Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...24252627282930...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 6 měsíce  
Chceš doopravdy přestat?Chceš žít, nebo pomalu umírat?Zázrak se neobjeví jen tak, něco dělej.Rady už jsi dostal.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Lukáši to že ti otrne druhý den je nejvíc zrádné, ve všech závislostí ať jde o cokoliv. Vím jaké je opravdové rozhodnutí, to opravdové člověk cítí, tedy já ho cítila, nezlomilo by mě nic, nikdy. Jenže pak je to druhé rozhodnutí a to jak na oko. Jenže ty už si pít přestal, víš že s pitím stejně musíš skončit, to chceš do té doby než ti to doopravdy dojde, zbytečně přijít o přítelkyni a další věci???
Pavla 7

Budeš to dělat až do té doby než se zblázníš a zavřou tě do blázince nebo na to umřeš...Nebo ti dojde, že musíš něco udělat jinak, aby se to nestalo.
Nemůžeš říci, že nemáš na výběr, ale v podstatě dokud piješ, výběr se podstatně zužuje...
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

Ahoj Dlouho jsem tu nebyla, tak jsi jdu přečíst všechny předchozí příspěvky Doufám, že se všichni držíte a máte hodně sil! Justýna
Justýna

Hahaha, prej neválím se dva dny u studánky To jsi mě fakt rozesmál
Justýna

Moc rád rozesmívám...
Standa
Gold Boarder
graphgraph
standa_t.

A taky máš pravdu v tom, že není přestat pít, ale zase nezačít. Tedy, v mém případě to tak platí Jinak jak se tu někdo ptal na tu klapku - taky jsem ji neměla - prostě jsem čuchla ke špuntu a už mě nidko nezastavil Naštěstí jsem pila jen pivo nebo víno, ale zlískala jsem se jako to prase. Fuj. Tak se držte, bojovníci
Justýna

* není problém přestat pít, ale zase nezačít...
Justýna

Ahoj všichni, jsem tu nová a pod leckterý příspěvek bych se mohla rovnou podepsat. Snažím se už po x té začít úplně abstinovat, bohužel vydržím to cca 14 dní a pak to zase začne celé dokola. Ráda bych se Vás zeptala, jak to nepití řešíte ve společnosti, na různých oslavách, u nás především rodinných. Jsme početná rodina a stále jsou u nás příležitosti k oslavám. Tento týden narozeniny dětí, další týden promoce. Jak se Vám v těchto případech daří abstinovat? Děkuji.
Lenka B.
Fresh Boarder
graphgraph

Zdravím
teď nevím kde jsem to psala ale byla jsem na svatbě, na oslavě tchána - zahradní párty i s kamarádkou ve čtvrtek v hospodě, kde se mě po celou dobu snažila zlomit.
Mám to v hlavě nastavené že pít nechci, nevím jaké opice a kocoviny máš ty, ale já příšerné. Navíc si říkám že všem může být jedno jestli piji nebo ne, je to mé zdraví. Můžeš na začátku použít že procházíš celkovou očistou, a po nějaké době si zvyknout. Já to teda vyklopila na rovinu "Chci být abstinent a basta". Kámoška tomu vážně nechtěla uvěřit. No po nějaké době nastal u mne klid a moc se mi to líbí. Alkohol je podle mě výmysl který nám žere osobnost, je fajn být sám sebou.
Pavla 7

Stránka: 1...24252627282930...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter