liba

Chci to zvládnout bez léčení. Pojedu na tu slezinu do Brna. Udělam všechno a když to nepůjde, tak nastoupim na lečení.
Lukáš
Fresh Boarder
graphgraph

Ahoj Lukáši,
tvé rozhodnutí je správné, určitě je těžké zkoušet to sám, také to tak vedu, nyní mám dva měsíce a hlas našeptávač se pomalu ozývá. Ono přestat pít když je člověk rozhodnutý na začátku určitě jde, myslím že pak je těžké vydržet.
Vím že kdybych se teď napila, nesnášela bych se, veškerá práce by přišla vniveč, naštěstí mě mají všichni radši střízlivou a to je pro mne hlavní motivace, to že se ostatní opijí mi může být šumák, tady jde o nás a o náš život.
Naučit se žít a bavit bez chlastu - toho chci dosáhnout, být v v pohodě sama se sebou, a být pyšná na to že zvládám situace s nadhledem, a moji milovaní se za mne nemusí stydět
Pavla 7

Nikdy nebyl problém přestat pít. Hlavně když jsem měl průšvih nebo mi bylo zle...Ale nezačít znova pít...to je oč tu běží!
Standa
Gold Boarder
graphgraph
standa_t.

To nikdy nebyl..den potom co sem chlastal, tak si rikam jak vse zmenim..prijde druhej den a uz nic nechci delat,zadny leceni,zadna doktorka,nic..reknu si, ze to zvladnu,ale prijde vikend a zacne to znovu..tak co s tim?
Lukáš

Stránka: 1...23242526272829...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter