Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...25262728293031...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 6 měsíce  
Pavlo, děkuji Ti za podporu. Zkusím to. První příležitost mám tuto sobotu. Za ta léta jsou u mě všichni zvyklí, že vše zvládám od příprav po zábavu lidí. Ano, je to celé v hlavě. Jsi vážně dobrá, že jsi to takto dokázala.
Lenka B.
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No vyhráno daleka nemám, není to má první abstinence ale časem jsem zjistila že mi alkohol nic nedává pouze bere a to i zážitky s oslav, páč jek se rozpiji nic mě už nezajímá, tudíž přijdu o vše hezké okolo. Také mám v sobotu akcičku ale vím že pít nebudu na 100%, nechci je mi dobře a začínám zvládat situace i bez pití. Nemůžu říct že jsem úplně v klidu když vím že zbytek budu alkoholu holdovat ale připravím se na to . Zkus a uvidíš, jasně že lidé jsou zvyklí na tvé pobavení ale pokud jsi společenský človíček určitě tě přijmou i se střízlivým humorem, je to sice o čase a nic nejde hned, ale jde to.
Pavla 7

U mě si toho alkohol už taky vzal dost. Je mi líto toho následujícího dne ( a že už jich bylo ) Kocoviny jsou u mě fakt s velkým K. Pořád si myslím a doufám, že to dokážu sama svojí vůlí. Ale zkouším to už pěknou řádku let. Snad to jednou vyjde. Člověk musí mít naději.
Lenka B.
Fresh Boarder
graphgraph

Řekla jsem to své lékařce a porosila ji o nějakou tabletku když na mě přijde bažení, ta touha po alkoholu je někdy veliká - zabírá to. Musela jsem s pravdou ven jinak bych mohla své rozhodnutí opět změnit a to jsem nechtěla. Take to oznámila známým a manžel jen souhlasí, nebyla sem denní pijan ale měsíční někdy i déle ale pokaždé jsem se opila až moc. Dělala jsem u toho věci které už nechci opakovat, musela bych se za sebe stydět a to já nechci, navíc po kocovině přišla týdenní deprese, za to mi nestojí ta chvilka opojení a už vůbec ne výpadky paměti. Je to hnus..
Pavla 7

Lenko, sama nic nedokážeš, najdi si pomoc.Víš to už?Nějakou berličku, určitě by Ti pomohli AA.Jen se doopravdy rozhodnout, nelhat si.
Liba

Pavlo7 a co ti lékařka předepsala na bažení????
PetrCh

Libo, to rozhodnutí je daleko těžší než nepít
PetrCh

Pavlo 7 díky. Zkusím také zajít za svojí lékařkou. Může mi předepsat něco proti bažení ona, nebo mě pošle za psychiatrem? Překonat ten stud, to bude teda něco. Zvláštní je, že tolik dní si člověk na chlast vůbec nevzpomene, je na sebe pyšnej, jak to zvládá, kolik má energie, na dětech i manželovi vidím, jak mají radost, a pak přijde den, kdy se všechno zase zkazí. Pak nastanou přesně jak píšeš ty, výčitky a deprese. Hrůza.
Lenka B.
Fresh Boarder
graphgraph

Líbo, jsem tu nová od včerejška, pročítám si všechna témata ve fóru. Chystám se pročíst i " jak to chodí v AA ".
Lenka B.
Fresh Boarder
graphgraph

Bohužel mám Lenko přesně to samé..Dny i týdny v pohodě, s radostí ze života bez chlastu..Pak stačí okamžik a neodolám a prostě se opiju, nechápu ani proč ale v tu chvíli se neudržim
PetrCh

Stránka: 1...25262728293031...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter