Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...26272829303132...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 11 rok, 6 měsíce  
Ahojte,
mám s chlastu narušenou psychiku vždy před pitím bývám nervózní takže když jsem v klidu nemám ani potřebu pít. Napsala mi zatím Neurol jestli to bude fungovat, ta stísněnost a nervozita. Jinak ho neberu možná občas na začátku ale teď už ne. Osvědčil se mi než jsem někam šla, hlavně s tou kámoškou v hospodě mě nechal klidnou. Určitě ho nechci užívat dlouhodobě ale teď před nějakou akcí jo. Jak jsem psala nejsem denní pijan, potřebuji zvládnout jen tu chvilku než se něco děje, pak když už tam jsem je to v pohodě. Ale svatbu a narozky jsem zvládla i bez pilule....a bylo to fajn. Vše je v hlavě, jak Líba píše nikdo nám to do krku nelije a pokud nás do toho někdo nutí je to PAKO. Ta má kámoška má sama problém ona je denní pijan, jenže se umí ovládat, sama by měla přestat, nikdo mě nemůže přinutit k tomu abych sama sebe týrala.....kde to potom jsme???
Nejsem hlavně ten typ co dokáže být dlouhodobě nešťastný, udělám vše abych se cítila dobře a alkohol mi v tom už teda bránit nebude. Přidělávat si problémy mi přijde destruktivní
Pavla 7

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Pozor na to..Neurol je návykovej a je vcelku jasný, že když si ho vezmeš tak nemusíš pít..To je jako bych se sjel něčim jinym, to bych taky nemusel nutně pít
PetrCh

Vim také jsem ho měla jen pokud jsem cítila tu nervozitu, a necítím se sjetá jen nemám tu tíseň na srdci a druhý den kocovinu. Radši ale jednou do měsíce tohle, než se ožrat, věřím že je to jen otázka času a jak se naučit s chlastem žít, bylinky jsou taky fajn. Mám jen 0,25 prý je to ten nejslabší...neberu ho denně a ani nechci, a myslím že pokud někam už tedy musím jít(protože češi pořád chlastaj a bohužel spousta mých známých též) pořád je to lepší než si vylít mozek, navíc jsme každý individuální. Lidi kouří, pijí a fetujou......mám ráda zdravý životní styl, nepiji protože nechci být na ničem závislá, vím i co jsou to drogy, takže pokud mi bude něco komplikovat život, skoncuji s tím, proto jsem tu
Pavla 7

Lepší, než neurol , je pocit, že se držíš, nepiješ, a žiješ.Donce daleko lépe, než s alkoholem.
Liba

Já mám ale dobrý pocit že nepiji a že žiji, asi jsem to ani neměla psát, to že si člověk vezme jeden dva prášky za měsíc nevidím jako katastrofu, a už vůbec ne když je na začátku. Nevim o co tedy jde, mě o střízliví život.
Pavla 7

Pavlo7, vyháníš čerta belzebubem..Říká se tomu přesmyk závislosti z jedné na druhou.Ale aspon se nemotáš, to je fakt
Michal

Možná jsem natvrdlá ale byly mi zde dány rady ať navštívím lékaře, to jsem udělala. Nevím jestli je lepší tedy třást se celý den, nebo odjet na silvestra na mars a přestat vídat své známé. Navíc tady nikdo nemluví o dlouhodobém užívání, začínám to zvládat ale to jsem psala výše. Přestala jsem dělat kvůli alkoholu spoustu věcí, nechodím nikam jako dřív ale nedá se alkoholu vyhnout všude když lidé nasávají. Přestala jsem kouřit a vím že ta chuť po nějaké době odezní, také jsem používala elektronickou cigaretu na začátku, a hele světe div se nekouřim.
Pavla 7

To je pravda.Lépe něž pít, ale přesto s léky velmi opatrně.
jak už dlouho nepiješ?
PetrCh

Dva měsíce a týden...začíná být vše lepší i ty psychika. Začínám být klidnější a víc si věřím, takže doufám že to bude jen lepší. Navíc nepotřebuji to pokaždé, pokud jdu k rodině nebo známým co vím že jsou v pohodě nepotřebuji nic. Sama to nechápu asi to mám vše spojené s nějakým šíleným se ožírání, hospody ve mě evokují nějakého strašáka, tak jsem to vyložila tak mi bylo pomoci. Nejsem člověk co by chtěl být na čemkoliv závislí, někdy mi přijde že zde odpovězeno jen po přečtení jednoho příspěvku, né jeho situaci
Pavla 7

Pavlo 7, já Ti rozumím, žádnou závislost na lécích v Tvých příspěvcích nevidím. Popisuješ to úplně rozumně. To by si člověk pomalu nemohl vzít ani ibalgin na bolest hlavy například. Držím palce do dalších dní bez alkoholu!
Lenka B.
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Stránka: 1...26272829303132...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter